My twin

Hallo! Var ikke det stilig, det med bildene? Ikke det midterse da, men de to andre. Har sitti så lenge nå å gjort det med sånn alle bildene på pcen, hahah. I dag har jeg ikke gjort stor, skal straks begynne å pakke til Paris. Vi drar tidlig i morgen, og jeg gleder meg vilt! 

I dag er også første gang jeg går med bandana, som dere ser på bildene. Eller vet ikke om jeg kan kalle det bandana engang siden jeg ikke har kjøpt det på carlings som resen av befolkningen, men bare funnet det i en skuff og tenkt at det har samme funksjon, selvom det egentlig bare er et gammelt trøkle. Jeg syns egentlig det er litt søtt, men jeg føler meg litt som en vaskedame. Hhaha, noe som trekker en del ned. ♥ Hva syns dere om bandana?

Første dag i ferien!Hallo! Sorry for null blogging i går, men jeg orka ikke. Og jeg rakk ikke, var nemlig på jentekveld i går, pluss at ella kom hjem fra Polen. Sååå da ble det ikke tid til bloggen. 

I dag har jeg vært i byen med mamma og fiksa litt ting. Blant annet sko, de på bildet over. Er såå fornøyd! Var koselig med med litt mamma-ragni tid, heheh :) Nå prater jeg med ella og sessen så hadepåbade. I kveld skal jeg sitte barnevakt. ♥ Hva syns dere om de nye skoene? 

pink monster

Image and video hosting by TinyPic
/
/canoneos 600D - 50mm f/1.8 // tatt av meg // bilder redigert i gimp // gif redigert i photoscape //

 Hva syns dere om dette lille monsteret, heheh? 

En skikkelig høst dag

Hallo! Nå er det blitt orgentlig høst, kaldt og gufsent. Jaja, det er jo litt koselig da. Og når det er høst, så er det ikke sååå lenge til jul. Gleder meg allerede! Siril har vært med meg hjem i dag, vi gjorde ingenting som er kult eller interessant så skal ikke skrive så mye om det. 

Nå har jeg akkurat vært skikkelig stjerna og gjort lekser. men har ungått musikkanmeldelsen på NYNORSK, det sier seg vel selv at jeg har ungått den. Nynorsk er helt forferdelig kjipt, og jeg er egentlig bare dum som unngår den, fordi da må jeg bare gjøre masse i morgen... :( Nå stikker jeg straks på trening, overoguuut! ♥ Har dere nynorsk? liker dere det? 

New nail polish

Dette er en av de to neglelakkene jeg fikk av mamma og pappa da de kom hjem fra Italia. Vet ikke helt om jeg liker den eller om jeg syns den er sær. Men den er jo litt kul, eller? Litt annerledes enn bare vanlig rosa og rød. Men jeg liker jo rosa og rød ganske godt, hahah.

♥ Hva syns dere? 

Dagens antrekk #250912


//genser - ella sin // skjerf - monki // skjørt og strømpebukse - H&M // armbånd - litt forskjellig // sko - converse // 

Nå skal jeg legge meg, fordi jeg er stuptrøøøtt! Så natti alle dere søte ♥ Hva syns dere? 

Simon 8 år!

GRETULERER MED DAGEN VERDENS BESTE LILLEBROR! ♥ 

Simon har bursdag i dag, som dere sikkert skjønte. Vi (mamma, pappa og jeg) vekket han på senga i dag med gaver og kake. Okei, egentlig så sov han ikke, han bare lata som, hahah. Det blir alltid sånn på bursdager, hvertfal her i huset. Han fikk en metalldetektor, hans høyeste ønske så han var kjempe happy! 

Nå kommer snart litt mer familie på bursdagsmiddag, så det blir koselig. Det har vært så tett med bursdager i det siste, og jeg likliklikerrr det. ♥ ønske han gratulerer med dagen, heheh? 

Bursdagskortet fra meg :) 

Foto spørsmål

Hvordan kamera bruker du?

canoneos 600D. 

Hvilket program bruker du til å redigere bildene dine?

Gimp 2. 

Kan du ha et innlegg hvor du viser hvordan du redigerer bildene dine?

Jeg klarer ikke å ta print screen bilder med pcen min, hehhe. Så det blir liiiitt vanskelig, men kan jo prøve :)

Hvordan tar du outfit bildene dine? 

Med stativ og selvutløser fjernkontroll. Og noen ganger tar venner eller ella de. 

Kan du lage et innlegg om hvordan man leger gifer? 

Jeg kunne gjort det, men det er så utrolig mye enklere å bare linke til noen andre som har gjort det, heheh. Så HER kan dere se et innlegg victoria har skrevet om det.  

Hvordan linse bruker du?

Jeg bruker 50mm f/1.8. Det er ganske mange som har den, dere kan se videoblogg om selve linsa hvis dere går på videoblogger kategorien min :) Bruker også noen ganger (sjeldent) den "vanlige" linsa, som følger med når man kjøper kamera. Husker ikke hva den heter. 

me and my kameraaaa ♥ (her har kameraet 50mm f/1.8 linsa) Håper dere fikk bra svar på det dere lurte på! 

 ♥ Lurer dere på noe mer? 

Dagens antrekk #230912

// bukse - dr. denim // topp - ella sin // jakke - vintage // skjerf - monki // sko - converse // veske - mitt lille hjem(?) // 

Natta alle dere søte lesere, vi snakkes i morgen ♥ Hva syns dere om antrekket?

Bursdag i byen


Bursdasbarnet! 

Hallo! Idag så fylte tanta mi år, og da bestemte vi oss nesten hele familen for å dra til byen å spise. Så det ble da bestemor, Jørn Erik, meg og Simon, og Tanta mi da selfølgelig og familien hennes. Vi manglet bare mamma, pappa og Ella. Men mami og papi er jo i Italia og Ella har dratt til Polen.

Først dro vi på en utstilling på doga, som faktisk var ganske kul. Så dro vi å spise på et sted som heter Bristol, og det var sååå koselig der. Det var skikkelig fint-hotell følelse uten at du følte du måtte pynte deg. Der spiste vi deilig lunch med dessert før vi tok toget hjem igjen. Det har vært en utrolig hyggelig dag, men jeg er veldig sliten. Skal prøve å legge meg litt tidlig i dag, sånn at jeg ikke er helt utsltt i morgen. Skal prøøøve, heheh. ♥ Noen andre som har vært i "bursdag" i dag? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits