outfit - all denim

Hallo! Selv om det ikke ser ut sånn på disse bildene har jeg hatt skikkelig vår stemning i hele dag! Sola har begynt å titte frem og man kan faktisk føle den varme bittelitt, åh, det er sååå herlig! Snøen og isen har også begynt å smelte litt!! GUUUD som jeg gleder meg til sommer, håper den kommer like fort som jeg vil, heh. Syns om antrekket? Andre som har vår stemning?

Rejbej

Hallo! Akkurat nå er Rejbej her. Vi har ikke funnet på noe på år og dag, (bokstavelig talt, vi har ikke funnet på noe i hele 2013, HAHAH) Men det er alltid like koselig da! Senere i kveld skal jeg på spilling, selv om jeg er blitt litt mer syk enn i går. Har seriøst snufset så mange ganger i dag at jeg tror huet mitt skal sprekke! Men nå må jeg stikke, haddi! Er dere med venner i dag? 

den beste dagen i uka

Heihei! Onsdager er alltid like deilige, starter ni og slutter ett, perfectooo. Dagen har vært helt fin den, bortsett fra at jeg begynner å bli litt syk tror jeg. Har hosta skikkelig i hele dag, så har måtte pakke meg inn i en stor deilig hals. Men har ikke noe lyst til å bli syk, derfor det litt redde blikket over her ↑ heheh. 

Nå har jeg akkurat lagd meg en stooor kopp kakao, og skal bare kose meg skikkelig med den. Før jeg må starte på leksene... Vi snakkes! Slutter dere tidlig i dag? trenings inspo
Åh, får så sykt lyst til å trene når jeg ser på alt dette treningstøyet med freshe farger! Jeg tror treningstøy har veldig mye å si, på motivasjonen. Jeg får hvertfal mye mer lyst til å trene hvis jeg går i sterke farger og er litt "fin" på en måte, hahah. hva får dere trenings inspo av?

Nå har jeg sykt dårlig tiiid. Blir nok ikke så bra blogging i dag, så hadeee!

antrekk - 280113Likeee it?

 

mondayHeihei!

Da har vi starta på en ny uke allerede, syns forrige uke og (desverre) helg gikk utrolig fort, så får bare håpe på at denne går like fort, for jeg gleder meg til heeelg allerede, heheh. I morgen har vi engelsk fremføring og naturfagsprøve, så dagen kommer nok til å handle en del om det... Har ikke egentlig så veldig mye mer å si, dette er bare en helt normal mandag, som alle de andre hittil i år. Antrekk kommer senere i dag! Har dere hatt en litt kulere mandag enn min?

Mitt 2012 - siste del

OKTOBER: Jeg var i Paris med familien - Hedda feira bursdagen sin - jeg strikka masse, hah - det begynte å bli skikkelig kaldt - jeg var backstage på national theateret med kristina - jeg skrev et innelgg om pelsindustrien - Little things kom ut ♥♥♥ - del 2 av må-gjørevideoen ble lagt ut. 

NOVEMBER: 


Jeg gikk i fakkeltog mot pelsindustrien - feiret halloween med girlsa - det var farsdag - Farmor sovnet inn(rip♥) - Overnatta med klassen på skolen - Klipte meg, og ble IKKE fornøyd, hahah. 

 

DESEMBER: Klassen var å så kardemommeby - jeg var mye på kino - fikk kjolen min fra nelly - det var kjempe kaldt - pynta masse til jul - det var 12.12.12 - hadde grøtfest med jentene - Tonje overnatta - kjøpte yndlingssmykke - fikk ferie - var på juleshopping - det var JUUUUL! 

Dette er det siste innlegget i oppsummerningen min av 2012, og det har vært så gøy å lage det! Har liksom gjenopplevd hele året en gang til, og blitt minnet på ting jeg hadde glemt. Alt i alt har 2012 vært et fint år! Hvordan har deres 2012 hvert, klarer dere å beskrive det med bare ett ord? 

Toria in the house

Heihei! Akkurat sånn føler jeg og victoria oss nå↑↑↑ Victoria har overnatta har fra i går, så nå sitter vi på den store luftmadrassen pakket inn i dyner og puter og bare slapper av. Har ingen orgentlige planer for dagen enda, skal mest sannsyneligvis bare slappe av. Men må være litt med toria også, så hade alle dere søte! ♥ Hva gjorde dere i går kveld? 

Må btw si tuuusentakk til alle dere som har vært innom bloggen min i det siste! Statestikken har blitt mye bedre, og jeg får så mye inspirasjon. All ære til dere! ♥

 

Linkerunde - ble det deg?


// photohansen.blogg.no // 


// camille.blogg.no // 


// mlp.blogg.no //

Dette er de 3 beste bloggene som meldte seg på linkerunden, og jeg syns alle burde ta en titt innom de! ♥ Leser du noen av disse bloggene? 

Er btw med på linkerunde HER. 

video fra konf. leir

Å guuud som jeg savner dette! Alle videoene er btw lånt av Tonje, siden jeg som sagt ikke hadde med mitt eget kamera. 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits