Bloggpause

Hei, jeg tar meg en blogg pause. Vet ikke helt hvor lenge så vi får se. Jeg tar meg pause fordi jeg har ikke noe inspirrasjon eller blogglyst lenger... Snakkes :)

Blogger fra ipaden, derfor er bilde dårlig og for lite.

Vet dere hva...?

... jeg har starta på innebandy! Eller jeg har ikke starta helt ennå, men starter i morgen. I sommer så slutta jeg på turninga og jeg måtte finne meg noe jeg kunne gjøre fysisk, også går Victoria der så da tenkte jeg "Hvorfor ikke prøve" og det var jo kjempe gøy! Det er cup om en uke da, kommer nok til å slite litt der ja, har vell så vidt klart å lære meg reglene.  - Noen andre som går på innebandy?


Nydusja og super fiiin ;P


Tommel opp for innebandy!

sorry...

Hallo, sorry for ingen blogging på lenge... Men i helgen var jeg på hytta, og på slutten av uka gjorde jeg bare lekser og orka rett og slett ikke. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge bedre fremover nå!

Men hvertfall,  jeg har hatt det kjempe fint på hytta. Noen venner av familien har vært med oss. Og de bor i Belgia så da måtte vi snakke engelsk hele tiden, litt slitsomt ;P Men veldig koselig da!

ATM sitter jeg å ser på kaptein Sabeltan med lillebroren min, hiv og hoy snart er skatten vår liksååm. Haha... - Noen som gjør det samme eller? - Hvordan var helga deres?


random bilde...

Cobweb
foto privat // Lumix TZ 10 // rediger i picasa 3

- Hva syns dere?
- Ragni ♥

Første skoledag!

Hallo, idag har jeg begynt på ungdoms skolen, joho liksom. Neida det var egentlig ganske spennende, men det er helt rart at sommerferien er ferdig allerede. Det har gått utrolig fort. Men hvertfal klassen er kjempe bra, masse koslige folk. Vi fikk MANGE bøker idag, tungt å bære alle hjem :P - Noen av dere som har hatt første skoledag idag?


Siril sitt speilrekleks kamera, ikke mitt.

De tunge bøkene ;D


Og nettet mitt funker ikke (nå blogger jeg fra Siril sin pc) så jeg får ikke kommentert tilbake før nettet funker igjen. Men skal be pappa fikse det fort. - Ragni ♥

Oppsumering

Hallo, jeg har vært borte nå i nesten to uker og ikke blogga noen ting. Så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om det jeg har gjort.

Som dere vet dro jeg først til Sverige, vi hadde utrolig fint vær når vi var der! Det eneste som var litt dumt var at jeg ble syk den ene dagen, men heldigvis varte det ikke lenge. De vi var hos stod på noe som heter waik- board, nesten som vannski bare som et snowboard liksom, så da måtte jeg jo prøve det. Helt utrolig morsomt! Når man stod på vannet og bare fløy bortover liksom, følte meg bare som den kongen ;)


Vi bada og solte oss masse! ♥


Haha, kjempe gøy!

Da vi var kommet hjem fra Sverige sov vi hjemme en natt før jeg, Ella (søster) og mamma satt oss inn i bilen med en lang reise til Bergen forran oss. I Bergen plukket vi opp lillenbroren min, så dro vi videre ut på en liten øy, Bakkasund heter den. Der besøkte vi familien og egentlig bare slappet av og koste oss.


Chiller i bilen lisååm!

På veien så kjørte vi inn i den store tåke skyen, den var sikkelig stor og føltes nesten uendelig. Det var skikkelig vanskelig og se når vi var inni den, men det var veldig kult også! Akkurat som i en skrekk film... ;P

Men nå slutta picasa og virke så da blir det ikke flere bilde kolasjer.


Det er sykt fint der!Sverige imorgen

Hallo, jeg drar til Sverige imorgen. Jeg blir borte nesten to uker (helt til skolen starter). Tror ikke det er nett der, så da blir det ikke noe blogging. Hvis det er nett der så skal jeg prøve og blogge så ofte jeg kan, men da blir det fra ipaden og veldig dårlig kvalitet da.

Idag har jeg ikke gjort så mye, egentlig bare gått rundt her hjemme og sett på regnet ;) Har pakka og rydda rommet litt da, men bortsett fra det bare daffing. - Noen av dere som skal til/ har vært i Sverige?


God ferie videre ♥

Skiftende vær

Hallo, det er sykt skikftende vær for tiden! Hvertfall her i Oslo. På morgnigen idag var det sol og superfint, men istad regna og lynte det, og nå er det bare overskya. Snart begynner det vell å snø ;P

Etterpå skal jeg på kino med Hedda, vi skal se "Hjelp vi er i filmbransjen". Har ikke sett henne på kjempe lenge, så det skal bli super koselig å se henne igjen!  - Noen av dere som har sett den? Kos dere videre i kveld ♥ps. Nå er det sol igjen ;)


Bakedag

Hallo, idag har jeg bakt med broren min. Vi har bakt en krokodille loff, hehe... Den er nesten som en DIGER bolle da. Det er det jeg har gjort i dag, så nå får dere dagen min i bilder :Mens deigen hevet drakk vi O`boy og spilte angry birds.

Så er krokodille loffen klar til å settes inn i ovnen.
Ferdiiig!

Hoho, skummel... Det skal liksom ligne en munn da ;P
Sitter og spiser den nå, kjempe god! anbefaler, men orker ikke skrive oppskriften da...

- Noen av dere som har bakt i dag?
- Ragni ♥
Outfit # 060811Gender //AMERICAN EAGLE Bukse // BIKBOK Ring // FOREVER 21

- Hva syns du?
- Ragni ¢¾Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits