Så søøte!

 

 
Mamma kom hjem med disse for noen dager siden, og jeg har forelsket meg helt. De er så søte! På våre står det "love" og ""play", men man kan kjøpe andre med andre ord. Digger konseptet!

- Hva syns dere om dem? 

Ny header!

 

Hallo nå er jeg hos Victoria, og hun har laget ny header til meg. Er kjempefornøyd, så tusentakk til henne! Var så lei den andre, så trengte virkelig en ny. 

♥ - Hva syns dere om den?

Dagens antrekk #28.11.11

 

 

 

// Shorts- Gina tricot// Jakke- Ella sitt skap// Topp- BikBok// Strømpebukse- ?// Sko- Converse//

♥ - Hva syns dere? 

Hos mariaa

Hallo nå er jeg hos Maria. Vi har akkurat spist toast og drukket kakao, nam! Etterpå skal jeg tvinge Maria til å ta outfit bilder av meg. Outfiten kommer ikveld, så stay tuned!

♥ - Hva gjør dere idag?

 vi vet vi er fritidsunger...

edit: dette blir postet litt for sent, men har ikke tid til å lage et nytt et. Så skulle vært postet for noen timer siden.

Vi vant!

VI VANT KAMPEN! woho, vi vant mot de vi tapte finalen mot i den forrige cupen. Ble skikkelig glad, det ble 3-2. Var helt nervevrak på slutten, var så redd for at de skulle vinne, hehe.

 

Har nesten akkurat kommet hjem fra julegranstenning. Det hadde vært fint hvis det ikke begynte å regne og blåse sykt. Kan det ikke bare begynne å snø? Jaja, det kommer vel etterhvert (håper jeg).

♥ - Hva gjør dere ikveld da?

 

 
Her drikker jeg varm toddy, jeg er glad og uvitende om regnet som snart kommer...

 

God morgen

Hallo, nå har jeg akkurat spist frokost. Elsker helg, gruer meg til imorgen. Uæ, har lyst på ferie jeg!  Etterpå skal jeg spille kamp, så skal jeg på juleverksted, etter det skal jeg på julegran tenninga. Hehe, travel vettu.

♥ - Øske oss lykke til med kampen? Bestelaget ♥ (arkiv bilde)

Julemarked

Hallo, det var kjempe koselig hos farmor. På veien hjem dro vi innom et julemarked. Kjøpte ingenting, men det var veldig koselig. Lagde noen lys og hjalp Simon med å pakke inn en gave. Begynner å glede meg sikkelig til jul nå! ♥ - Har noen av dere vært på julemarked?
Resten av kvelden skal jeg sitte barnevakt for Simon (lillebroren min). Vi skal spise sjokolade og ye-ye-ye hjemmelaga gransiosa, hehe :)

Drar til farmor

Hallo, jeg dra til farmor om to sek for å feire bursdagen hennes. Det blir koselig. Kommer hjem i morgen så skal prøve å blogge da, men det er ikke nett hos farmor så det blir ikke noe mer blogging idag. God helg dere!

Jadda, fint ifarta bilde..

1 måned igjen!

 Det er bare en måned igjen til jul! Det går så fort, på søndag er det første søndag i advent. Gud som jeg gleder meg , alt er så koselig i desember. Håper det begynner å snø snart, savner snøen skikkelig nå! Får så jule stemming når jeg hører på sangen over, den er så søt. Love it ♥ - Noen andre som gleder seg til jul?

Dagens antrekk # 24.11.11

 

 

 


// Skjorte - BikBok // bukse og hals - H&M //

 


// Ring - Indiska // Ørepynt - Vera Moda //


♥ - Syns?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits