Foto # Prestekrager
// tatt av meg - Lumix TZ10 //
- Hva syns du?
- Ragni ¢¾

Outfit 28/06-11

Hallo, i dag er det super digg vær!! Elsker sol! I stad var jeg ute meg med folka. Nå er med Victoria og spiser, etterpå skal vi ut igjen og nyte været! Kos dere, dere også ;D


singlett // H&M  shorts // bikbok  armbånd // gave

- Hva har du gjort i dag?
- Hva syns du om dagens outfit?
- Ragni ♥

Trening!

Hallo, nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Vi har sånn lang trening fra halv ni til halv fire hele uka, en smule slitsomt ;P Resten av dagen tror jeg ikke jeg skal gjøre så mye, kanskje jeg drar ut og møter noen.

trening er topp ;D utrolig dårlig kvalitet, men orker ikke ta et bilde og så laste det inn på pcen så da blir det web ;)

- Hva skal du i dag?
- Ragni

Foto # pink flower


// tatt av meg, Lumix TZ 10// rediger i picasa 3//

- Syns?
- Ragni ¢¾

Like or dislike?


//tonight tonight - hot chelle rae//

- Like or dislike?
- Ragni ¢¾

ATM
pizza, TV og brus ;D Jeg og Ella er alene hjemme fordi mamma og pappa er i byen, tror vi bare skal se på TV og slappe av, det bilr koselig.

- Hva gjør du ATM?
- Ragni ♥


Sommer og sol!

Hallo, sorry for at jeg ikke blogga i går, men jeg bare orka ikke.... Men hvertfall, det er kjempefint vær nå så jeg tror jeg drar ut etterpå. Istad var det skikkelig dårlig vær, det lynte og tordna og greier! Det er skikkelig digg og tenke på at det skal være ferie nå i to måneder! Vi fikk nemelig ferie i går ;) Jeg er helt klar for sol og sommer!  Her er dagens outfit://shorts- gammel bukse // topp- gina tricot // tube- topp - bikbok//

- Har du ferie?
- Syns om dagens outfit?
- Ragni♥

Teltturen :-)

Hei, teltturen var veldig hyggelig. Det å sove i telt er koselig på kvelden, men når du våkner opp på morningen og  er altfor varm, har vondt i ryggen, ligger most med ansiktet ned i teltet, og er helt sykt klam. Og når du da i tillegg skal bære en sykt tung sekk hele veien hjem, da er det ikke så koselig lengere... ;P Neida, men nå sitter jeg her i sofaen og er skikkelig trøtt (litt vondt overalt...), jeg skal hvertfall legge meg tidlig i dag!
Der vi telta var det kjempe fint, se på det! ♥

uhuuu, Siril og Astrid i mørket :O

på morningen var det sånn tåke utover hele vannet, det så litt skummelt ut da :o Man ser det ikke så bra på bildet, men det var skikkelig tydelig i virkeligheten.


Sorry for at jeg ikke hadde så mange bilder, men jeg glemte jo selfølgelig å lade kamera før jeg dro... Hadde ingen bilder jeg kunne legge ut av meg selv fra teltturen, klarer meg ikke uten speil ;P

- Syns om bildene?
- Har du sett sånn tåke på vannet før?
- Ragni♥
Pakket og klar for tur!

Hallo, nå er jeg nesten ferdig med og pakke til teltturen vi skal på med klassen. Gleder meg kjempe mye!! Vi skal ha med telt selv så jeg har med på vår gruppe, noe som kan bli litt interessant er og sette opp teltet... Jeg har nemelig aldri satt det opp før, wish me luck ;) Jeg tar med kamera så legger ut bilder i morgen eller onsdag.

Tung sekk.... Skal gå med den i 3 km ;)


- Hva skal du i dag?
- Har du vært på telttur med skolen?
- Ragni♥

Hot or not? # frynser


Jeg syns det ser veldig kult ut, men noen ganger kan det bli litt mye og da kan det se litt rart ut ;)

- Hot or not?
- Ragni♥

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits