Outfit 31/07- 11
shorts //AMERICAN EAGLE  singlett // FOREVER 21 tubetopp//BIKBOK solbriller // GATA I NY

- Hva syns dere om antrekket?
- Ragni ♥

Som i gamledager

Hallo, idag har det vært skikkelig fint vær. Så hele familien dro til mcdonal`s og kjøpte burgere, vi tok med oss maten og dro rett på stranda. Der spiste og bada vi, og når vi skulle hjem tok vi en is på veien. Det er noe vi alltid pleide gjøre når vi var små, så det var liksom litt koselig på den måten også da ♥
junk food !!

is ♥

- Hva har dere gjort i dag?
- Ragni ♥


Bilder fra i går

- Hva syns du?
- Ragni ¢¾


Herlig dag med Victoria!

Hallo, idag har jeg vært med Victoria og bada. Først så brukte vi kjempe lang tid på å komme oss opp dit vi skulle være, så når vi endelig kom dit kasta vi oss utti fordi vi var sykt varme etter og ha sykla rundt kjempe lenge. Etter det var bare alt kjempe fint, masse sol og utrolig digg vann.Men så kom det en sky over sola... Og den bare stoppa der den. Vi venta kjempe lenge på at sola skulle komme frem igjen, og når den kom ble vi så glade at vi dansa rundt! Men da kom skyen igjen... Og så bare åpna himmelen seg, og det begynte og pøse ned! Vi pakka sammen sakene våre og gikk den kronglete  veien tilbake gjennom skogen til vi kom til syklene. De var klissvåte. Men det var skikkelig hyggelig fordet da ♥ Litt sånn annerledes bade dag. hehe :P

Resten av bildene kommer i kveld, fordi Victoria må sende meg dem først.

- Hva har dere gjort i dag?
- Ragni ♥

A rainy rose


tatt av meg // Lumix TZ 10 //

- Hva syns du om bilde?
- Ragni ¢¾

Oslo

Hello, idag har jeg vært inne i Oslo med familien min. Det er helt spesiell stemning der etter terror angrepet. Alle går rundt og ser på knuste vinduer, tenner lys, gråter og legger fra seg blomster og kort. Det var helt fælt og se alle de vinduene og bygningene som var ødelagt! Selv om jeg stod og så på det, rett foran meg, virket det liksom veldig fjernt og uvirkelig.Jeg har aldri forestilt meg at noe sånn kunne skje i Norge, 09.11 i USA var sykt liksom. Men det at det skulle skje her i norge, bare et kvarter unna, nei det er bare helt uvirkelig. Jeg har fremdeles ikke tatt det helt innover meg.


ca. der den gule krana står stod bilen med bomba i.

"22.07.11 -en dag uten ord..."

Det var knuste vinduer nesten overalt hvor vi gikk, også langt unna der bomba hadde eksplodert.

Inne i dom kirka var det utrolig mange som hadde tent lys. Kirka var nesten helt stappfull når vi var der.

Utenfor dom kirka. Helt sykt trist og lese på alle kortene, det stod de mest hjerteskjerende ting på dem...

Men nå må skal jeg på kino med mamma, skal se "bridesmaides" eller no tror jeg. Håper tankene kan gå litt bort fra alt det fæle en stund.
- Ragni♥

Helt forferdelig!

Hallo, i går så skjedde det noe forferdelig! De fleste av dere har sikkert fått det med dere, det var bombing i Oslo og skyting på Utøya. Utrolig mange døde og flere skadet, jeg syns det er helt sykt at noen klarer og gjøre så forferdelige ting. De har vist tatt han som skøyt på Utøya, men det kan jo fremdeles være flere der ute. Jeg syns hele greia er døds skummel! Jeg håper ingen av dere har mistet noen eller vært der selv. Alle dere som er berørt av hendelsen vil jeg bare si at jeg føler med dere, syns utrolig synd på dere. Jeg hadde selv en i familien min på Utøya i går, men jeg viste det ikke før i dag når vi satt i bilen på vei hjem. Det var veldig ekkelt og tenke på at noen jeg kjente hadde vært der, nesten helt uvirkelig. Hun i familien min kom seg unna og overlevde, heldigvis. Jeg håper bare de får tatt alle terorristene sånn at hele greia skal være over, følger med på nyhetene. Jeg håper indelig de finner alle de savnede i live, og at antall døde ikke stiger mer. Har sett så mange fæle vidioer hvor ungdom forteller om at de har måtte hjemme seg mellom døde venner for at terroristen skulle tro de var døde, løpe for livet, kaste seg på svøm og håpe de ikke ble skutt, helt forferdelig!


Vet det ble litt kjipt innlegg, men følte det ble litt feil og bare blogge sånn " jeg har hatt det supert på Sørlandet!" liksom når alle disse fæle tingene har skjedd.

Jeg er tilbake! Men jeg drar i morgen da...

Hallo, det har vært helt supert i USA! jeg har opplevd så mye, sett så mange folk og bygninger, hehe. Jeg har sett niagara falls, en skikkelig stor foss. Vi gikk så vi stod nesten under den, sykt kult! vi har vært på forestilling, sett frihetgudinnen, bare gått gate langs og mye mer! Jeg har sokke og shorts skille, sånn blir det når man er på byferie... Har ikke vært en gang på stranda, litt skuff... Men herregud, jeg har jo opplevd så mye, og jeg kan jo sole meg i Norge også ;)forestillingen var kjempe kul, det var nesten som å være på sirkus, bare mye større!

New York City

sååå flink til å posere... litt mye vind eller?Så har vi vært i masse parker ;)

Men dere får se flerer bilder senere fordi alle de andre bildene er på den andre pcen. Nå skal jeg kose meg mer med familie, mamma og broren min kom hjem fra Tyrkia i går.

Som det står i overskriften drar jeg til sørlandet i morgen så det blir ikke noe blogging der tror jeg.

- Ragni ♥

Jeg lever!

Hallo, dette blir et super kort innlegg. Jeg skal bare si at her i USA er det utrolig herlig, jeg elsker det! Sykt varmt hver dag og nesten alt er skikkelig billig. Nå er vi niagara falls og over imorgen drar vi til New York!!! Men da sier jeg Hade ;) jeg lever, så vet dere det. Gidder ikke og kommenter tilbake før jeg kommer hjem, sorry for null bilder men jeg blogger fra den nye ipaden og vet ikke helt hvordan man laster det opp + jeg har ingen bilder på den ;) håper dere også har det suuuupert der dere er<3

Here I come, USA!

Hallo, sorry for dårlig blogging i det siste  men jeg har hatt utrolig mye og gjøre. Trening, venner pakking osv... Men hvertfall i morgen drar jeg til USA! OMG jeg gleder meg sykt!! Men da blir det ikke noe blogging på ca. to uker da. Jeg er nesten ferdig  med å pakke, har bare noen små ting igjen, herregud jeg gleder meg! Det er meldt sort sett fint vær, masse soool så blir jeg brun ;DSå hade, blogges (vet det høres veldig dumt ut) om ca. to uker da, ikke savn meg for mye ;P

- Hvor skal du i sommerferien?
- Ragni ♥


Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits