Linkerunde - ble det deg?


// photohansen.blogg.no // 


// camille.blogg.no // 


// mlp.blogg.no //

Dette er de 3 beste bloggene som meldte seg på linkerunden, og jeg syns alle burde ta en titt innom de! ♥ Leser du noen av disse bloggene? 

Er btw med på linkerunde HER. 

Linkerunde - meld deg på!

Heihei, da tenkte jeg å sette igang en linkerunde igjen. Så da er det bare å skrive at du er med i kommentarfeltet. Vet ikke helt hvor mange jeg trekker ut, men det blir sikkert sånn 3/4. ♥ Vil du bli linkaaa? 

Silky BowSILKYBOW  folkens, sjekk ut bloggen hennes! Hun er utrolig kul, og har en unik stil! Hun bor i Australia om jeg ikke har tatt helt feil, og skriver derfor på engelsk. Men jeg ser for det meste på bildene, heh. Hun blogger nesten bare om antrekk, men det er mer en nok for meg med den stilen! Jeg er fast leser på bloggen hennes og får så utrolig mye inspirasjon av henne. ♥ Hva syns dere om bloggen hennes?

3 fine blogger

JULIEENGEBAKKEN.BLOGG.NO


JENNIVO.BLOGG.NO

 

VILAT.BLOGG.NO

 

Jeg syns dere burde ta en tur innom disse blogene, for de er bra! ♥ Leser dere noen av disse fra før? 

I dag har jeg ikke gjort stort, skal gjøre litt lekser nå. Sykt kult og interresant liv jeg har, hahah. Har ikke så mye å skrive så avslutter dette innlegget nå. Hade alle dere søte! 

 

linkerunde - ble det deg?

                            http://aashiildaa.blogg.no/                                                             http://sina.blogg.no/ 

                    http://litro.blogg.no/                                                                                  http://fridyy.blogg.no/

 

Dette er de fire bloggene jeg synes var best av alle de som meldte seg på. Jeg synes alle diss bloggene fortjener å bli tatt en titt innom, så kjør på! Og til alle dere som ikke ble linka, det kommer nye innlegg. Og det var maange flere bra blogger der, men kunne ikke ta alle :( ♥ Leser dere noen av disse bloggene? 

Btw. så hadde det vært utrolig koselig om dere kunne kommentert litt mer, fordi jeg har nesten ingen kommentarer fortiden selv om statesikken er høy. Og det gir meg så utrooolig mye mer lyst til å blogge hvis jeg får litt mer respons :)) veldig glad for at statesikken er høy altså, ikke missforstå, dere er best! ♥

Linkerunde

Så skriv det i kommentarfeltet da vel!

Dette innlegget er det siril som poster, fordi hun er så snill og grei. Nå er jeg hjemme, fortsatt uten nett hvis dere skulle lure.

Vurdering: maooam.blogg.no


// alle bildene er lånt fra: MAOOAM.BLOGG.NO//

Bloggen maooam var en av de som gjette riktig i dette innlegget og vil derfor få en vurdering nå :) 

Maooam.blogg.no skrives av 14 år gammle Julie fra Oslo omerådet. Hun blogger for det meste om hverdagen sin og bilder. Bildene hennes har stort sett bra kvalitet og de er satt inn i riktig størrelse i forhold til designet hennes (synes det er så irriterende når folk har feil størrelse på bildene sine). Hun skriver godt, uten skrivefeil og har passe lange innlegg. Hun er veldig søt og virker utrolig hyggelig! Det eneste jeg kan si som er litt negativt, er at hun ikke har egen header og at hun har glemt å skrive om seg selv der man skal det. Det ser litt ut som bloggen er under oppusing liksom. Men bortsett fra det, er det en blogg jeg anbefaler til alle! ♥ Har noen av dere vært innom bloggen hennes før?


Vurdering: TONJEJULSRUD

Jeg bestemte meg for å ha en vurdering til i vurderingsrunden, og den heldige ble // TONEJULSRUD.BLOGG.NO// 

Bloggen skrives av den søte 16 år gamle jenta Tone. Designet hennes er stilrent og ryddig, akkurat slik jeg liker det. Hun blogger for det meste om mote og hverdag, altså en helt vanlig bloggstil. Hun har veldig kule og inspirerende antrekk, noe som er et veldig pluss for hvertfal meg. Hun skriver på en lett og ledig måte, det er gøy og lese. Hun har en veldig fin blogg, så hvis du ikke har vært innom den enda burde du ta en titt! 

 Skal du ta en titt på bloggen hennes? 

Vurdering: CHAMIN

Det var CHAMIN.BLOGG.NO som vant vurderingen! Bloggen skrives av de to 16 år gamle jentene Ingrid og Christine. 

Første inntrykket av bloggen er veldig bra. Designet er fint og ryddig, noe som er veldig viktig. De har en fin header, som også er ryddig og ikke rotete redigert. Begge jentene er btw veldig søte. Det er en typisk blogg som handler om det vanlige, sminke, mote, hverdag osv. Noe jeg synes er veldig fint, de har mange bra anbefaliinger innenfor sminke. De har også outfit's og vanlige hverdags innlegg uten skrivefeil. Hvertfal ikke som jeg ser. Alt i alt er bloggen veldig bra hvis du bryr deg om sminke og mote. Og jeg anbefaler den til alle dere! Det de kanskje kunne blitt litt bedre på er og ikke ha så mange webcam bilder, men det er en småting som ikke er så viktig. Så ja, bloggen er veldig bra. 

 Har dere vært innom bloggen før? 

Vurdering?

Tenkte å ha en liten vurderingsrunde. Så hvis du vil bli vurdert så skriver du bare det i kommentar feltet. Så plukker jeg ut 1 eller 2 (vet ikke helt) som jeg vurderer. Dette kan jeg ikke gjøre når jeg er her på hytta til Victoria, men gjør det så fort som mulig etter det ;) 

 Vil du bli vurdert? 

- Ragni 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits