F R E Ebilde tatt av meg i England, første uka i sommerferien. canoneos 600d - f/1.8 50mm. 

like this new dressKjøpte denne kjolen i portugal og jeg er virkelig glad i den allerede! Eier nesten ingen rosa klær, så det er ganske uvandt å gå i den, men syns det er så fint hvis man er litt brun, får så sommerfølelse av det. Så bortsett fra at brunfargen min kommer til å være borte innen uka er dette favoritten i klesskapet for tiden. like it?

take me back


♥♥ Portugal ♥♥

sommer i oslo


likte denne teksten, fant den på en vegg på løkka (som man sier hvis man en megakul, noe jeg er)

Heihei! I dag våknet jeg til strålende sol, og siden det er oslo fashionweek tok siril og jeg turen inn til byen for å se på mennesker å nyte været. Vi kikket litt i butikker og etterhvert bestemte vi oss for å spise lunsj i en park, så vi kjøpte smørbrød fra subway og var helt klare for å sette oss ned da himmelen åpnet seg og det PØSTE ned. Det kom som et sjokk, som regn fra blå himmel, HAHAHA. så da søkte vi ly under en paviljong sammen med alle de andre menneskene i parken, pluss en løshund (den prøvde btw å spise maten min). 

Regnet stillnet og vi gikk vidre. Vi fant en utrolig søt butikk som solgte gamle kjoler og vesker. Jeg prøvde verdens søteste kjole (den blå, to bilder over) og ble helt i ekstase. Hahah, den var så søt den, følte meg som en liten jente og en prinsesse på samme tid. Kjøpte den ikke, hah, når skulle jeg brukt den? Kjøpte med faktisk noe da, fra velouria vintage, en olajakke. Kanskje jeg viser den senere, vi får se om jeg er inne i en bloggbølge eller om dette bare er et engangstilfelle. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits