årets første båtis
Hallo! Dette har vært en fin dag, til tross for at jeg ikke har justin bieber- billetter, så har denne dagen vært fylt av latter, is, sol, folk jeg liker og et hint av sommer. Perfecto spør du meg. Skulle jo selvfølgelig hatt en billett til konserten i kveld eller i morgen, for det hadde vært gøy. Jaja, jeg får heller dra på trening jeg da, heh...

Jeg har lagd middag i dag (stjerne i boka) og den ble helt grei (ikke så stor stjerne i boka). Nå skal jeg straks se en episode paradise, hahah, det er så gøy. Det er så dumt at jeg må bare se på det for underholdningens del, HAHA. Vi snakkes senere! er det finvær hos dere? 

Dagens antrekk / en gammel topp


Denne toppen kjøpte jeg som et stor t-shorte på et loppmarked for et år siden. Jeg klippet den til en singlett og syns den er megakul nå. Jeg elsker når man kan ta noe gammelt å bruke det om igjen, på en måte, hahah. 

tycks? 

stop for a minute and smile

Noen ganger må man stoppe litt opp for å innse hvor bra man faktisk har det. Så jeg oppfordrer alle til å ta et minutt, og bare tenke på alt som er fint, glem det som er vanskelig og vondt og bare smil litt. Det er deilig å smile ♥


Du kan melde deg på ukas blogg HER 

dagens antrekk / høst feelingHallo! I dag har det vært skikkelig høstvær, så grått, surt og vått. Akkurat det med at det er vått, går helt fint for da forsvinner snøen! Åå, jeg gleder meg til det er helt bart ute og ikke kaldt, det blir herlig. Hva syns dere om antrekket? er det høst feeling hos dere også?

Er så utrolig glad i dag. I går ble jeg linket av selveste sophie elise(!!!), og statestikken har føket rett opp! Så jeg vil bare si tuuuusen takk til sophie og alle dere som har klikket dere inn på bloggen min! Det har virkelig gjort dagen min fantastisk ♥

Følg meg

 

BLOGLOVIN        BLOGKEEN 

INSTAGRAM           YOUTUBE 

 
(det er bare å trykke på de forskjellige navnen, det er linker)

Veldig lenge siden jeg har hatt et sånt innlegg, og siden jeg har fått en del nye lesere siden det siste følg meg-innlegget tenkte jeg at det var greit å ha et igjen :) legg igjen instagrammen deres så tar jeg en titt! jeg elsker å oppdage nye instagram profiler! 

Red lips and white dotsHeihei! Jeg digget denne kombinasjonen ↑ den var liksom litt sekstitalls. Prikker er generelt ganske søtt, eller hva? Genseren er btw Ruth Elise sin, vi byttelånte gensere i dag. Mest fordi vi var litt lei våre egne, og da var det jo veldig gøy å bytte. Rejbej sin var jo helt ny for meg, og omvendt. Egentlig et veldig bra konsept det å bytte klær med venner når man blir lei dem. Hva syns dere? 

stikker på lana konsert

Hadde egentlig ikke noen ambisjoner om å dra på lana del rey konserten i dag, men så viste det seg at en venn av ella hadde en ekstra billett! Og man sier jo aldri nei til en konsert, så det skal jeg bruke denne onsdagskvelden på. Wii, jeg gleder meg! Har prøvd å lære meg noen sanger da, for kunne nesten ingen fra før av, hahah. Jaja, det blir sikkert gøy selvom jeg ikke kan alle sangene. liker dere lana? 

MK-uke

Hallo! Disse bildene er fra et fotoprosjekt vi hadde på skolen i dag. Vi har utdanningsvalg i 3 dager og jeg har valgt Medier og Kommunikasjon. Og det er utrolig gøy, hvertfal hitttil! Det er veldig deilig å gjøre noe litt annerledes fra det vanlige skolearbeidet. Det er btw jeg og simen som poser så utrolig fint på bildene, hahah. hvilket bilde likte dere best? 

karlsvogna


// tatt av meg - canoneos 600D - f/1.8 // redigert i iPhoto // 

ser dere den? 

Boyfriend style

Jeg elsker de nye buksene mine! Nå er det kanskje ikke helt "boyfriend" style da, med tanke på at jeg arva dem av pappa, hahah. Men det er samme greia, så det går fint. Elsker virkelig den trenden, det er jo så behagelig! I stede for å mose på seg de pinetrangebuksene, og være redd for hvordan rumpa di ser ut, kan man bare slenge på seg et par romslige jeans, så deilig! liker dere "boyfriend-bukser"?

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits