oss to på en fjelltopp


//tatt av meg // canoneos 600D - f/1.8 // redigert i iphoto //

Dette paret måtte jeg bare ta bilde av når vi kom forbi dem på vei til en eller annen topp. De ba jo om å bli tatt bilde av sånn som de poserte, hahah. Jeg syns i hvertfal de var ganske søte, hva syns dere?

En liten påskegaveTil frokost i dag satt bestemor og Jørn Erik (ste-bestefaren min) disse tre nydelighetene på bordet forran meg og Ella. De har vært i Danmark så det var en blandet påske-reise-gave. Jeg elsket de to vårfargene uten glitter, de var så vårlige og fine! Og jeg har jo ønsket meg en neglelakk med glitter leenge, så denne gaven var virkelig midt i blinken! Gleder meg til å gå rundt med vårlige negler fremover. andre som elsker vårlig neglelakk? 

hjemme igjen

Hallo! Da var jeg kommet hjem fra hytta. Vi har hatt det beste påskeværet noen sinne tror jeg, ikke en sky på himmelen og strålende sol hver eneste dag! Jeg bor hos bestemor til mamma og pappa kommer hjem fordi jeg dro tidligere hjem sammen med dem. Vi har spist deilig middag og sett en halv bra film å nå skal vi legge oss. Er ganske sliten etter dagen, man blir faktisk sliten av å sitte fem timer i bil. Off, skulle ønske hytta lå litt nærmere. 

I skrivende stund sitter jeg her med ella og vi skal snaart legge oss. Åå, jeg bare elsker senga mi hos bestemor, den er så koselig! Men nå er det på tide å si natta, så natta alle dere søte der ute! 

Hade på badet

hei, jeg stikker til hytta nå. Så det blir garnatert ikke blogging på ca. 5 dager. Hade, og Goood påske til alle sammen! 

Nå er det ferie folkens!

WOHO, DET ER FERIE BITCHES! Så utrolig deilig, at jeg tror jeg må legge meg ned å le. Denne ferien er etterlengtet som bare det! 

Vi hadde musikk fremføring i dag, og jeg syns det gikk greit. Nå straks skal jeg ta toget til bursdag for tanta mi, så det blir sikkert koselig. Vi snakkes senere i ferien ♥

romvideo!

Dette er rommet mitt, sånn det ser ut til vanlig. Får alltid så dårlig samvittighet ovenfor mitt eget rom når jeg ser på romvideoer av perfekte, hvite og ekstremt ryddige rom. Så da tenkte jeg at hvis jeg lager en romvideo som er litt realistisk, så vil kanskje andre også innse at rommene deres ikke kan se ut som et fotostudio til enhver tid. Håper dere liker videoen og konseptet! 

god lunsjHallo! Så ikke det godt ut eller? Lunsjen min i dag bestod av pannekaker og syltetøy, dro nemlig hjem i lunsjen. Jeg og Siril fikk lov av læreren til å få "fri" resten av dagen, for å øve på musikk oppgave.  Utrolig deilig. Siden vi hadde så god tid bestemte vi oss for å lage god lunsj, og ingenting er vell bedre enn pannekaker? sjaluu?

Har blitt lite blogging den siste tiden. Men jeg har funnet ut at det er ikke noe vits å blogge hvis jeg ikke har lyst, det er ikke noe vits å skrive innlegg om at jeg ikke vil blogge og ta halvfine bilder av meg selv. Så fra nå av kommer jeg bare til å blogge når jeg har tid, overskudd og inspirasjon. 

antrekk / levis shorts og gammel lue

hearts
Åå, jeg har begynt å bruke weheartit igjen, og det er en sååå herlig side! Følg meg HER 

Kvelden har vært herlig, har hatt filmkveld meg tonje, Mathilde og noen kompiser. I morgen skal jeg på konf. møte kl 10.... natta ♥ legg igjen navnet deres på weheartit, så får jeg mer å sjekke! 

Gingern kan komme i fengsel

I dag fyller Siril (Gingern) 15 år! GRATULERER MED DAGEN! Nå kan du endelig komme i fengsel, hurra. 

♥ Siril og jeg har vært venner siden vi gikk i 2.klasse elns, og jeg husker ikke hvordan vi ble venner. Men er veldig glad for at min lille andre klasse-hjerne klarte å skjønne at siril var en kul person. Siden vi ble venner har vi havnet i samme klasse hele tre ganger, og blitt utrolig gode venner. Vi går til skolen sammen hver morgen og jeg tror ikke jeg hadde hatt en så bra orden karakter hvis det ikke hadde vært for Siril. Alt i alt, Siril er en herlig person jeg ikke kunne levd uten. Så takk igjen til andreklasse-hjernen min. Jeg syns dere alle sammen burde ønske Siril en god dag! 

 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits