snakkes i 2012

Hallo. Som dere sikkert her skjønt er nettet klikk IGJEN. Så jeg tror jeg bare tar en blogg pause til etter nyttår, for det blir ikke noe bra blogging uansett. Må bare si "God jul og godt nyttår"  ♥ Og siden vi ikke snakkes før i 2012 må jeg jo legge ut noen bilder fra året da ;)

 


 


Julemiddag med familien

Hallo, igår fikk jeg ikke blogga p.g.a nettet var klikk. Jeg var også ganske opptatt. Vi hadde besøk av familie og spiste middag, kjempe koselig ♥ Vi spiste masse  digg mat, så det eneste jeg har spist i dag frem til nå er kakeee. Mehehe, elsker dager etter selskap, alltid så mye godt igjen!  - Hva gjorde dere i går?

 

 

 

 

 

 
En liten pakke i posten

 

I går fikk jeg en pakke i posten. Det var er liten i.d.- sminke pakke. Jeg fikk den fordi jeg og søsteren min begynte å abonnere på et blad, og det var velkomstgaven. Den inneholder ikke akkurat det samme som den store, men det er samme greia. Det skal tydeligvis være veldig bra for huden, noe som er et pluss. Skal prøve det ut fremover, så kanskje hvis jeg liker det kjøper jeg den store også. Men den koser ganske mye, så skal nok prøve å bruke den lille så lenge som mulig ;)  - Har dere prøvd i.d. sminke før?

 


Alt som var i pakken. 


foundation i fargene medium beige og mediumSolpudder i fargen warmth // Mineral veil

Heelg!

 Halla!! Nå er det helg dere. Skal bli så digg, uka har vært sikkelig slitsom. Nå er Tonje her, men hun må gå snart for jeg må gjøre husarbeid. Og når jeg er ferdig med det er det offesilet helg! Sener i kveld blir det pizza og femiliekos, eelsker fredager ♥ Hehe, egentlig ganske morsomt, fordi jeg skriver at jeg elsker noe i hvert innlegg nesten, livet er herrrlig liksom! Der har dere meg.  - Hva skal dere i helga? 

Litt julehandel

Hallo! Nå sitter jeg barnevakt for kusinen og fetteren min, så dette blir et litt kort innlegg.

 

Istad så var jeg i byen med Victoria, kjempe koselig. Fikk kjøpt noen julegaver, men ingenting til meg selv da. Det er skikkelig julestemning i byen nå, elsker jul! ♥ - Hva har dere gjort i dag? 

 


Arkiv bilde siden jeg ikke har med kameraet mitt :))

Julestemning

Hallo! Istad var Siril her, vi bakte epperkaker mens vi hørte på julemusikk. Så koselig, fikk skikkelig julestemming. Elsker førjuls tid, det er alltid så koselig og rolig. Samtidig som det er litt stress med julegaver og sånt, men jeg liker det stresset, hehe. I dag er det 14 desember, det ar absolutt ikke lenge igjen, gleder meg vilt!

 

♥ - Flere som gleder seg til jul eller? 

 

 

 


nomnom ♥

Digg å starte sent

 
Hallo, nå sitter jeg å spiser frokost. Elsker å starte sent, men vi slutter sent i dag også da... Ikke før halv fire, jaja, fremdeles deilig å sove lenge ;D snakkes sikkert sener i dag. ♥ - Ha en fin dag søte lesere!

Nettet er klikk

Hallo, jeg må bare si sorry igjen... Nettet funka ikke alikavel skjønner dere, nå er jeg hos Victoria så derfor kan jeg blogge. Det skal komme en reperatør i morgen elns, så håper han får fiksa det. Skikkelig irriterende å være uten nett!  Begynner å blogge vanlig med en gang jeg får nett, snakkes! ♥

 


arkiv bilde av meg og Victoria. 

flink blogger....

Hallo, jeg må bare si unnskyld for UTROLIG dårlig blogging de siste dagene, men nettet har vært nede. Tror det er bra da ;)

 

I dag har jeg og mamma vært i byen, kjøpte litt klær til jul og litt gaver. Viser dere innkjøene i morgen.Men jeg kan vise dere noen utrolig kule sko! Skulle se etter pensko, så kom jeg over dem. Jeg elsker dem, men jeg kjøpte de ikke. Litt krevende å gå på kanskje? hehe. ♥ - Hva syns dere om skoene?

 

 


LOVE LOVE LOVE!!

Sunshine

 


// Tatt av meg// Canon EOS 600D// Ikke redigert //

- Syns?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits