like this new dressKjøpte denne kjolen i portugal og jeg er virkelig glad i den allerede! Eier nesten ingen rosa klær, så det er ganske uvandt å gå i den, men syns det er så fint hvis man er litt brun, får så sommerfølelse av det. Så bortsett fra at brunfargen min kommer til å være borte innen uka er dette favoritten i klesskapet for tiden. like it?

colorful today

Heihei, nå skal jeg legge meg. Vi snakkes, natta ♥ likte dere antrekket? 


antrekk / søtt og smårocka
likte dere deeet? 

Dagens antrekk / en gammel topp


Denne toppen kjøpte jeg som et stor t-shorte på et loppmarked for et år siden. Jeg klippet den til en singlett og syns den er megakul nå. Jeg elsker når man kan ta noe gammelt å bruke det om igjen, på en måte, hahah. 

tycks? 

dagens antrekk / høst feelingHallo! I dag har det vært skikkelig høstvær, så grått, surt og vått. Akkurat det med at det er vått, går helt fint for da forsvinner snøen! Åå, jeg gleder meg til det er helt bart ute og ikke kaldt, det blir herlig. Hva syns dere om antrekket? er det høst feeling hos dere også?

Er så utrolig glad i dag. I går ble jeg linket av selveste sophie elise(!!!), og statestikken har føket rett opp! Så jeg vil bare si tuuuusen takk til sophie og alle dere som har klikket dere inn på bloggen min! Det har virkelig gjort dagen min fantastisk ♥

bursdags antrekkhva syns dere? 

fredags antrekk / rocking red


Ah, nå er det helg! selvom uka har vært kort, har helgen vært savnet for å si det sånn, alltid deilig med litt fri. I går kveld var jeg i bursdag hos Ruth Elise, det var en kjempekoselig jentekveld. Kommer bilder uttover dagen tror jeg, så stay tuned, hahah. Syns om antrekket? 

dagens antrekk / blingbling

Pleier aldri å bruke armbånd, men i dag gjorde jeg det. Det var ikke så ubehagelig som jeg trodde (hahah) og jeg følte meg jo veldig fin, litt ekstra pynta liksom! hva syns dere om antrekket?

dagens antrekk / endelig vååår!Har gått med olajakke de siste dagene og det er så deilig! Det er det beste med våren, å kunne gå med lettere sko og jakker♥♥ you liiike? 

I dag er jeg blå
likte dere antrekket? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits