video - gøteborgcup 2013

Bedre sent enn aldri, eller hva? dette er hvertfal fra gøteborgcupen med innebandylaget for to uker siden. håper dere liker deeen! 

romvideo!

Dette er rommet mitt, sånn det ser ut til vanlig. Får alltid så dårlig samvittighet ovenfor mitt eget rom når jeg ser på romvideoer av perfekte, hvite og ekstremt ryddige rom. Så da tenkte jeg at hvis jeg lager en romvideo som er litt realistisk, så vil kanskje andre også innse at rommene deres ikke kan se ut som et fotostudio til enhver tid. Håper dere liker videoen og konseptet! 

video fra konf. leir

Å guuud som jeg savner dette! Alle videoene er btw lånt av Tonje, siden jeg som sagt ikke hadde med mitt eget kamera. 

Juleferie 2012 - video


Sett på 720p for mye bedre kvalitet!!!!

Vi hadde en litt tung start på ferien som dere ser, hahahah. Vi hadde seriøst bare kjørt to meter. ♥ Likte dere videoen?

GOD JUL!

Hallo! Å laste opp denne videoen har seriøst tatt 12 timer, derfor den ikke er i den beste kvaliteten. Er på hytta nå, og det er bare et lite glimt av nett hvid du sitter på rikitg sted til riktig tid, hahah. Men nå skal jeg kose meg videre med famile her på hytta, og jeg håper alle dere også koser dere i dag! 

Video - innkjøp fra Paris


SETT PÅ 720p FOR MYYYE BEDRE KVALITET! 

Her er da innkjøpene fra Paris, ikke så veldig mye mer å skrive om det. Så må jeg takke Maria for at jeg fikk låne macen hennes til å redigere den. Du er best Maria!!!! 

Må gjøre video DEL 2

Her er den andre og siste delen på må gjøre videoen Ruth Elise, Victoria og jeg lagde til dere. Håper dere liker den! 

Må gjøre videoen: del 1

Hallo! Nå har jeg kommet hjem fra driftsyremøte (Komite på skolen, det er betalt stilling, hehehehe). Så da var det bare å hive seg over nynorsk leksene da vettu. Gud hvor jeg elsker nynorsk en sen mandagskveld. 

Neida, dette innelgget skulle egentlig handle om videoen over. Som dere ser så er det må gjøre-videoen del 1 som Ruth Elise har vært så flink å redigere. Det kommer en del 2 en gang, men aaaner ikke når. Det er fortsatt noen ting vi må spille inn, så kommer ikke i morgen kveld for å si det sånn. ♥ Hva syns dere om videoen? 

Stavern med Tonje - video


SETT PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET! 

Hallo! Denne videoen har det beste bilde på starten da, hahah. Vet videoen kommer veeldig sent, men har ikke fått redigert den før nå. Jeg mener bedre sent enn aldri, ikke sant? Håper dere liker den da. Den er så minner btw, vidoen altså. Savner Stavern skikkelig det var så koselig! ♥ Tycks?

 

Videoblogg - nytt kamera objektiv


SETT PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET!! 

WIho, en videoblogg til! Dere må skru opp lyden på den veldig, den er utrolig lav. Jeg måtte gjøre sånn at hele videoen gikk litt fortere fordi jeg pratet så utrooolig sakte når jeg filmet. Det er derfor stemmen min er litt rar, for de som lurte. Håper dere liker den! Offameg, denne videobloggen er egentlig bare sykt klein. 

Noen som har det samme objektivet? 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits