Så var det bloggen da

HallO! Satt i sofaen da jeg plutselig kom på at jeg har jo blogg, wopsi. Glemt den litt de siste dagene men har vært så mye stress med korpset, skolen osv. Tror kanskje det er best at jeg tar meg en liten pause til mai er ferdig eller noe sånt. Blogglysten er ikke akkurat på topp, og stressinga er ikke borte på et blunk. Men kan jo selvfølgelig hende at jeg kommer tilbake litt før fordi jeg vil :)) 

Btw. så er bloggen et år i dag! Hurra, bloggen har bursdag, hahah. Egentlig ganske sjukt å tenke på at jeg har dokumentert nesten hver eneste dag i et helt år. Nesten litt skummelt faktisk. Har ikke feira så mye, men halo hvem gjør det? 

Nå gikk det ikke an å laste opp flere bilder, så da blir det ikke fler.. Snakkes kanskje da, lover ingenting. 

natta

Hallo! Har ikke fått blogga i dag, fordi det bare har vært veldig mye stress. I morgen er det 17.mai så blir nok ikke så mye blogging da heller...  Sorry for at de siste dagene har blitt veldig dårlige på bloggfronten, skal bli bedre når alle tentamenen og alt sånt er ferdig! Lover :)) 

Fikk btw den fine toppen av verdens søteste søster i dag! Hun har sett at jeg er veldig stressa i det siste og bestemte seg for å oppmuntre meg, er ikke det bare megasøtt? Hun er elskbar ♥♥

♥Syns om toppen? 

Tentamiis

Hallo! Nå er jeg hos Siril sammen med Ruth Elise. Vi hadde norsk tentamen i dag, noe som gikk ræva. Jeg klarte å søle saft utover hele pcen min midt under tantamen sånn at den kortslutta... Flinka sjæl liksom. Den ville ikke skru seg på igjen heller, så da måtte jeg skrive alt på nytt for hånd. Men når jeg kom hjem så funka den!! wihoo! Veldig koselig btw og finne på noe med ruthern og sirilo, ganske lenge siden sist egentlig.

  Har dere hatt tentamen i dag?

Nå skal jeg straks hjem for å spise en omelett, og så skal jeg på spilling. Gruer meg sykt til 17.mai nå, kommer til å bli sååå slitsomt. Jaja, overlever nok :)

Stress innlegg

Hallo! Nå er jeg hos Victoria, og dette innlegget må bli veldig raskt fordi hun selv brukte masse tid på å blogge sånn at jeg får dårlig tid.. Vi skal på sånn synstest, eller ikke jeg da. Jeg bare er med jeg :) I dag hadde vi naturfags prøve, tror det gikk fint. Håper hvertfal det, hehe. I morgen er det tentaen i norsk noe som betyr null lekser og sjokolade i skoletiden, chill. 

 Hva gjør dere i dag? Hadeeeee, nå må jeg gå :))) 

Konfirmasjon for Ella


Meg og Ella ♥


Oda, Celine, Ella og Sessen. (venner av Ella) 

Hallo! Ble ikke noe blogging i dag fordi jeg hadde nok med å gjøre klar og være i konfirmasjon. Som dere sikkert skjønte på overskriften var det Ella som konfirmerte seg i går. Det var veldig hyggelig og møte masse familie og sånt igjen. Jeg holdt også tale så flink som jeg er, og det gikk faktisk veldig bra. Trodde det skulle bli så flaut at jeg skulle dø, men det gikk fint. Spiste masse deilig mat og kaker, og Ella fikk masse fine gaver. Korpset kom også og spilte, og da måtte jeg jo slege meg med, hehe. Gleder meg vilt til min egen! 

Nå skal jeg øve til naturfagsprøve... weho! Etterpå blir det liten restefest tror jeg :)) 

 Har dere vært i konfirmasjoner i det siste? 

 

My messy hair


//Canon eos 600D // redigert i picasa // 

Sånn blir fletta etter en lang dag, halvparten faller ut. pga. mitt veldig oppklipte hår, hehe. ♥Syns om bildene? 

Heeelg!

Hallo! Mesteparten av dagen i dag har gått til forbredelser til min kjære søsters, Ella (hun til høyre), konfirmasjon, som er i morgen. Gruer meg som en gris, skal holde tale!! Noe jeg aldri har gjort før.. Blir kos og se igjen familie og sånt da :)) Nå sitter jeg og ser på dyrehagen elns med lillebror, jeg er så familiekjær altså♥♥ God helg alle lesere! 

 

Tinestafetten!

Hallo! Halve dagen i dag har jeg brukt på å komme meg frem og tilbake til byen for å løpe i 30 sek og drikke litt iste. Det var kjmpegøy å være med på tinestaffeten. Har vært med et par andre år så jeg var ikke sååå nervøs, men fortsatt ganske mye da. Laget mitt kom på første plass i hittet vårt, men ikke på pallen sammenlagt :( Er fornøyd fordet. 

 Noen andre som var med på tinestaffeten i dag? 

Nå har jeg akkurat spist pannekaker, og skal fortsette å øve på geografiprøve vi skal ha i morgen. Det blir skikkelig stress nå fremover, bare masse prøver og dritt.... 


Digga t-shorta vi fikk, den var mye bedre enn de for de to forrige årene! 

NagleshortsLagde denne shortsen på søndag har bare ikke fått lagt det ut før nå. Gammel bukse+nagler= superfin ny naglershorts, eller hva syns dere? Ble veldig fornøyd med resultatet, nytt yndligsplagg det der altså. Noe som også er eldig bra med denne nye shortsen er at den bare kostet meg ca. 40 kr, fordi jeg brukte en gammel bukse. Smart, eller?♥ Hva syns dere? 

 

opptur...


Alle bilder lånt av Victoria 

Hallo! Idag var jeg på tur med hele osloskolen, det vil si 2500 elever. Ganske mange, det ble faktisk litt trangt i skogen, hahah. Det var egentlig er skikkelig slitsom og ikke så morsom tur, men helt på slutten når det ikke var flere oppoverbakker var det litt koselig da. Og det var mye bedre enn en vanlig dag hertfal! Var med Hedda, Victoria, Siril og Ruth Elise hele dagen, noe som også var koselig :)) Litt med Maria og Julie også, men de gikk seg bort... Opptur er btw en sånn ting nesten alle 8.klassinger gjør tror jeg. 

 Noen andre som var på opptur i dag? 

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits