flinka

Halla! Blogginga i dag har vært ræva, eller den har faktisk ikke vært noe, før nå da. Dro til farmor tidlig på morningen og har vært der helt til nå. Altså forklaringen til dårlig blogging. Skal nok bli hvertfal litt bedre i morgen. Men nå skal jeg se på film med Ellskiiii aka Ella så da sier jeg natta for kvelden. ♥ Hva har dere gjort i dag? 


Slenger inn et bildet av meg og Victoria fra i går her på slutten jeg, siden jeg ikke har tatt ET bilde i dag. 

Sunny day

Hallo! Våknet opp lit det herlige været i dag, skikkelig deilig følelse! Det er stårlende sol og kjempevarmt, håper det fortsetter sånn fremover. Dagen hittil har jeg brukt på å rydde å rake i hagen, fordi søsteren min snart har konfirmasjon. Så da må det jo være fint sant. Når jeg er ferdig å rydde skal jeg forhåpentligvis ut med noen, må jo nyte det deilige været! 

I går var forresten kjempe koselig! Vi spiste pizza, så på film og bare koste oss. Tok med kamera, men glemte helt å ta bilder... jaja, neste gang ;) 

Familie selskap

Hallo! I dag har jeg vært hos bestefar på familie selskap, fordi halv tanta og ste bestemoren min har hatt bursdag. Hahah, vanskelige familiemedlem da, ste, halv..osv. Spiste masse god mat, som alltid hos bestefar. Han er kjempeflink til å lage mat! Men nå må jeg nesten gå fordi jeg og victoria skal til jesper. Så hadee! 

Hva syns dere om bildene?  Hva har dere gjort i dag? 

 

Hvilket antrekk?♥ Hvilket antrekk ville DU helst gått med? 

Bra start på langhelg

Hallo! Akkurat nå sitter jeg og spiser jordbær med sjokolade, med victoria og siril. Kossi. Ble egentlig litt faila fordi vi varmet opp sjokoladen litt for mye, så den ble karamelisert, hehe. Jajaj, godt for det da. Resten av kvelden skal jeg bruke på disse herlige vennene mine og litt pizza da :) 

Så deilig med langhelg nå, fri i fire dager! Er skikkelig sliten for tiden så skal bli deilig å få slappet litt av. Selvom mamma og pappa kommer til å tvinge meg til å vaske, for ellas konfirmasjon er om ikke så lenge... Livet er kjipt as, God helg til alle dere lesere! ♥

My new love

Hallo! Som sagt dro jo jeg å mamma inn til i byen i dag for å kjøpe noe til meg, og det var nye converse! Elske få få nye sko, det er liksom så deilig, haha! Ble helt enle konverse i strek farge fordi jeg er litt imot trenden at alle skal ha hvite. Er veldig fornøyd! Vi var innom en butikk som hadde ekte Jeffrey Cambell, og herreguuud så fint! Jeg døde jo helt, og mamma synes jeg var så teit. Men hun måtte innrømme at jeg så litt stilig ut i dem, selv om jeg blir ca 1,85... 

 Hva syns dere om de nye skoene mine? 
Bursdags antrekk fra 25/04


// kjole - H&M // sko - Converse // olajakke - vintage // strømpebukse - vet ikke.. sikkert h&m // 

Brukte ikke jakka og skoene hele tiden da. ♥ Hva syns dere om antrekket? 

Nå skal jeg straks inn til byen med mamma for å kjøpe noe, dere får se i kveld, hehe. Har akkurat bakt pynta muffins, skal nemelig selge til inntekt for polenturen i kveld på et møte. Ønsk meg lykke til da! 

 

Bowling bursdag!

Hallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bursdagen tio Maria. Vi var på bowling, kjempe gøy! Så lenge siden jeg har gjort det, og det gikk faktisk myye bedre enn jeg trodde! Først bowla vi ganske lenge så spiste vi pizza og resten av bursdag gikk vi bare rundt på senteret og kikka. Vi var innom BikBok og jeg fant de fine skoene!! De står hvertfal på ønskelisten til bursdagen min. Wiii ♥

btw. Så kommer bursdags antrekk i morgen tror jeg :) Nå kommer noen bilder fra dagen i dag, enjoy: 

Bursdagsbarnet! ♥My love!! ♥♥

 Hva syns dere om bildene? 

24.04.2012


Hallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra spillinga, og skal straks ut igjen på trening, stress liv u know.. Jaja, så dette blir egentlig bare en kjapp update på hvordan livet mitt er. Jeg har det fint btw. Hhehee, dette blir et driiit stygt innlegg fordi maria stresser meg å sier de kommer om 5 min, så må faktisk gå hadeee! ♥ Hva gjør dere i dag? 

Wants fra pyntdeg.no

Det er sååå mye fint på pyntdeg.no! På bildene over er det bare bildet av noen av de jeg likte best, skulle gjerne bestilt hele siden, hehe. Det er greie priser, ikke så veldig dyrt + at det er gratis frakt! Noe som er veldig positivt :) Pyntdeg.no holder en konkurranse for alle blogger nå, sjekk det ut på sidene deres! ♥ Hva syns dere om pyntdeg.no? 

I går ble jeg linket av Suniie.blogg.no, og vil bare si tuuusentakk til alle dere søte folk som var innom bloggen min og selfølgelig til Helene selv (som linket meg). Statesikken min gikk veldig opp, og det er sånt som gjør at jeg får lyst til å fortsette å blogge! Tusen takk ♥ 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits