Dream outfit

Har såå lyst på en sånn kjole som en kort foran og lang bak, de er elsk! Har også sykt lyst på den veska, men den er dyr :(( Hvorfor er det alltid dyrt? ♥ Hva syns dere om antrekket? 

Ble litt dårlig med blogging i dag, jaja. Jeg var på kino med Victoria og så LOL, den var så søt. Vi rota oss litt bort med t-banen og sånt, hahah. Men jeg glemte kamera så derfor ble det ikke bloggning om det da, på en måte. 

Norway cup

Hallo! I dag har jeg vært på Norway cup helt fra 12 til nå, så er passe utslitt. Det var veldig gøy da. Var med Thea, Ronja, Victoria og Maria. Utrolig koselig å se alle igjen, serlig Ronja som bor i Nord-Norge og ikke er her så ofte. Vi tok litt karuseller og sånt, den ene var sykt morsom. Og kvalmende, herrgud trodde jeg skulle spy samtidig som jeg døde av latter! Det er så utrolig mange mennesker på ekeberg sletta nå, det er mennekser overaalt! Og så mange kjekke gutter, heheh. ♥ Noen andre som var på Norway cup i dag?

Dagens antrekk #290712


// topp - Monki // bukse - carlings // sko - converse (vet ikke butikk) //

 Hahahha, smiler egentlig skikkelig stygt på alle de bildene her, men vind er litt vanskelig ok. 

Nå er jeg hjemme fra en mega kjedelig buss tur. Jeg satt helt alene i nesten tre timer og det eneste jeg kunne gjøre var å se ut av vinduet... Funnybunny. Savner Tonje og Stavern allerede. Har filmet en del der også, så det kommer nok videoblogg. I morgen skal jeg på Norwaycup og det blir jo gøy. Gleder meg til å se de andre jentene igjen!! ♥ Hva syns dere om antrekket?

last day

Hallo! På bilde over sitter Tonje og jeg å griner fordi det er min siste dag her i Stavern :(((I dag må jeg ta bussen hjem, vekk fra Tonje. Jeg har hatt det så koselig denne helga, sånn den koseligste helga på leeenge. Må gjentas, er litt for lite med Tonje merker jeg. Nå har jeg akkurat hilst på tanta til Tonje, veldig hyggelig. Hahaha, det er skikkelig famile treff her i Stavern elns. Nå skal Tonje og jeg snart gå ut for å ta oss en siste Staverns is sammen, buhuuu.  

Dette er den desidert den beste isen du kan få tak i i Stavern. Den får du kjøpt på INGRIDS ISBAR. Og det er smaken Milk chocolate brownie. Anbefaler til alle, (skjult reklame as ;)))))♥ Noen andre som har tatt seg en tur innom Ingris isbar i det siste, hehehehe?

 

Stavern by night


// canoneos 600D // ikke redigert//

 Hvilket likte dere best?

Syns btw alle burde ta en titt innom DETTE innlegget som krisssy har skrevet. Det handler om fordommer mot de som er tynne, utrolig bra skrevet!

Tonje aka Tåni


♥ The crib ♥

Hallo! I dag har Tonje, farmoren og farfaren til Tonje, og jeg vært på en forstilling ute på en øy. Krutttårnet for dere som skulle lure. Det var veldig gøy synes jeg, men de sa det var dårlig i forhold til årene før. Det er sånn tradisjon skjønner dere. Det har pissregna i hele dag så når vi kom hjem var vi kliss våte. Sykt digg å ta på seg varm og tørr joggebukse. 

Planen for kvelden er egentlig bare å spise pizza og godteri og holde seg inne. For det er ikke noe poeng å gå ut i det været. Egentlig sykt ironisk at jeg i det forrige innlegget skriver at det er så fint vær og at sommeren endelig har kommet, også er det drittvær i dag. Hahaha, norsk sommer. ♥ Andre som er litt lei norsk sommer?

Sol sol sooooool

Hallo! Har ikke blitt så mye blogging fordi jeg bare har ligget rett ut på et svalbarg og steeekt. Så herlig med litt sol! Endelig har jeg fått sommerfølelse. I går så var vi på sånn revy show som dere ser bilde av. Det var faktisk veldig gøy, selvom det bare var gamle folk der bortsett fra oss. 

I dag så forlot familien min meg hos Tonje, og besteforeldrene hennes. Egentlig ganske greit å bli forlatt av dem, merker at jeg er litt lei nå etter tre uker med konstant kvalitetstid med familien... Nå er jeg hvertfal her hos Tonje, og det er så koselig. Og bestegforeldrene hennes er så koselige de også, håper de liker meg, har liksom aldri møtt dem før. Så bare kommer jeg opp på trappa dems og sier jeg skal bo der over helga, hahaha. Ok, det var kanskje ikke akkurat sånn det skjedde. 

 Hva har dere gjort i dag?

 

Good morning!

Hallo! I dag våknet jeg opp til sol, null skyer og herlig temperatur! Så nå har jeg spist frokost og når Ella kommer hjem fra sin lille joggetur blir det strandaaa!♥ Har dere bra vær?

250712

Hallo! Det første vi gjorde i dag, var å dra på Mølen en rullestein strand. Det blåste sykt mye der, som dere ser på bilde over, hehe. Vi var der ikke så veldig lenge for det ble kjempe fint vær of vi bestemte oss for å dra på en badestrand. 


Så da dro vi på stranda, chilla og grilla og spiste is da, hehehe. Det var sykt deilig vær, og vi lå der i maaange timer fordi det var så deilig. Endelig sommerfølelse!!! Vannet var heller ikke spesiellt kaldt, rett og slett en utrolig deilig dag. 

På kvelden bestemte vi oss for å ta et kveldsbad, hele familien. Her er vi glade og fornøyde på vei ned til havet :)))

Men så.... Oppdager vi at vannet er fullt av BRENNMANETER! buhu, alle blir veldig lei seg.....

Det er her mamma kommer inn i bildet. Hun finner en stokk og påtar seg oppdrage om å få bort brennmanetene. Åje, du ville ikke vært manetene som stod i veien for mamma da. Ella er kjempe fornøyd, manetene skal VEKK! 

WIHOOO! Familien fikk badet, ja så endte også denne kvelden godt ♥♥ Hva har dere gjort i dag?

 

Bumble beee// CANONEOS 600D // tatt av meg// redigert i iPhoto // 

 Hva syns dere om bildene? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits