nytt design!

Hei, nå har jeg fått nytt design. Som dere ser er det ikke helt ferdig, men jeg trenger litt hjelp så det kommer senere. Det er Ruth Elise som har hjulpet meg med å sette det inn, så tusen takk til deg Ruthii <3 Gleder meg sikkelig til det er ferdig, trengte virkelig noe nytt. Har hatt det gamle helt siden i vår, her holder vi oss oppdaterte ja... - Hva syns dere om designet?

 
Det er forreseten laget av Ida Wisth. 

Stort og godtJeg bare elsker store skjerf og halser!  De på bilde over er noen av favorittene, de er veldig fine og jeg har skikkelgi lyst på alle sammen. Sånne store, gode, myke strikka halser og skjerf er såå digg å gå med, hvertfal når man bor i et vinter land som Norge.

- Noen dere likte?

Stress!

Sorry for null blogging igår, men det er så mye lekser og prøver for tiden. Så jeg kan ikke love at det blir bedre akkurat... Men når uken er over så er det jo høst ferie, og da skal det blir bra!

Høstferie, gleder meg! <3

- noen andre som gleder seg eller?

Lillebror blir stor!

Idag fyller broren min 7 år! Hurra! Noe som vil si at jeg måtte stå opp klokka 07.00 på morningen idag for å synge og gi han gaver på senga... En liten smule trøtt men det var jo koselig også da, hvertfal når jeg fikk legge meg igjen etterpå.

Etterpå kommer familie og skal feire, det blir koselig. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, kanskje dere får se det etterpå.vet det er dårlig kvalitet, men til mitt forsvar er det ikke så lett å ta bilder i mørket.

- Noen du kjenner som har bursdag idag?

Vinner av vurdering ble...

 

// fridavictoria.blogg.no //

Første inntrykk: Jeg syns headeren er litt rotete, men veldig fin og kul. Den er satt sammen av fine bilder og jeg får et bra første inntrykk.
Innlegg og bilder: Du tar veldig fine bilder og er flink til å legge dem ut. Innleggene dine er korte og ikke for lange, men innimellom kan de bli litt for korte.
Alt i alt: Alt i alt syns jeg blggen din er bra. Serlig bildene dine, de er veldig fine! Fortsett sånn :)

- Hva syns dere om vurderingen, ideer til noe mer jeg burde hatt med?


 

Dagens antrekk # 220911
Genser // Cubus  Bukse // BikBok  Øredobber // Vera moda

- Syns?

Eplekake in my heart

Nå sitter jeg her og spiser verdens deiligste eplekake. Den er kjempegod, beste kveldsmaten jeg har spist på lenge. Vi har skikkelig mye epler i hagen i år, så det kommer til å bli masse kake fremover! Nam..! - Flere som liker eplekake?

Har vert litt syk idag, så har ikke vert på trening eller spilling, men jeg tror jeg blir frisk til i morgen. F©ªler meg bedre nå ;)Når jeg har sittet her å skrevet til dere har jeg spist opp hele stykket mitt! Men det går jo helt fint, for jeg har en hel kake og ta av. Mehehe...

Vil du bli vurdert?

Hallo, tenkte jeg kunne ha en vurdering. Har sett mange andre ha det, og det virker litt gøy. Hvis jeg liker det kommer det kanskje flere etterhvert. Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å skrive at du er med i kommentarfeltet, lett ikkesant! Hehe... Jo også plukker jeg ut en tilfeldig som får en vurdering ;)

 
Randomt bilde fra... lenge siden.

- Vil du bli vurdert?

Jeg har verdens beste bestevenn

Hey, hey! Akurat nå sitter jeg og Siril å drikker kakao å ser på regnet. Det sykt kaldt ute! Måtte bruke skjerf idag, det sier litt. Kjipeern... Men det er jo litt koselig også da, har savna det litt. Hverfall det å drikke kakao.

 Men dere sjønner kanskje ikke overskriften, og dere tenker sikkert at Siril har gjort nå sånn superkult for å overraske meg eller no. Men det har hun ikke, hun er bare rett og slett best!


Hun er såå kul liksååmTassen likte ikke å være ute...
Så jeg slapp han inn, og Siril tok bilder som alltid ♥

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i kveld, kanskje jeg ser på en film. Og imorgen er det jo skole igjen... Neida, kos dere vidre i kveld da ♥

Like or dislike?


// Rolling on the deep - Adele //

Jeg syns den er sikkelig kul! Hun har så fin og spessiel stemme, så jeg sier absolutt like. - Hva syns dere?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits