maximaximaxi

Heihei! Da var jeg hjemme igjen fra Gøteborg, som var en konge tur til tross for at vi ikke vant noen kamper (heh)! Jeg tenker å lage en videoblogg, så det kommer mer etterhvert!

Denne kjolen kjøpte jeg på H&M for 150 kr (!!!såå billig!!) og jeg elsker den allerede. Den er veldig plain, men utrolig deilig å ha på seg, helt perfekt å slenge på seg før man skal på stranda eller ut å spise! Gud, kjenner jeg gleder meg til sommern nå, er jeg den eneste eller? hva syns dere om kjolen? ville dere gått med den? 

redesign / shorts


Heihei! Se hva jeg har laget i dag aa ↑, eller kanskje ikke laget, men pyntet. Dette var en helt vanlig olashorts (den har vært før på bloggen, bare se i antrekk-arkivet) men i dag bestemte jeg meg for å freshe den opp litt, så jeg sydde på noen røde blomster-mønster-aktige greier. Er veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til det blir varmt nok til å bruke den! hva syns dere? 

I morgen tidlig stikker jeg til Gøteborg med laget, for å spille cup. Så jeg trooor ikke jeg kommer til å blogge i helga, men det kan hende om jeg får ånden over meg og har tid. Såå kanskje vi snakkes, hvis ikke så ønsker jeg alle en fantastisk langhelg nå! ♥

ombre

Nei, dette er ikke meg, hahah. Det er søsteren min, hvis dere syns det ligner litt. ELSKER det nye håret hennes, det er så fint! ♥ ombre ♥ hva syns dere om ombre? 

Red lips and white dotsHeihei! Jeg digget denne kombinasjonen ↑ den var liksom litt sekstitalls. Prikker er generelt ganske søtt, eller hva? Genseren er btw Ruth Elise sin, vi byttelånte gensere i dag. Mest fordi vi var litt lei våre egne, og da var det jo veldig gøy å bytte. Rejbej sin var jo helt ny for meg, og omvendt. Egentlig et veldig bra konsept det å bytte klær med venner når man blir lei dem. Hva syns dere? 

Boyfriend style

Jeg elsker de nye buksene mine! Nå er det kanskje ikke helt "boyfriend" style da, med tanke på at jeg arva dem av pappa, hahah. Men det er samme greia, så det går fint. Elsker virkelig den trenden, det er jo så behagelig! I stede for å mose på seg de pinetrangebuksene, og være redd for hvordan rumpa di ser ut, kan man bare slenge på seg et par romslige jeans, så deilig! liker dere "boyfriend-bukser"?

vil ha / karpegenser

/ bilder hentet fra google / 

Denne genseren står øverst på ønskelista akkurat nå. Den er utrolig kul, pluss at duoen den represtenterer har noen veldig bra sanger. Nå skal ikke jeg komme her å si at jeg er innbarka karpe diem fan, for det er jeg ikke, men man kan vel gå med gensern dems forde, eller? Jeg håper det, for dette er en genser jeg har veeeldig lyst på! hva syns dere om den? 

En liten påskegaveTil frokost i dag satt bestemor og Jørn Erik (ste-bestefaren min) disse tre nydelighetene på bordet forran meg og Ella. De har vært i Danmark så det var en blandet påske-reise-gave. Jeg elsket de to vårfargene uten glitter, de var så vårlige og fine! Og jeg har jo ønsket meg en neglelakk med glitter leenge, så denne gaven var virkelig midt i blinken! Gleder meg til å gå rundt med vårlige negler fremover. andre som elsker vårlig neglelakk? 

Old in

Er ikke det tapetet helt fantastisk, hahah? Denne sekken av en av tingene jeg beholdt etter ryddinga hos farmor. Har lett etter en sekk lenge, så denne var midt i blinken. Syns det at den var i skinn bare var et pluss, digger den gamle stilen. Og den kostet jo ingenting, stooort pluss. Likte dere den? 

perfect

Åh, ballkjoler! Det er så fint det. Gleder meg vilt til neste år, da blir det en på meg ogsåå, wiiho! er de ikke bare helt nydelige?

Litt nytt i sminkemappa

Når vi var i byen tok vi en tur innom the body shop, og siden jeg har lett etter et solpudder lenge så kjøpte jeg et der. Kjøpte også en concealer-kost, som stod på "trenger" lista den og. Syns det var bra jeg fikk kjøpt det fra the body shop, for de tester ikke på dyr og et av nyttårsforsettene mine er jo å ikke kjøpe noe sminke som er testet på dyr. Så dette var en bra start på det nyttårsforsette, hahah :) ♥ Kjøper dere mye fra "the body shop"?

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits