hei og hade

Hallo! Ble ikke noe blogging i går og blir nok ikke så veldig mye mer før uka er over. Er utrolig stressa for tiden og har altfor mye å gjøre, så har ikke til eller overskudd til blogg. Sorry, men vi snakkes om ca. en uke da! ♥

fireflies (?)


//canoneos 600D- f/1.8 // tatt av meg // redigert i gimp // 

Vet ikke om jeg skrev overskriften riktig her, og jeg vet egentlig ikke hva "fireflies" er så kanskje overskriften er helt upassende. Men jeg tenkte jo at det må ha noe med insekter og lys(fire). Noen som vet hve det betyr, sånn ordrett? Hvis dere ser sikkelig nøye etter så er det faktisk noen insekter der altså. Vet ikke egentlig om jeg liker disse bildene. ♥Liker dere de? 

 

InstaRagni

Dette er noen av bildene jeg har lagt ut på instagram i det siste. Oppdaterer instgram ca. en gang hver andre dag. Syns det er kjempe gøy på en måte, hahaha. Hadde vært utrolig koselig om noen av dere vil følge meg. Legg igjen hva dere heter så tar jeg en titt! ♥ Hva heter dere? 

Følg meg her ♥

Dagens

Lite avbrekk her, nå må jeg rett tilbake til powerpointen om Sondre Lerche, hadeee! 

'

t.g.i. HELG!

Hallo! I dag har jeg sovet skikkelig ut, og gud hvor deilig det var. Trengte virkelig en god ntt søvn etter en lang og krevende uke. Når jeg stod opp var det ingen hjemme, ganske herlig det også. Så da lagde jeg meg egg og bacon, standar i helga. Og koste meg til familien kom hjem...

Nå er det faktisk ikke helt helgefølelse alikevel fordi jeg har en musikkoppgave til mandag. wtf?!?! Eller egentlig så er det bare min skyld for jeg har hatt ca. en måned på meg, heheh... ♥ Andre som har sovet lenge i dag?

Dere får ikke se noe bilde av meg akkurat nå, for jeg ser ut som en do ahhahaha. 

 

lucky guuurl #2Hallo! Se hva jeg har fåått! Wii, et par sorte dr.Martens. Det var veldig tilfeldig egentlig. For en venn av mamma hadde kjøpt i feil størrelse så lurte hun på om jeg og Ella ville ha dem. Og da sa vi selfølgelig ja, hvem sier ikke ja til et par gratis sko? Så det ble det lucky guurl #2, så heldig for tiden altsåå, hahah :) ♥ Liker dere skoene?

dagens antrekk #141112


//bukse - bikbok // jakke - arvet // topp - loppemarked // sko - dr.martens // 

 Hva syns dere om antrekket? 

 

A blue dayHallo! I dag slutter jeg tidlig på skolen, det er deilig. Har bare fire timer. Når jeg kom hjem lagde jeg med ostsmørbrød, og nå sitter jeg å spiser de og ser på tv. Tok også antrekk bilder til dere som kommer senere. ♥ Hva syns dere om bildene?

Senere i dag drar hele familien til farmor for i morgen er det begravelse. Så kanskje jeg ferdig skriver noen innlegg til dere, men jeg vet ikke helt. 

 

Konkurranse på y-hvordan

Heihei! Jeg er med i en konkurranse hvor det ikke er helt sikkert hva man vinner, hahah. Men det står hvertfal mer om den HER. Skjønte ikke helt hvordan side y-hvordan var, men hvis dere vil vite mer kan dere lese selv :) Dette innlegget går ikke å kommentere. 

3 fine blogger

JULIEENGEBAKKEN.BLOGG.NO


JENNIVO.BLOGG.NO

 

VILAT.BLOGG.NO

 

Jeg syns dere burde ta en tur innom disse blogene, for de er bra! ♥ Leser dere noen av disse fra før? 

I dag har jeg ikke gjort stort, skal gjøre litt lekser nå. Sykt kult og interresant liv jeg har, hahah. Har ikke så mye å skrive så avslutter dette innlegget nå. Hade alle dere søte! 

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits