Winter wonderland

 

 

 

 

 


// Tatt av meg // Canon EOS 600D // ikke redigert //

 

Alle bildene er tatt i helga, det var seriøst nydelig der! Har gått i hele vinter å prøvd å få tatt noen sånne bilder, men det har vært alt for lite snø...  ♥ Hva syns dere om bildene?  

ATM

Hallo, nå sitter jeg å nuber gitar. Hehe, vi driver å lærer oss det på skolen nå, så da må jeg jo øve litt da. Veldig gøy egentlig, men jeg er jo ikke så veldig flink akkurat.

 

Æsj, kom akkurat på at jeg må gjøre de ordentlige leksene også.. Senere skal jeg på trening, skal bli litt deilig faktisk! Har ikke så veldig blogglyst i dag, så sorry for litt dårlig blogging. ♥ Hva gjør dere i dag? 

 

 


Jeg ser skikkeig trøtt ut i dag, jeg vet...

Bryllup

Hallo, nå er jeg akkurat kommet hjem fra fjellet. Er kjempe sliten, våkna kl 6 i dag tidlig. Barnevakt vettu. Så jeg gleder meg sykt til å legge meg, er ikke egentlig helt klar for en ny uke... 

 

Bryllupet var hvertfal kjempe fint. Var bare med på vielsen, siden jeg var barnevakt. Bryllupet var på et nydelig gammeldags fjell hotell. Vi bodde på en liten hytte noen minutter unna. Det var litt skummelt der på natta, litt sånn fritt vilt følse, uhuuu. Ikke inernett eller tv, peisen var tven i går kveld, hehe. 

 

♥- Hva syns dere om bildene?

 


Så søte ♥

 

 

 

 


trøttingene på morningen, hehe.

 

 

Fjellet next

Hallo.  nå kommer bestemor å hentermeg å Ella om et kvarter. Så er det rett opp på fjellet! Bryllupet er i dag og jeg gleder meg, Ella og jeg skal være barenvakter for barna til de som gifter seg (ste- tanta vår og mannen hennes). I går lette jeg gjennom hele skaet mitt (og Ella sitt) for å finne en kjole, trenger seriøst noen nye nå!

 

Som sagt i forrige innlegg tar jeg med pcen, men tviler på at det er nett der. Tar bilder uansett da, som sikkert kommer i et innlegg når jeg er hjemme igjen. Snakkes ♥

 


Arkiv bilde, dere vil ikke se bilde av meg så tidlig på morningen. Hvertfal ikke i dag...

Dagens antrekk # 270112

Hallo, jeg får ikke publisert videoen alikevel. Den klikka helt når jeg skulle laste den opp på youtube, kjipt.. Den kommer sikkert en annen gang når jeg klarer det, hehe. Så siden dere ikke får videoen, så får dere dagens antrekk som et lite plaster på såret. God helg ♥ - Hva syns dere?

 

 // Skjørt - BikBok // Topp - American eagle // Strømpebukse - H&M // Smykke - Gave //

Freeedag

Hallo, sykt digg med fredag eller hva? Nå er Siril her. Vi, eller rettere sagt JEG har bakt en kake. mehe. Senere i kveld blir det pizza og familiekos, herlig. Og gjett hva jeg holder på å lage til dere? En VIDEOBLOGG!! WIhi, min første.

 

Jeg kommer ikke til å blogge så mye i helgen tror jeg. Jeg skal på et bryllup langt oppå fjellet og jeg vet ikke om det er nett der. Men jeg har med pcen så hvis det er det blir det blogging vettø ♥ - Hva skal dere i helgen?

 


HAHA,
dere kommer til å skjønne det når dere ser videoen ;)

 

Dagens antrekk # 260112

 

 


// Jakke - H&M // Bukse - BikBok // Singlett - Vila //

 

Hallo, det var vært driit kald. Jeg savner sommmern skikkelig nå, å kunne gå i shorts og en singlett. Herlig. Jaja, håper det snart blir litt varmere snart.

 

Nå skal jeg gjøre masse lekser, uæææ. Så skal jeg på spilling, så tror ikke det blior noe mer blogging i dag. Sorry as... ♥ - Hva syns dere om antrekket? 

 

 

Herlig dag

Hallo,i dag har vært en skikkelig digg. Jeg våkna halv ni og var helt utvilt, jeg seriøst elsker at vi starter kvart på ti på onsdager. Jeg lager meg den digge frokosten, og har kjempe god tid. Elsker det også!

 

 


NAM♥!! 

På skolen hadde vi ikke noen vansklige fag og når jeg kom hjem var det mer god mat, jipiii. Ostesmørbrød og kakao! Livet er mat as, mehe.  Nå skal jeg gjøre litt lekser og slappe av resten av kvelden, herrrlig!

 

- Noen av dere som har hatt en bra dag?

 


I nuet, følte liksom jeg burde ha bilder av noe annet. Ikke bare mat, hehe.

Klar for træning

Hallo, nå har jeg akkurat tatt noen sykt fine bilder av meg og Ellski i treningsklær, wihuuu! Nå stikker jeg straks på trening, har akkurat gjort lekser. Haha, morsomt liv jeg har altsåå.Jeg har vært mega trøtt i hele dag, så idag skal jeg legge meg tidlig, prøve hvertfal. Jeg klarer det aldri vettu... ♥ - Andre som skal på trening?

 


Jeg bare elsker når kameraet ikke vil fokusere riktig, LOVE!

 


Positiv ftw! ♥

 

Den lille sorte

The black one

 

Ønsker meg skikkelig en "liten sort en". Det passer liksom til alle anledinger og er jo kjempe stilig! En sort kjole står definitivt på ønskelisten (etter mac da, hehe) ♥ - Hva syns dere om kjolene, har dere en sånn selv? 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits