12.12.12

/ weheartit / 

I dag var det 12.12.12.12.12.12 hahah. Dette tidspunktet var jo midt under tantamen men hele klassen satt og var så stressa, alle telte ned og greier, hahah. Det er siste gang på sånn en million år at vi kommer til å ha et tall som er likt igjen, hvis jeg har skjønt dette rikitg. Så det var jo litt kult da. ♥ Gjorde dere noe spesiellt 12.12.....? 

Pelsindustri i Norge

Hei, nå tenkte jeg å ta opp noe jeg syns er utrolig urettferdig og uetisk. Nemlig pelsindustri. Leste et innlegg på ssbk.blogg.no og ble inspirert. Dere burde se videoen, den er fæl men dere vil få et mye mer riktig inntrykk. 

Pelsindustrien i Norge er ikke bra, slvom vi ikke innser det er den faktisk nesten like ille her som i andre land. Mange av oss har canada goose og parajumper uten å tenke på hvor denne fine pelskragen egentlig kommer fra. Vi tenker ikke over at pelsen kommer fra dyr som er avlet opp bare for at vi skal se fine ut. Dyr som lever på mindre enn 1 kvadratmeter hele livet med missformede kropper og store kjøttsår.

Stortinget har gitt pelsindusrtien mange sjangser til å "rydde opp" i arbeidet sitt, sånn at det stemmer med dyrebeskyttelsens krav. Dette er noe pelsindustrien ikke har gjort noe med, og i år har alle sjangsene dems gått ut. Eller det er hvertfal det politikerne har sagt. 

Den 10. november arrangeres det et fakkeltog mot pelsindustrien i alle de store byene i Norge. Og jeg skal absolutt være med, for sånn disse dyrene blir behandlet er ikke greit! Les mer om fakkeltoget HER. Jeg oppfordrer alle til å skrive innlegg på egene blogger, si det til folk, møte opp i fakkeltog Norge over sånn at vi kan få en slutt på dette! 


Info fra:

http://ssbk.blogg.no

Dyrebeskyttelsen

forbypels.no

Noen meninger som dette? 

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits