Dagens antrekk 31.10.11


// bukse - Bikbok // topp - Vera moda // skjerf - Monki //// øredobber - forever 21 //


Idag er det Halloween dere! Sikkert mange som feiret i helgen men jeg skal hvertfal feire idag. Skal ha klassefest med besteklassen ♥ Vi skal se skrekk film, jeg kommer serr ikke til å få sove på leenge... Victoria og Maria kommer snart, og da skal vi pynte oss. Elsker å kle meg ut, hehe akkurat som et lite barn :) - Hva syns dere om outfiten? - Noen andre som skal feire idag? ♥

b-e-a-utiful


// b-e-a-utiful - Megan Nicole //

Så søt sang! Elsker den virkelg, skikkelig fengende og bra. Så jeg sier hvertfal LIKE! Jeg har ingeting å blogge om fortiden, noen forslag?  - Hva syns dere?

Kamp!
btw. vi er de sorte og rød ;)

Måtte jo legge ut dette fiiine bilde av Maria siden hun var så snill å lot meg sitte på, love you ♥

 

Hallo, nå her jeg akkurat dusjet. Kom hjem fra innebandy kampen istad. Det var kjmepegøy, men vi tapte da... 11-0 hehe, litt flaut ;) Men nesten alle lag vi spiller mot har spilt sånn sykt mye lenger enn oss.

 

Etterpå skal jeg i bursdag til bestefar. Han blir 70 år så hele slekta kommer, ganske menge med andre ord. Det blir koselig ♥ Kanskje jeg legger ut bursdags outfiten senere idag.  - Hva skal dere idag?


redigert vs uredigert


// ikke redigert //

// canon eos 600d // redigert //

Bilde er av søstra mi, Ella. Det er redigert på kameraet mitt. Syns det var veldig kult at men kunne gjøre om på det på kamerat, ikke trengte å laste det opp på pcen liksom. - Hvilket bilde syns dere var finest?

Smoothie!
Tommel opp for kort skoledag! ♥

 

Nå er jeg hos Victoria. Hun er på kjøkkene å lager smothie til oss, mehehe slaven min. På skolen idag hadde vi bare to timer, skikkelig digg. Vi var på tekniskmuseum og så på hjerner og sånt. Det var kult, men litt ekkelt  da. 

 

I morgen er det OD- dagen (opprasjons dagsverk) og jeg gleder meg! Skal inn til byen å jobbe med Julie, tror det blir kjempe gøy.   - Har dere oprasjons dagsverk? ♥

Dagens antrekk 25.10.11

// Bukse-bikbok // jakke-carlings // genser-bestemor har strikka // sko-converse // øredobber-vera moda

 


// ring - H&M //   - Hva syns dere? ♥

Maria in the house

 

 Hei, nå er Maria hos meg. Vi har drukket kakao og spist aprikos, nam hehe. Senere idag skal jeg på trening og på spilling så tror kanskje ikke det blir mer blogging, men kanskje. Men nå må jeg nesten være litt sosial, siden jeg har besøk. Så haade ♥ - Hva gjør dere idag?

Kattepusen min

//canon eos 600d // ikke redigert //

- syns?

Tonjeee


love you ♥

 

Nettet mitt klikker så det går ikke an å laste opp flere bilder, så da blir det dette ene fiine bilde av Tonje og meg. Det var kjempe koslig å være med Tonje idag. Fikk prøvd ut kameraet mitt litt, og jeg er fortsatt strålende fornøyd! I morgen er det tilbake til hverdagen da, gleder meg ikke akkurat. Forrige uke var så digg og jeg tror ikke denne uka blir like chill, kjipern... Klager skikkelig mye hvert søndag, hehe ;P Men nå skal jeg nyte den siste lille delen av helgen så hade ♥  - Skal dere noe kult til uka eller?

Loser like me

God morgen lesere ♥ Nå skal jeg bare blogge et kjapt innlegg for Tonje venter på at jeg skal ringe henne. Blogger sikkert mer i kveld, så ikke fortvil ;P Men hvertfal i spørsmåls runde innlegget hviste jeg ikke hva som var yndligssangen min, nå har jeg funnet den! Det er "Loser like me" av glee.

 

 

Spansk(?) tekst og greier, hehe. Men nå skal jeg sminke meg, og sikke. - Likte dere sangen?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits