video - gøteborgcup 2013

Bedre sent enn aldri, eller hva? dette er hvertfal fra gøteborgcupen med innebandylaget for to uker siden. håper dere liker deeen! 

ganske søt


Når motiver som dette dukker opp skulle jeg virkelig ønske jeg hadde en ordentlig zoom-linse, (øverst på ønskelista!!) Denne søte skapningen spiser faktisk ganske ofte utenfor kjøkkenvinduet mitt, hvor koselig er ikke det? Eller det er ikke koselig i den forstand at vi har et forhold og jeg klapper den, neinei, med koselig mener jeg at han(?) ser skremt ned på meg mens jeg i ekstase tar altfor mange bilder. Ganske søt da, eller?

colorful today

Heihei, nå skal jeg legge meg. Vi snakkes, natta ♥ likte dere antrekket? 


fisheye

Tatt i en godteributikk utenfor hotellet vårt i Svergie. Nesten dagelig stopp på den altsååå. Digger fisheye effekten, her er det bare et speil i taket, men skulle virkelig ønske jeg hadde en linse med sånn effekt! hva syns dere om fisheye? 

maximaximaxi

Heihei! Da var jeg hjemme igjen fra Gøteborg, som var en konge tur til tross for at vi ikke vant noen kamper (heh)! Jeg tenker å lage en videoblogg, så det kommer mer etterhvert!

Denne kjolen kjøpte jeg på H&M for 150 kr (!!!såå billig!!) og jeg elsker den allerede. Den er veldig plain, men utrolig deilig å ha på seg, helt perfekt å slenge på seg før man skal på stranda eller ut å spise! Gud, kjenner jeg gleder meg til sommern nå, er jeg den eneste eller? hva syns dere om kjolen? ville dere gått med den? 

redesign / shorts


Heihei! Se hva jeg har laget i dag aa ↑, eller kanskje ikke laget, men pyntet. Dette var en helt vanlig olashorts (den har vært før på bloggen, bare se i antrekk-arkivet) men i dag bestemte jeg meg for å freshe den opp litt, så jeg sydde på noen røde blomster-mønster-aktige greier. Er veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til det blir varmt nok til å bruke den! hva syns dere? 

I morgen tidlig stikker jeg til Gøteborg med laget, for å spille cup. Så jeg trooor ikke jeg kommer til å blogge i helga, men det kan hende om jeg får ånden over meg og har tid. Såå kanskje vi snakkes, hvis ikke så ønsker jeg alle en fantastisk langhelg nå! ♥

Guttaaaheihei, nå er jeg mest sannsyneligvis i byen og skal straks på konsert, wiii! 

første middag ute
Hallo! Åå, så herlig vær det har vært i dag! Jeg blir glad bare av å tenke på det. I stede for vanlig skole har jeg vært på sjøskolen i dag sammen med klassen. Vi fikk kjøre motorbåt, rodd og seilt (?). En utrolig koselig dag, hvertfal med så fint vær. Værmeldingen er like bra i morgen, og da skal vi på båttur, glær mæ. 

Jeg spiste hos bestemor i dag, og vi måtte jo feire det fine været, så da spiste vi ute. Herlig, sier bare jeg, nå kan sommern komme! Det er helt sykt hvor lyst jeg får på is når det er varmt, har stappet i meg 3 bare i dag, hahhah.  fint vær hos dere eller? jeg prater kanskje litt mye om været eller, heh? 


♥♥♥ IS ♥♥♥
Ella syns ikke det var så fint med sol, hun slet litt med å lese på iphonen sin. Jaja, det er noen av den typen også... 

ombre

Nei, dette er ikke meg, hahah. Det er søsteren min, hvis dere syns det ligner litt. ELSKER det nye håret hennes, det er så fint! ♥ ombre ♥ hva syns dere om ombre? 

cheers to the freakin weekend

Nåå stikker jeg straks til jet på bursdag, det blir kos! 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits