Gjesteinnlegg!

Hallo der!

Nå har Ragni dratt til Gjøvik, men så flink som hun er glemte hun å si det til dere. Derfor fikk jeg, altså Siril, i oppgave å si at hun har dratt. Jeg vet ikke når hun kommer tilbake, men det er sikkert ikke lenge til!


Ragni og moi!

Good påske!

30.mar.2012

 Hallo! I dag har MerrBerry aka Maria bursdag! Gratulerer med dagen bestejenta mi ♥ Hun dro til Thailand i et friminutt, så nå sitter hun vel på flyet og koser seg. Litt misunnelig? Nei, veldig... Hun er hvertfal en herlig person som jeg er kjempe glad for å være kjent med. Hun er til og stole på og hun er utrolig søt og morsom! Vi har vært venner lenge og jeg håper det varer! Jeg er kjempe glad i deg MerryBerry min. 

I dag er det påskefeire, juhuu. Trenger virkelig en ferie nå! Skal bli så deilig å slappe av en hel uke. Planene for ferien er hjemme til onsdag så på neshodden med Victoria, åh det blir så kos. Pleier alltid å være med henne på sommeren dit, men i år ble det ikke sånn, fordi det skjedde så mye. Så da tar vi det heller nå ;) 

Gratulere henne med dagen? Da hadde hun hoppet i taket! 

♥ Hva skal dere i ferien? 

Ut på tur, aldri sur


Flinka som bærer sekken, det er meg det. Alle bildene er tatt fra >Victoria< 

Hallo! I dag har alt gått sikkelig i et, så har ikke fått blogga før nå. Rett etter skolen dro Victoria, Kristina, jeg, Tonje og Mathilde  ut på joggetur. Vi løpt opp til en sånn kafe ting, og spiste bolle. Heheh, mange tenker kanskje at men liksom ikke skal spise søtt når man trener for da et poenget borte, men det var motivasjonen vår hele veien. Hadde det ikke vært for bolla, hadde ikke jeg orket å løpe opp dit, hehe. Og når jeg kom hjem var det rett på spilling. 

Nå har jeg skikkelig lyst til å lage meg noe godt å sette meg ned og kose meg, men det kommer sikkert til å ende med at jeg slenger i meg en yougurt før jeg legger meg... Livet er trist altså. 

 Hva har dere gjort i dag da? 

My little brother


// Canon eos 600D // tatt av meg // redigert i gimp // av broren min // 

Vet jeg blogger sikkelig dårlig for tiden, men har masse skolearbeid og sånt. Så det blir nok ikke bra blogging i dag heller... Men snart er det jo påskeferie, åh can't wait! Men broren min var litt søt på det bildet her. Han kan faktisk være søt, hvis han anstrenger seg, hehe neida. 

 Hva syns dere om bildet?

Dagens antrekk #270312

// Shorts - Gina Tricot // Strømpebukse - H&M // Topp - Vera Moda // Sko - Converse (USA) 


//
Ørepynt - Forever21 // 

Hallo! Dagen min i dag er egentlig veldig stressende, så det blir nok ikke så mye blogging. Har masse lekser + at jeg har både spilling og trening i dag.. Så må stikke med en gang faktisk, hehe. ♥ Hva syns dere om antrekket? 

Redigert vs uredigertHvilket likte dere best? 

Soool!

Hallo! Det var kjempe koselig å være ute med Maria i dag! Først dro vi på joker og kjøpte iste, boller, druer (driiit gode) og noe surt goderti. Så gikk vi, faktisk ganske langt før vi fant oss en benk å sitte på. Også bare prata vi og nøyt det fine været. Det har vært helt fantastisk vær i dag, sikkert 20 grader i sola!! Hahaha, bloggen handler jo bare om været for tiden... jaja. Det var også noen ender der vi satt, så når vi var mette på boller ga vi dem resten. Skulle tro de var utsultet, bollene gikk ned på høykant hvertfal.

 Hva har dere gjort i dag? 

Sunday morning

Hallo! Dagen min har startet med en deilig frokost, som bestod av croissanter og smoohie. Nam! Og vært er også herlig, gradestokken viser 14 grader allerede! Så dette har egentlig vært en perfekt start på dagen. Nå skal jeg snart ta ut sykkelen for første gang i år, og sykle opp til Maria. Det blir skikkelig herlig å sykle igjen! Jeg er utrolig glad i dag! 

 Har dere hatt en bra start på dagen? 

Dagen min

Hallo! Nå klarte jeg ENEDELIG å laste over bildene på pcen, etter sånn 124723648236 forsøk... Hvertfal. Dagen min startet med et 5 timers langt tromme seminar, hvor jeg øvde på trommemarsjen, snart 17.mai vettu. Etter det dro jeg ut med Siril fordi det er så sykt fint vær i dag. Vi kjøpte kjeks og solrik og satt oss på benken, standar, hehe. 

 Hva har dere gjort i dag? 

Foto:

// canoneos 600D // tatt av meg // redigert i gimp // 

Finner ikke den kabelen som brukes til å laste over bilder, så da ble det et som var på pcen fra før. Er sååå deilig med helg nå! Har vært utslitt og mega stressa hele uka, så det skal bli skikkelig deilig å bare slappe av litt. Men nå skal jeg se videre på the voice så hade ♥

Hva syns dere om bildet? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits