De siste dagene

Hallo! Har ikke blogget de siste dagen, så tenkte å ha en liten oppramsing av hva som har skjedd i det siste :)


//bilder lånt av Victoria //

På fredag (siste skoledag) fikk vi karakterkortene våre. Ble så utrolig fornøyd, fikk 5,4 i snitt og holdte på å dø! Gikk opp 0,8 fra i fjor, så var helt i taket. Må skryte bittlitt, ble såå glad! kommer seriøst til å være høy på det resten av året. Nesten rett etter skolen på fredag dro jeg til Kragerø med korpset. 


Turen var så koselig. Vi spilte litt, men det var mest kos og kortspill, hehe. Veldig fin start på ferien hvertfal! Kom hjem fra turen på mandag og etter det så har jeg bare vært ute med folk og bare kost meg. 

Nå er jeg hos Victoria på kosekveld med jentene, vi har akkurat spist taco og nå skal vi snart se på film tror jeg. Skal også overnatte hos Victoria :) Hahaha, dette ble et innlegg med så mye unyttig informasjon for dere. Eller gentlig så er jo hele bloggen full av unyttig informasjon.. haha. 

 Hva syns dere om bildene? Hva har dere gjort de siste dagene?

 

 

Bare 1 dag igjen!

Hallo! Nå er det bare en dag til sommerferien folkens, wihooo! Jeg gleder meg sykt :) Det har vært herlig vær i dag, over 20 grader og sool. Håper det  blir sånt vær hele ferien, da blir det deilig! Har btw fått skikkelig shorts skille, eheheh.

I dag på skolen har vi hatt avsluttning, med grilling og sånt. Det var koselig, i morgen skal vi få karakterkortet å spise kake. Er veldig spent på karakterene mine i nå merker jeg. I morgen drar jeg til Kragerø med korpset, så jeg vet ikke om det blir noe blogging. I så fall: GOD SOMMER ALLE SAMMEN! 

Innkjøp


topp fra Zara


Genser fra Carlings 


Bikini del fra H&M.


Leppestift fra mac, kjøpt på glassmagasinet. 

Hallo! Dette er noen innkjøp fra de siste dagene. I dag har det vært så fint vær! Det har vært over 20 grader og det jeg har brukt mesteparten av dagen min på er tæning. Det er så deilig at det er sommer igjen, Og om 3 dager er de sommerferie, wii! ♥ Syns om innkjøpene?

Byen med skolen

Hallo! I dag har vi i byen med skolen for å gå en sånn runde for å lære mer om Henrik Wergeland. Sykt slitsomt faktisk. Da vi var ferdige med runden ble vi jentene igjen i byen for og bare ha det koselig. Vi gikk på Waynes Coffie og drakk frappe, det er overvurdert. Jeg ble bare kvalm, jaja. Etter det bare gikk vi gikk rundt og så i butikker. Fikk kjøpt meg en mac leppestift, fornøyyyd :) ♥ Hva har dere gjort i dag?

Etterpå skal jeg på avsluttning med treninga, det blir koselig!


omg Siril har tatt dipdye, og det er så heftiiig! 

Travel helg

Hallo! Akkurat nå er jeg hos Victoria, koselig. I går var utrolig hyggelig, men fikk ikke tatt noen bilder. Det meste av bursdagen gikk til var å se på pretty little liars, haha. Tror alle er helt avhengi, man klarer liksom ikke bare å se en episode. Akkurat som smash, det er vanskelig å spise bare en. hahaha nå er jeg teit. 

Om ca. to timer skal jeg feire bursdag med familien, blir sikkert veldig koselig det også. Denne helga er så full av bursdager, Siril sin på fredag, Toria og min i går og familiebursdag i dag. Kommer til å være helt utslitt vettu. ♥ Har dere vært i bursdager i det siste?

Antrekk fra 15/06-12

Dagens antrekk:

Bursdag/kveldens antrekk:Nå stikker jeg til byen med Ella og Vild. Blir sikkert kjempekoselig! Jeg og Victoria feirer bursdag i kveld så tror kanskje ikke det blir noe mer blogging, sorry for det... ♥ Hva syns dere om antrekket? 

bursdag nextHallo! nå stikker jeg til Siril, på bursdag! Ella skal ikke være med, hun ville bare være med på bildet. Bruker hennes pc, så hun måtte nesten få lov.. Men skulle vært hos Siril for to min siden, så hade! snakkes i kveld eller i morgen :) Hva gjør dere i kveld?

Spania på 3. plassHallo! I dag hadde vi den "konkurransen" jeg har snakket om nå i flere dager. Gram prix på skolen u know. Og det gikk kjempebra, vi kom på 3.plass! Det var så gøy å opptre, litt flaut også da, ehehehe. Men er hvertfal veldig fornøyd. Håper vi kommer til å ha flere sånne ting fremover for det var skikkelig gøy, hvertfal med så bra gruppe :) Bildene er lånt av Victoria. Så mye låning av bilder for tiden egentlig, hahah. 

 Nå sitter jeg og ser på pretty little liars. Har blitt helt hekta! Har sett sikkert 7 episoder bare i dag, men det er så utrolig spenennde :) Låner hele første sesong av en venn av Ella, så kommer nok til å sitte ganske lenge i kveld å se på. ♥ Noen andre som ser på PLL? 

Spørsmål

Hvordan lager du de? (Bollene i DETTE innlegget) 

Jeg burker bare en helt vanlig oppskrift, kan sikkert lage et innlegg med beskrivelse :)  

Hvor mye kosta donnuten til håret? 

Den kosta 30 kr på H&M elns.  

Heter du egentlig Ragnihild og kallenavnet ditt er Ragni?

Nei, heheh. Så mange som tror jeg heter Ragnihild når jeg først møter dem. Men Ragni er mitt egentlige navn. 

 
Arkiiiv 

 Dette er bare noen spørsmål som jeg har fått i det siste, ikke den siste uka så da blir det ikke "ukas spørsmål"

♥Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre :) 

130612

Hallo! I dag har jeg gjort akkurat det samme som i går. Vært hos Hedda hele dagen og øvd på dans. I morgen er forestillingen, tror victoria tar med kamera så da blir det kanskje en liten film eller noen bilder :) Vi dro også på senteret når vi var ferdig å øve for å kjøpe en sånn øyensygge ting, og is da, heheh. Det var hvertfal veldig koselig. Alle bildene er btw lånt av Ruth Elise :) ♥ Hva syns dere om bildene? 


Hedda og Siril, søtingene! 


bloggææn vet dere! 
Victoria, meg og Ruth Elise :) 


Bare chiller. 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits