Dagens antrekk #290212

 

 

 


// Bukse og topp - H&M // Jakke - Bestemor sin, hehe // 

 


// Ring - H&M// 

 

Det er skuddårs dag i dag! Hahah, følte nesten jeg måtte få det med selv om det ikke haddde noen ting med resten av innlegget å gjøre da. Burde kanskje egentlig gjort noe spess, siden det bare er hvert fjerde år, men har bare vært en vanelig dag her. 

 

Hva syns dere om antrekket?   Noen som gjørde noe spess? 

MerryBerry!

 

 Alohaa! Nå sitter Maria og spiller inn en syykt stygg video hvor hun synger om at  jeg er en kråke mens hun spiller gitar.. Søtt, eller hva? Hun er skikkelig flink assa, skifter grep hele tiden og tror hun er best. Jaja, det går vel bra til slutt. Neida, joda.. 

 

Senere i deg skal jeg ingenting, bortsett fra og høre på Maria da... Men må jo nesten være bittelitt sosial, så hadee♥ Hva gjør dere i dag? 

Vinteraktivitetsdag!

Hahah, skrev sikkert overskriften feil... Hvertfal i dag har det vært aktivitetsdag og jeg stod på skii, langrenn. Jeg trodde at turen skulle være på 7 km til sammen for det var det som stod på lappen, men neida. Når vi kom opp der så sa lærerne "er dere klare for 14 km eller?" og jeg bare sayyy what!?!?Men jeg overlevde, så vidt. 

 

Gikk med Siril og Tonje hele veien, vi gikk helt bakerst fordi Tonje falt etter to meter og venta til alle hadde gått forbi før hun reiste seg. Vi gikk bakerst tilbake også for dere som lurte, bare fordi det er koselig assa. Ikke fordi alle andre gikk forbi oss, neeei! ♥ Har dere hatt sånn dag? 

 

 

Skijentåår 

 

 

Mariiia ♥

 

 
 
 

Dagens antrekk #270212

 

 // Bukse, jakke og øredobber - BikBok // Topp - Monki //

 


// Slangering - Indiska // Steinring - Forever 21// 

 

Kjøpte de øredobbene rett før ferien. Elsker de, har lett etter noen sånne fjær øredobber syyykt lenge. Og endelig fant jeg noen, lykke liksom. Hehe, natta da. Snakkes i morgen ♥ Hva syns dere om antrekket? 


Chill dag

 

 

Hallo. Nå sitter jeg og ser på one three hill og spiser ostesmørbrød. Har vært en skikkelig chill dag egentlig, og vi har ikke noe lekser til i morgen heller. For i morgen ger det aktivitets dag, skal på skiiitur, hehe.

 

Jeg har akkurat vært ute og tatt antrekk bilder til dere, det kommer innlegg i kveld. Så stay tuned, mehehe. Men nå er jeg mer sulten, så nå stikker jeg ned på kjøkkene og lager meg litt mer ostesmørbrød, snakkeeees ♥ Hva gjør dere akkurat nå? 

Tilbake til hverdagen

Hallo! For et par timer siden kom jeg hjem fra en kjempe koselig hyttetur. Som sikkert noen av dere har fått med dere, var Victoria med. Vi stod på ski, spilte monopol, var i bakke og ikke minst sønbada!! Trodde seriøst jeg aldri skulle tørre det. Var sikkelig ekkelt på beina, følte ingenting når vi løp inn igjen. Men da var det jo deilig og komme inn til en badstue på 90 grader elns. Det var hvertfal en kjempe vellykka tur.

 

 

I morgen begynner skolen igjen, can't wait... Var sykt deilig med ferie, men det er det vel alltid, så er ikke egentlig såå klar for det nei. Jeg overlever nok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt bilder fra det supersøte hyttelivet, mhehe.

 

 

Halla

Har ikke hatt nett i deg, derfor ble det ikke blogging før nå. Nettet vårt irriterer meg sykt for tiden, man kan liksom aldri stole helt på det. Så nå skal jeg skynte meg å blogge før det klikker igjen ;)

 

I morgen drar jeg til hytta, og Victoria skal være med! Blir der til søndag. Det blir kooos ♥ Er ikke nett på hytta da, så blir nok ikke noen blogging. Men tar med kamera så kommer sikkert bilder når jeg er hjemme igjen. 

 

Har gjør dere i ferien, hvis dere har da?

 


Arkivbilde, sorry. Vet jeg har blogget dårlig i det siste.

Noen spørsmål

Hvor er ballkjolen din fra? syykt fin :))

 

Tuuusentakk ♥ Det faktisk ikke den jeg egnentlig skulle bruke, den egentlige ble ødelagt fem min før ballet så da måtte jeg finne en annen. Så den jeg brukte er bare en gammel fra BikBok, men jeg tviler på at de selger den fortsatt.

 

Hvor får man kjøpt glitter, til å ha på neglene?


 

Jeg bruker bare helt vanlig glitter, man får sikkert kjøpt det på en hobbybutikk.

 

Sitter glittere lenge på?

 

Hvis du tar på top coate så sitter det lenger på, men ikke så lenge da heller. Det sitter på i ca. to til tre dager.

 

Hvor er smykket fra?

 

 

Jeg fikk det i julegave, men jeg tror (vet ikke sikkert) at det er fra BikBok.

 

Hvilket kamera bruker du?

 

Canon eos 600D, og jeg elsker det♥♥

 

 

 

Dette er noen spørsmål jeg har fått i det siste, kunne liksom ikke kalle det ukas spørsmål når jeg ikke har fått alle denne uka. Så da ble det " Noen spørsmål", hehe.

 

  Bare spør hvis dere lurer på noe mer!

 

Med Ruthi om 20 min

Hallo! I dag har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. Eller jo, jeg pusset litt sølv for bestemor, hehe. Men bortsett fra det så har jeg ikke gjort noen ting.

 

Om ca. 20 min skal jeg og Ruth Elise på kinoo, Gleder meg. Vi skal se "This means war". Har sett en del reklame for den, og den virker kjempebra, håper den er det også da. ♥ Har noen av dere sett den?Arkiv bilde av oss.Har ikke noen flere bilder jeg føler for å dele med dere, sorry as.

 

 

Glitter nails #2

 

 

 

Denne gangen har jeg brukt blå neglelakk under. Vi hadde ikke sølv glitter så da ble det glitterlim, men det funker fett. Som dere ser i DETTE innlegget så har jeg bare brukt vanlig glitter, noe som falt ganske fort av. Mens med glitterLIM så sitter det mye lenger på, og det søler heller ikke så mye! Du kan også variere mer, med forskjellige farger under. Så hvis dere har noe glitterlim liggende hjemme anbefales det på det sterkeste av meg. ♥ Hva syns dere? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits