Nyttårsforsetter for 2013

♥ Få bedre i nynorsk. Hahaha, jeg suger i nynorsk. 

♥ Bli medlem av NOAH. Har helt glemt det... må få fikses.

Slutte å bite negler. Jeg har "sluttet" mange ganger, men så begynner jeg igjen og da er det jo ikke noe poeng... 

Ikke kjøpe noe sminke som er testet på dyr. Bare kjøpe fra bodyshop, isadora.. osv. merker som ikke tester på dyr. 

Rydde bort bokhylla mi. Den står på rommet mitt og bare tar plass. MYE plass, og jeg liker den ikke. Så bokhylle, her kommer jeg! 

Kose meg så mye at jeg sprekker før det rekker å bli 2014. 

♥ Bli ordentlig brun. Noe jeg ikke er på bildet over, det er en grunn til at det er svart-hvitt, heh. 

Hva er nyttårsforsettene deres i år, eller har dere ikke kanskje?

 

antrekk nest siste dag i 2012


//jakke - carlings// bukse - dr.denim// genser - paris// sko - dr.martens// lue - carlings// 

 You liiike? 

Juleselskap
HAHAHA, søt pappa, sant?

Hallo! Dagen idag har jeg brukt på nok et juleselskap. Var på et i går også, derfor ikke så mye blogging. I dag var det med famile. Vi spiste pinnekjøtt, vossakorv, og masse søtsaker. Åh, jula er herlig, når det kommer til mat. Det var veldig koselig, med masse koselige folk og masse god mat! ♥ Har dere vært på juleselskap?

Nå om 15, 20 eller 30 min henter Victoria meg, hahaha. Hun var litt usikker på tidspunktet. Men det blir utrolig koselig å se henne igjen, gud som jeg savner henne!

 

New babyyyyÅh, er den ikke fin?! Er så fornøyd. Den kom rett før jeg dro på hytta så har ikke fått vist den til dere før nå. Men den er helt perfekt og den passer kjempefint på også! Dere kommer nok til å få se bilder med den på snart, så gadd ikke ta den på nå. ♥ Hva syns dere om kjolen?

 

Blåfrost


//tatt av meg// canoneos 600D- 50mm f/1.8 // redigert i gimp // 

 Hva syns dere om bildene? En slapp dag

Hei på dere! Litt sen blogging i dag, woooopsi. Har vært hos Maria store deler av dagen, og det var så koselig å se henne igjen! Altfor lenge siden jeg har sett alle vennene mine... :(( Hjem fra Maria tok jeg med meg onepiecen hun hadde, og den er sååå GOD! Herregud, skjønner egentlig litt hvorfor det var så populært før. Jeg solgte min på loppemarked, wtf? Angrer nåå!! 

Resten av kvelden skal jeg vel bare sitte her i sofaen i onepiecen og ikke gjøre stort. Det blir deilig det. ♥ Hva skal dere gjøre i kveld? 

Hjemme igjen!

Hallo! I går kom jeg hjem fra hytta. Det var utrolig koselig å feire jul med familie og ta en liten pause fra alt egentlig, hahah. Men det var veldig deilig å komme tilbake også. I går kveld dro jeg til Tonje, og det var veldig koselig. Har savnet venner helt sykt! 

I dag dro mamma, tanta mi og jeg på strømmen for å fikse litt ting. Jeg trengte blant annet ny jakke. Tror ikke jeg gidder å lage et innlegg om det, for det var bare helt basic alt sammen. Men det var veldig hyggelig, vi spiste på en asiatisk kafè. Vi drakk også kaffe (hoho, hør stjerna drikker kaffe) eller det var kanskje mer en kakaogreie med litt kaffe i, hehehe. ♥ Er dere hjemme, eller borte? 


Dems kaffe ↑

Min kaffe ↓ Hvem så best ut liksom, heh
dramatic shadows


// canoneos 600D // tatt med selvutløser // redigert i gimp// 

 Hva syns dere? 

Hvilket antrekk?

 Hvilket antrekk likte dere best? 

GenialtEr ikke denne dama bare helt rå? Hahaha, hun lyste seriøst opp dagen min, noen ganger kan man faktisk bli litt lei av å bare sitte å lese om og se bilder av fantastisk pene bloggere som virker perfekte. Denne dama heter Ilu Susiraja og er fotokunstner, og jeg elsker bildene hennes. Snakk om selvironi, sånne mennesker trenger samfunnet! Hun er rett og slett ganial synes jeg, hahah! Hva syns dere? 

Alle bildene er tatt fra: http://www.iiususiraja.com/galleria/ (nettsiden hennes ) 

GOD JUL!

Hallo! Å laste opp denne videoen har seriøst tatt 12 timer, derfor den ikke er i den beste kvaliteten. Er på hytta nå, og det er bare et lite glimt av nett hvid du sitter på rikitg sted til riktig tid, hahah. Men nå skal jeg kose meg videre med famile her på hytta, og jeg håper alle dere også koser dere i dag! 

the world is colorful

//canoneos600D - f/1.8 // tatt av Siril // redigert i gimp // 

feel good

Åh, denne sangen er så elsk! "Hey do, ikke var så deppa`a!" Blir bare så fantastisk glad av den sagen! Hvis jeg er i litt dårlig humør, er det bare å sette på denne, så blir alt bra. For livet er så sweeeet ♥ Hva syns dere om den? 

Favoritter fra nelly

1 - HER  2- HER  3-HER  Den siste i gull der, er faktisk på vei hjem til meg, wii! 

1- HER   2- utsolgt.    3 - HER 

Dette er noen av mine favoritter fra nelly.com og det er direktelink på alle, så det er bare å trykke på 1,2 eller 3 under bilde så kommer dere til kjolen. Som det står litt over har er den i gull på vei hjem til meg, og jeg gleder meg så til å få den! ♥ Har vi noen av de samme favorittene? 

edit: Nå har jeg fått den, dere skal få se bilder når jeg kommer hjem. Den er sååå fin! 

Endelig ferieeee!

Hallo! Dette er bilder fra i går når Victoria, Ruth Elise, Kirstina, Siril og jeg var i byen. Måtte fikse noen siste julegaver før jeg dro på hytta. Fikk heldigvis fikset alt, for i dag om ca. en time drar vi på hytta og da må alle julegavene være i boks. 

Nå er det juleferie og det er så deilig det! Herregud så godt å tenke på at alle tentamener, prøver osv. er ferdig for i år! AHHH, JEG ELSKER FERIE. Selvom jeg drar på hytta så blir det bloggning. Har forhånds blogga nå i en uke for dere, så det skal bli minst et innlegg hver dag hvis jeg har fått med meg riktig dag vi drar hjem... hehehe. ♥ Håper dere koser dere masse i jula! Deilig med ferie elllerrrr?? 

sunshineHallo! I dag har Maria hvert med meg hjem. Disse bildene er tatt på vei hjem fra kikra i dag. Vi var nemlig på julegudstjeneste i dag med skolen. Får litt julestemning av det også egentlig, det er jo en tradisjon. Nå er jeg og Maria mest sannsyneligvis på senteret fordi laget skal spise på peppes som en juleavsluttning. ♥ Var det ikke fint lys i disse bildene? 

 

De fem legendeneHallo! I går var jo jeg som sagt på kino med lillebroren min. Vi så "de fem legendene", og den var utrolig bra! Satt med hjerte i halsen og holdt på å begynne grine halve filmen!!!! Hehehe, neida... Men den var faktisk skikkelig bra, det syntes Simon og btw. Det var kjempe koselig, følte meg som en skikkelig bra søster, hahah. ♥ Har dere sett den? 

 

Klar for kino!

Hallo! Nå sitter jeg og planlegger kinobesøket jeg og brodern skal ha om ca. en time. Ga han nemlig et valgfritt kinobesøk til bursdag, så da må jeg jo nesten gjennomføre det, heheh :) Vi skal se "de fem legendene" elns. Tenkte å ta med kamera, så det blir nok bilder i kveld eller i morgen. Det blir sikkert koselig, han gleder seg hvertfal masse. ♥ Skal dere på kino i dag? 

dagens antrekk


//sko - dr.martens //skjørt & strømpebukse // skjorte - Paris // 

 Hva syns dere? 

 

Pepperkake-tradisjon

Hallo! ↑ dette er da det jeg har gjort i dag, eller for det meste da. Spilte en kamp på formiddagen, som vi tapte. Men tilbake til bildenen, familien vår har en tradisjon med noen familievenner som går ut på at en dag før jul kommer vi sammen og pynter peppekaker og lager pepperkakehus. I år lagde familien min eiffeltårnet fordi vi har vært i Paris dette året. Vi pleier å lage noe som har en mening da, ikke bare et vanlig hus. Det var veldig koselig i dag, og vi fikk pynta så mye, så nå er det en hel kakeboks full av ferdigpyntete pepperkaker som jeg kan spise når jeg vil, nam!  ♥ Har dere noen sånne tradisjoner før jul?

into the shadows

Image and video hosting by TinyPic
/
/canoneos 600D //tatt med selvutløser // redigert i gimp og photoscape // 

(det er en gif, så bildet skal begynne å "bevege" på seg du må bare vente litt) Blir litt redd for meg selv når jeg ser på dette bildet, for jeg ser skikkelig skummel ut. Hahah, ser ut som jeg har tenkt til å drepe noe elns. ♥ Hva syns dere? 

Reisen til julestjernenHallo! I dag har jeg vært i byen å sett reisen til julestjernen med bestefar, og litt mer familie. Vi gjør det hvert år, eller vi ser ikke reisen til julestjernen hvert år, men vi drar inn til byen å ser er kino eller en forestilling elsn, det er en tradisjon på en måte. Veldig koselig hvertfal. 

I kveld har jeg vært sykt loner. Ella dro på fest og mamma og pappa holdt fest her hjemme, så jeg ble stuet inn alene i anekstet (annen del av huset). Nå har jeg sitti har da, og spist masse goderi som var igjen fra i går mens jeg har sett en skikkelig søt film. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg klager, det har vært sykt digg, hahah. ♥ Hva har dere gjort i kveld? 

 

god gammal grautfest

Hallo! I går kom hele gjengen til meg for å spise grøt, eller ikke alle kom til grøten da. Det var noen som kom senere forgrunn av en cheerleading-avsluttning. Etter grøten dansa vi og hadde det kjempe gøy. Det ble som en liten juleavsluttning for jentene da, utrolig koselig! ♥ Har dere hatt/vært på grøtfest i år?


Her har dere grautmor sjæl, det er meg i et nøtteskall :) // bildet lånt av victoria // 
somewhere over the rainbow

 

Regnbuer er SÅ fint! Blir like amazed hver gang det blir regnbue, det er liksom litt magisk, hahah. ♥ Likte dere bildene?

 

JuleverkstedHallo! Dette er bilder fra helgen når vi hadde juleverksted og lunsj med familien. Utorolig koselig, og fikk lagd masse fint som nå henger rundt omkring i huset. Nå er det bare x antall dager til jul, og snart ferie. Åh, det blir herlig! ♥ Pleier dere å ha juleverksted før jul?


just me, todayHallo! I dag har vi hatt vanlig skole, til en forandring. Denne uka er jo så stapp full av tentamener at det er helt fælt. Nieda, egentlig så er tentamen ganske greit, med tanke på goderi og sånt, heheh. I morgen er det mattetentamen, så da er der på'n igjen. Må øve litt til den i kveld.... Skal på grøtfest med korpset i kveld, blir sikkert koselig. ♥ Har dere mange tentamener denne uka?

Har gått rundt i skjerf, lue og stor deilig genser i hele dag, for det er så pisskaldt! Herregud, tror som sagt i flere bilder jeg kommer til å fryse i hjel i løpet av vinteren. 

12.12.12

/ weheartit / 

I dag var det 12.12.12.12.12.12 hahah. Dette tidspunktet var jo midt under tantamen men hele klassen satt og var så stressa, alle telte ned og greier, hahah. Det er siste gang på sånn en million år at vi kommer til å ha et tall som er likt igjen, hvis jeg har skjønt dette rikitg. Så det var jo litt kult da. ♥ Gjorde dere noe spesiellt 12.12.....? 

PhotoBooth

Heyheyhallooo! Nå er Maria her som dere ser. Vi har akkurat spist omelett som vi mekka selv, stjerner. I dag hadde vi engelsk tentamen, så nå er det bare matte igjen, tommel opp for det. Vi sitter her i sofaen i hver vår dyne fordi det er så sykt kaldt!! Kommer til å fryse ihjel i løpet av viteren. Sorry for webcam bilder, men frista ikke å sette opp stativet og ta frem kameraet nå, og det frista hvertfal ikke å gå ut! ♥ Er det kaldt hos dere? 

Dagens

/ skjørt, strømpebukse og votter- H&M / jakke og singlett - bikbok / skjerf - monki / lue - carlings / sko - dr.martens /

Hva syns dere om antrekket?

Tuesday

Hallo! I dag har vært en helt vanlig tirsdag, skriver det hver tirsdag, hahah. I dag var det ikke spilling da, som det pleier. For spillinga har tatt juleferie. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det akkurat nå! ♥ Har dere hatt en kul tirsdag? 

Har btw vunnet en konkurranse hvor man kunne vinne en personlig almanakk på http://holdingonadream.blogg.no/. Så skal få prøve å bestille den i dag. Gleder meg til å få den! 

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Mai 2013
hits