Heihei, i fartaaaHallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Det ble litt sent fordi jeg måtte bli igjen å jobbe med en engelsk tekst, som forresten gikk rett til helvette. Jadda. Nå skal jeg gjøre enda litt mer lekser (drømmedag dette altså) så skal hive i meg middagen før jeg løper vidre på spillinga. Stressstressstress. Vet ikke om jeg rekker å blogge mer i dag, så ikke bli overrasket om dette er det eneste dere hører fra meg i dag. Hadee! andre som stresser? 

dagens antrekk / skjørt og rosa genserHva syns dere om antrekket?

27/02-13

Hallo! I dag er Siril med meg hjem, som alltid på onsdager. På onsdager slutter vi tidlig, beste dagen i uka! Jeg meldte meg frivillig til å lage middag i dag, så etter skolen dro vi på butikken og kjøpte inn til tacooo. slutter dere tidlig i dag?

Senere i dag skal jeg på trening, men før det har jeg en del store skoleoppgaver jeg må gjøre. Skolen er virkelig ikke noe jeg savnet i ferien.... Dagens antrekk kommer senere i dag, så stay tuned, hahah. 
photo // old camera


//tatt av meg // canoneos600D - 50mm f/1.8 // redigert i iPhoto // 

Life is like a camera, focus on what´s important and you´ll capture it perfectly. hva syns dere om bildene

vinteraktivitetsdag


Hallo! I dag har skolen min hatt vinteraktivitetsdag, og jeg var i bakken. Står nesten aldri i bakken, men det var overraskende gøy! Siden jeg ikke er så flink stod jeg med maria, som bare har stått en gang før så slapp jeg å bli hengede etter noen superflinke uten å kose meg noe. Det passet veldig bra at jeg og Maria stod sammen, for de andre suste ned bakkene, mens vi falt og falt, hahah. Det var fantastisk vær også, frøys ikke et sekund og sola skinte hele dagen! Rett og slett en herrrlig dag! har dere hatt vinteraktivitetsdag? 

Nå hiver jeg meg i en omelett, og tenker jeg skal på tening i kveld hvis jeg finner en måte å komme meg dit på, heh. 

 

sola tok en tur innom

Hallo! I dag har det vært så herrrlig vær! Jeg har fått skikkelig vårstemning, man har faktisk kunne kjenne sola varme, og det betyr vååår! Gleder meg vilt til sommern nå, og det hadde ikke gjort noe om den kom tidlig for å si det sånn. er det vårstemning hos dere? 

I morgen er det vinteraktivitetsdag, og jeg skal i bakken. Brettet mitt er altfor lite, men heldigvis har jeg fått låne et av en venninne. Bretter jeg låner er også litt for lite, men det går fint, for jeg gidder ikke bruke 200 kr (dyyyrt) på å låne der. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening så jeg hopper i dusjen, vi snakkes! 

sura på tur

Heihei! I helga så var familien på skitur som nevnt tidligere, og bildet over beskriver veldig bra hva jeg følte om den turen. Hohoh, sura på tur. Selv om jegf ikke likte turen tok jeg med kamera (klapp på skuldra ragni) og tok en del bilder, som jeg nå har planer om å dele med dere. hva syns dere om bildene?Vi snakkes senere i dag folkens, hadee ♥

 

gammel koffert, fine skatter

Her har dere et lite glimt av skattene jeg tok med meg hjem fra farmor. Fant også kofferten hos farmor, og den er SÅ kul! Tror jeg må henge den opp på veggen elns, bare for å se på den hver dag, hahah. Jeg elsker den, virkelig! Tok med meg en del klær, men gidder ikke å vise alt så nøye, for dere kommer til å se det etterhvert uansett. hva syns dere om den nye skattekisten min? 

sjallabais

Heihei blogæææn! Bildene over er gamle bilder, som er tatt på forhånd for akkurat nå ser jeg ikke så pen og velstelt ut i det nokså lange ansiktet mitt. Jeg er nemlig på vei ut på skitur med familien min. Og neida, det er ikke bare en vanlig skitur, den skal vare i hele to dager, med overnatting og greier. Kan det bli bedre? De siste to dagene av vinterferien på et søkt sted langt utti skauen med familien som jeg har trøkket oppå hele ferien, når jeg heller kunne vært hjemme og faktisk sosialisert med andre mennsker? Nei jeg tror nesten denne skituren er toppen av lykke. Gud som jeg gleder meg til å svette ihjel opp bakkene og komme til en kald, kald hytte, for så å legge meg ned i lakenposen på en tynn madrass og ha en ræva nattesøvn. Og enda deiligere blir det å gå hjem igjen dagen etter, komme sent hjem til et rot av skolebøker, papirer og klær, legge med altfor sent, og måtte pine opp meg selv på mandag når skolen starter. Yes, dette blir bra dere. 

Oi dette ble et veldig lagt klage innlegg, creds til deg hvis du gadd å lese alt! Jeg håper alle dere søte leserne mine koser dere i helga, og hvis du har ferie burde du kose deg ekstra masse! Sånn at dere kan kose dere for meg også, heheh. Hadeee! 

Old in

Er ikke det tapetet helt fantastisk, hahah? Denne sekken av en av tingene jeg beholdt etter ryddinga hos farmor. Har lett etter en sekk lenge, så denne var midt i blinken. Syns det at den var i skinn bare var et pluss, digger den gamle stilen. Og den kostet jo ingenting, stooort pluss. Likte dere den? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits