Følg meg

 

BLOGLOVIN        BLOGKEEN 

INSTAGRAM           YOUTUBE 

 
(det er bare å trykke på de forskjellige navnen, det er linker)

Veldig lenge siden jeg har hatt et sånt innlegg, og siden jeg har fått en del nye lesere siden det siste følg meg-innlegget tenkte jeg at det var greit å ha et igjen :) legg igjen instagrammen deres så tar jeg en titt! jeg elsker å oppdage nye instagram profiler! 

syvende sansHar helt glemt å vise dere denne. Mottok den på starten av året, i forbindelse med en konkurranse jeg vant på en blogg. Husker ikke helt hvilken blogg det var, men har linket henne før. Jeg er hvertfal veldig fornøyd med denne avtaleboken, almenakken, syvende sansen. Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å planlegge ting uten den. 

Akkurat nå er mathilde hos meg, vi skal starks spise. Så skal vi ut igjen. Men nå må jeg gå, vi snakkeees! 

Vinn escada parfyme!

esc13che

Blogg.no arrangerer er konkurranse hvor man kan vinne escada parfymen: Cherry in the air. Hvis jeg har skjønt riktig er dette en ny parfyme, som de sikkert da vil ha litt reklame rundt. Parfymen min er tom til sommern tror jeg, og siden dette er en sommersuft hadde det jo passet bra om jeg hadde vunnet den. Så håper jeg vinner, heh. Reklame- kan ikke kommenteres. 

Stikkord:

i 2013 gleder jeg meg til...

? Sommerferie

? Konsert med One direction? Konsert med Rihanna

? Alle jentekveldene og småfestene

? Portugal i sommerferien! ? Norwaycup

? Gotia-cup i Gøteborg med laget

? Polenturen med trinnet

Hva er høydepunktene i deres 2013?

Something oldSe så koselig dette er da! Fant det her om dagen. Det er en remse som skal forstille en krone, tror jeg(hahah), av små kort. Fikk det på bursdagen min i tredje klasse elns fra alle i klassen. Alle i klassen hadde lagd hvert sitt kort og satt det sammen, driiit søtt. Så utrolig koselig å finne sånne gamle ting! Syns ikke dere det er koselig å finne sånne ting? 

I need summer, NOW


Åh, guuud som jeg vil ha sommer! Sitter hver eneste dag og stalker sommer-bilder på weheartit. Gleder meg så sykt til det blir varmt nok i været til at man kan gå i shorts. Så blir det ferie, og man drar på stranda, blir brun, er ute lenge uten at det blir kaldt, møter nye folk, drar til utlandet, bader i havet, overnatter ute, spiser is, har det HERLIG! Høres ikke det deilig ut så vet ikke jeg! ♥ Andre som savner sommern? 

trenings inspo
Åh, får så sykt lyst til å trene når jeg ser på alt dette treningstøyet med freshe farger! Jeg tror treningstøy har veldig mye å si, på motivasjonen. Jeg får hvertfal mye mer lyst til å trene hvis jeg går i sterke farger og er litt "fin" på en måte, hahah. hva får dere trenings inspo av?

Nå har jeg sykt dårlig tiiid. Blir nok ikke så bra blogging i dag, så hadeee!

Mitt 2012 - siste del

OKTOBER: Jeg var i Paris med familien - Hedda feira bursdagen sin - jeg strikka masse, hah - det begynte å bli skikkelig kaldt - jeg var backstage på national theateret med kristina - jeg skrev et innelgg om pelsindustrien - Little things kom ut ♥♥♥ - del 2 av må-gjørevideoen ble lagt ut. 

NOVEMBER: 


Jeg gikk i fakkeltog mot pelsindustrien - feiret halloween med girlsa - det var farsdag - Farmor sovnet inn(rip♥) - Overnatta med klassen på skolen - Klipte meg, og ble IKKE fornøyd, hahah. 

 

DESEMBER: Klassen var å så kardemommeby - jeg var mye på kino - fikk kjolen min fra nelly - det var kjempe kaldt - pynta masse til jul - det var 12.12.12 - hadde grøtfest med jentene - Tonje overnatta - kjøpte yndlingssmykke - fikk ferie - var på juleshopping - det var JUUUUL! 

Dette er det siste innlegget i oppsummerningen min av 2012, og det har vært så gøy å lage det! Har liksom gjenopplevd hele året en gang til, og blitt minnet på ting jeg hadde glemt. Alt i alt har 2012 vært et fint år! Hvordan har deres 2012 hvert, klarer dere å beskrive det med bare ett ord? 

Mitt 2012 - del 3

JULI

Det var ferieee - Var på tusenfryd med Victoria, Siril og Thea - Var i Stavern med familie - Var på fjelltur i to uker med familien, woho... - Koste meg i den lille varmen som var - Var på minnemarkeringen for 22.juli - Var på norway cup flere dager - Var i Stavern med tonje og besteforeldrene hennes. 

AUGUST:

Hadde tre videoblogger til dere - Fikk Rufus, verdens nydeligste katt - Lagde masse iskaffe - Ryddet skapet mtt - Var på Huk med girlsa - Hadde sommeravsluttning siste dag i ferien med girlsa - Startet på skolen igjen....

SEPTEMBER: 

Det begynner å bli høst - Kristina feira bursdagen sin - Jeg la ut video fra stavern og første må-gjøre video - Var i 60 års lag - det var masse drittvær - Tonje gjesteblogga - Spilte cup med laget. 
koselige lysslyngerEr det ikke bare super koselig med sånne lys! Jeg har hengt opp et par på rommet mitt og er så fornøyd, det er tusen ganger koseligere enn uten! Egentlig så hadde jeg lyst på sånne remser meg forskjellige farger, og det var også det jeg trodde jeg kjøpte, men når jeg pakket opp var alle hvite. Syns de hvite også var koselige og fine så det gikk braaa. ♥ Syns dere sånne lysslynger er koselige? 

 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits