Lite pip

Hei alle leserne til Ragni :-) Victoria her! Skulle bare informere om at Ragni blir borte hele denne helga. Hun skal nemlig i sekstiårslag. Tror kanskje Tonje eller noe sånt skal gjesteblogge her i mellomtiden, men er litt usikker. Dere får ha en fin helg da søtinger!


♥ 

linkerunde - ble det deg?

                            http://aashiildaa.blogg.no/                                                             http://sina.blogg.no/ 

                    http://litro.blogg.no/                                                                                  http://fridyy.blogg.no/

 

Dette er de fire bloggene jeg synes var best av alle de som meldte seg på. Jeg synes alle diss bloggene fortjener å bli tatt en titt innom, så kjør på! Og til alle dere som ikke ble linka, det kommer nye innlegg. Og det var maange flere bra blogger der, men kunne ikke ta alle :( ♥ Leser dere noen av disse bloggene? 

Btw. så hadde det vært utrolig koselig om dere kunne kommentert litt mer, fordi jeg har nesten ingen kommentarer fortiden selv om statesikken er høy. Og det gir meg så utrooolig mye mer lyst til å blogge hvis jeg får litt mer respons :)) veldig glad for at statesikken er høy altså, ikke missforstå, dere er best! ♥

Dagens antrekk #290812


// bukse - bikbok // skjorte - lånt av tonje (london) // jakke - ella sin // sko - converse // 

 Hva syns dere om antrekket? 

Omelett er fett og lett

Jeg og siril har akkurat vært skikkelig flinke og laget omelett. Orgentlig mat etter skolen vettu.  Det at omelett er kjempe lett var vel kanskje å ta litt hard i i overskriten her ja. Vi klarte å svi all løken, hehehe. Var ganske god fordet da :) Vi slutta klokka 1 i dag, hadde bare 4 timer. Såå deilig, onsdag er favoritten! ♥ Liker dere omelett? 

Nå har jeg btw fått nett tilbake! Så herlig å ikke måtte utnytte vennene sine på tur lenger, lovelife♥ Nå må jeg slenge inn noen bilder fra den avanserte manøveren som gikk ut på å lage omelett:

Dere ser jo her at løken er brrrrent, hehehe. Superkokkene lizm XDDXDXDXD
dagens antrekk # 280812

// bukse - H&M // genser - bkbok // jakke - vintage // støvler  viking // ørepynt - forever21 //

Hva syns dere om antrekket?

Bollefest!
Hallo! Nå er jeg hos Siril. Vi kom nesten akkurat hjem fra skolen, hehe for en time siden da. Ganske chill å ha mat og helse i siste time sånn at man kommer hjem med 12 ferske boller hver! Da ble det bollefeeest♥  Ha dere mat og helse?

I kveld blir det første spilling etter ferien og trening, som vanlig. Tror det kommer outfit i kveld, så stay tuned. For dere som lurer så funker fermdeles ikke nettet, så jeg må enten dra til folk for  blogge eller forhåndsskrive innlegg som de kan poste... Håper det blir fiksa snart!


The secret garden


//canon eos 600D - 50mm f/1.8 // tatt av meg // radigert i picasa // 

♥ Hva syns dere?

Kon-tikiHallo! Hadde egentlig tenkt til å blogge i går kveld men det ble ikke tid. Fordi mamma, jeg og ella dro på kino for å se Kon-tiki. Den dokumentaren, på en måte det er jo en vanlig film. Etter kinoen dro vi på en kina resutrant, så da ble det en liten jentekveld. Veldig koselig. 

jeg skrev jo på bloggen i går at ruth elise, victoria og jeg skulle filme inn til må gjøre vidoen, men det ble ikke tid, hehe. Så nå er vi hos Ruth Elise for å filme til dere da, så jeg må gååå! ♥ Hva gjorde dere i går?

pancakes

Hallaballa! Nå er jeg hos Victoria og vi spiser pannekakeeer, fordi victoria er så flink til å lage det. Så da ble det frokost/lunch i farta. For nå stikker vi straks hjem til meg så kommer ruth elise for å spille inn å gjøre videoen vi skal ha. Så det blir sikkert interresant, heheh. Dere har kommet med en del litt tvilsomme forslag. ♥ Liker dere pannekaker? 

Dagens antrekk #250812


// bukse - Dr.Denim // skjorte - siril sin // veske - lindex // sko - converse // 

 Hva syns dere om innlegget? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits