Guttaaaheihei, nå er jeg mest sannsyneligvis i byen og skal straks på konsert, wiii! 

første middag ute
Hallo! Åå, så herlig vær det har vært i dag! Jeg blir glad bare av å tenke på det. I stede for vanlig skole har jeg vært på sjøskolen i dag sammen med klassen. Vi fikk kjøre motorbåt, rodd og seilt (?). En utrolig koselig dag, hvertfal med så fint vær. Værmeldingen er like bra i morgen, og da skal vi på båttur, glær mæ. 

Jeg spiste hos bestemor i dag, og vi måtte jo feire det fine været, så da spiste vi ute. Herlig, sier bare jeg, nå kan sommern komme! Det er helt sykt hvor lyst jeg får på is når det er varmt, har stappet i meg 3 bare i dag, hahhah.  fint vær hos dere eller? jeg prater kanskje litt mye om været eller, heh? 


♥♥♥ IS ♥♥♥
Ella syns ikke det var så fint med sol, hun slet litt med å lese på iphonen sin. Jaja, det er noen av den typen også... 

nighttime

Hallo! Ah, da var det fredag og helg igjen! Så deilig når uka går fort. Syns det er så koselig på rommet på kvelden, når alle smålys er på og det blir sånn dempet stemning liksom. 

I morgen skal jeg på konf greier fra 10 til 15... Hiphop-gudstjenesten kaller de det, hahah, "hva skjer´a Guuud?" Nei, det skal bli ganske interresant. Nå skal jeg se litt paradise, men vi snakkes i morgen, natta♥

baker kake (?)

heihei! Åh, i dag har vært en herlig dag! Det har vært strålende vær og vi ble endelig ferdig med mat&helse prøven (som jeg forsåvidt fortsatt er megastressa for karakteren til). Pluss at jeg fikk vite at jeg og victoria kan dra på one direction konserten sammen! Vi hadde jo billetter hver for oss, men så fikk faren hennes to ekstra sånn at vi kunne dra sammen i stede, lykke ♥ 

Når jeg kom hjem i dag fikk jeg veldig lyst til å lage en kake, og det var absolutt planen også, men... 

... hva skjedde? den startet fint som en sjokoladekake, men utviklet seg til en salgs mutert-megasjokolademuffins, hahah. Jajaj, blir spennende å se hvordan dette utvikler seg, og ikke minst om den smaker godt. så det godt ut eller, heh? 

ordentlig tilbakeHeihei. Selvom det er sent følte jeg for å poste et bilde av frokosten min. Er ikke ordentlig tilbake på bloggfronten før jeg har gjort det, eller? Vi snakkes i morgen, natta. liker dere leverpostei? 

årets første båtis
Hallo! Dette har vært en fin dag, til tross for at jeg ikke har justin bieber- billetter, så har denne dagen vært fylt av latter, is, sol, folk jeg liker og et hint av sommer. Perfecto spør du meg. Skulle jo selvfølgelig hatt en billett til konserten i kveld eller i morgen, for det hadde vært gøy. Jaja, jeg får heller dra på trening jeg da, heh...

Jeg har lagd middag i dag (stjerne i boka) og den ble helt grei (ikke så stor stjerne i boka). Nå skal jeg straks se en episode paradise, hahah, det er så gøy. Det er så dumt at jeg må bare se på det for underholdningens del, HAHA. Vi snakkes senere! er det finvær hos dere? 

stikker på lana konsert

Hadde egentlig ikke noen ambisjoner om å dra på lana del rey konserten i dag, men så viste det seg at en venn av ella hadde en ekstra billett! Og man sier jo aldri nei til en konsert, så det skal jeg bruke denne onsdagskvelden på. Wii, jeg gleder meg! Har prøvd å lære meg noen sanger da, for kunne nesten ingen fra før av, hahah. Jaja, det blir sikkert gøy selvom jeg ikke kan alle sangene. liker dere lana? 

back to the sixties
Hallo! I dag etter skolen var jeg igjen med disse tre jentene ↑ Ruth Elise, Erle og Siril for å spille inn et fashion-show fra 60-tallet. Vi satt bord etterhverandre (ble til en veldig fin catwalk) og miksmatcha klærne vi hadde og litt til, så latet vi som det var sekstitalls-mote, hahah. Vi har en oppgave i engelsken som går utpå å lage en nyhetsreportasje fra "the sixties". Syns det er en skikkelig kul oppgave, mye bedre enn en prøve hvertfal! har dere noen gang hatt en lignende oppgave? 


meg og rejbej i vår beste sekstitalls-stil 

Lite vellykka middag

Hallo! Nå har jeg og Siril akkurat spist en mindre vellykket lasagne til middag. Som vanlig lager jeg middag på onsdager og i dag tenkte jeg å prøve meg på lasagne. Lagde dessverre altfor lite saus, så den ble helt hard og tørr, hahah... Salaten var god da! lol. har dere prøvd å lage lasagne før?

sier hei i morgenkåpe

Hallo verden. God morgen, eller kanskje god ettermiddag? hahah, jeg vet ikke hva som blir riktig. Dette blir min siste dag med fri, påsken i år har i det store og hele vært ganske bra, faktisk. Har ikke kjeda ræva av meg på hytta, åje - fremskritt. 

I går hadde jeg jentekveld hos meg, med verdens beste jenter! Jeg føler meg så heldig som har så mange fantastiske venner, de er bare sååå herlige. Dagen i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med enda, men jeg finner nok på noe. Vi snakkes! 

hjemme igjen

Hallo! Da var jeg kommet hjem fra hytta. Vi har hatt det beste påskeværet noen sinne tror jeg, ikke en sky på himmelen og strålende sol hver eneste dag! Jeg bor hos bestemor til mamma og pappa kommer hjem fordi jeg dro tidligere hjem sammen med dem. Vi har spist deilig middag og sett en halv bra film å nå skal vi legge oss. Er ganske sliten etter dagen, man blir faktisk sliten av å sitte fem timer i bil. Off, skulle ønske hytta lå litt nærmere. 

I skrivende stund sitter jeg her med ella og vi skal snaart legge oss. Åå, jeg bare elsker senga mi hos bestemor, den er så koselig! Men nå er det på tide å si natta, så natta alle dere søte der ute! 

Hade på badet

hei, jeg stikker til hytta nå. Så det blir garnatert ikke blogging på ca. 5 dager. Hade, og Goood påske til alle sammen! 

Nå er det ferie folkens!

WOHO, DET ER FERIE BITCHES! Så utrolig deilig, at jeg tror jeg må legge meg ned å le. Denne ferien er etterlengtet som bare det! 

Vi hadde musikk fremføring i dag, og jeg syns det gikk greit. Nå straks skal jeg ta toget til bursdag for tanta mi, så det blir sikkert koselig. Vi snakkes senere i ferien ♥

god lunsjHallo! Så ikke det godt ut eller? Lunsjen min i dag bestod av pannekaker og syltetøy, dro nemlig hjem i lunsjen. Jeg og Siril fikk lov av læreren til å få "fri" resten av dagen, for å øve på musikk oppgave.  Utrolig deilig. Siden vi hadde så god tid bestemte vi oss for å lage god lunsj, og ingenting er vell bedre enn pannekaker? sjaluu?

Har blitt lite blogging den siste tiden. Men jeg har funnet ut at det er ikke noe vits å blogge hvis jeg ikke har lyst, det er ikke noe vits å skrive innlegg om at jeg ikke vil blogge og ta halvfine bilder av meg selv. Så fra nå av kommer jeg bare til å blogge når jeg har tid, overskudd og inspirasjon. 

for en herlig fredagHallo! Først og fremst: Gratulerer med dagen alle jenter! Det er kvinnedagen i dag (eller i går da..), hurra! ♥ Da var det helg igjen dere, wiho for det! Jeg har jo vært på bygg&anlegg de to siste dagene så denne uka har vært kort, morsom, og lærerik.

På morningen før skolen dro jeg til maria på frokostdate. Vi hadde tenkt til å ha en skikkelig idyllisk og koselig pannekakefrokost (dere vet, sånn som de har på film), men det endte selvfølgelig med at vi fikk sykt dårlig tid, heiv i oss et par pannekaker og løp til bussen. Så typisk. På bygg&anlegg brukte vi dagen i dag til å male hver vår dør. Hahah, det høres kanskje litt dumt ut, men det var utrolig gøy! Vi fikk lov til å velge farger, møster og alt selv. Har bilde av verken min eller maria sin dør akkurat nå, men tror kanskje jeg viser det senere. 

 dagens antrekk ↓Kvelden startet med en liten general prøve med korpset, med tanke på oslo mesterskapet som er på søndag. Det gikk helt greit, følte det kunne gått bedre, men jaja. Etter det dro jeg til Mathilde på en liten jentekveld. Vi var ikke alle sammen, men det var utrolig koselig forde! Nå må jeg legge meg, så natti alle sammen ♥

edit: dette innlegget skulle egentlig vært postet i går kveld. 

Utplassering dag 1

Hallo! I dag har vært ganske så annerledes. Jeg har nemlig vært på utplassering på en vidregående skole for å få et innblikk i hvordan skolehverdagen til de forskjellige linjene er. Jeg og Maria hadde valgt bygg og anlegg- linja. Og jeg sitter igjen med et veldig possitivt inntrykk. Vi startet 9 og slutter 14.30 og det eneste vi gjorde var å lage en lysestake, men det var utrolig morsomt! Læreren vår var også kjempe koselig, på slutten av dagen gikk han å kjøpte boller og brus til alle sammen! Syns det virker veldig gøy og ikke så slitsomt å gå bygg og anlegg, og man kommer jo rett ut i jobb etter utdannelsen! Vi skal dit i morgen også, gledeer meg. 

Vi gikk rundt i sånn arbeidsdresser, som btw er tuuusen ganger mer behagelig enn vanlige bukser. Jeg og Maria ble helt forelska i jakkene! hHAHAH, det høres kanskje litt dumt ut men de var drit fine! Kunne brukt de som en ola jakke liksom, hahah. har dere vært med på noe lignende? 

Dette er lysestaken jeg lagde, kul sant? 

Muffinsmandag

Heihei! Da var det mandag igjen, og en ny uke. Alltid ganske krevende å stå opp på mandager og i dag var ikke et unntak. Er sliten etter en helgetur med korpset, som selvfølgelig inneholdt masse spilling.

Maria var med meg hjem i dag og vi bestemte oss for å lage muffins. Resultatet ble ganske stygt, hahah, men gode da :) Nå skal jeg straks begynne å øve til en fremføring, og gjøre litt andre lekser. Senere i kveld skal jeg på møte, men skal prøve å få postet et innlegg til. 

 

reiser bort igjen

Hey hey! Nå drar jeg snart avgårde til Daftø med Ella og resten av korpset. Skal gjøre litt husarbeid og få pakket ferdig, og så fyker jeg. Blir borte hele helga, så har forhåndsskevet noen innlegg til alle dere søte. Ha en fin helg, så snakkes vi! Hva skal dere i helga da? 

Heihei, i fartaaaHallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Det ble litt sent fordi jeg måtte bli igjen å jobbe med en engelsk tekst, som forresten gikk rett til helvette. Jadda. Nå skal jeg gjøre enda litt mer lekser (drømmedag dette altså) så skal hive i meg middagen før jeg løper vidre på spillinga. Stressstressstress. Vet ikke om jeg rekker å blogge mer i dag, så ikke bli overrasket om dette er det eneste dere hører fra meg i dag. Hadee! andre som stresser? 

27/02-13

Hallo! I dag er Siril med meg hjem, som alltid på onsdager. På onsdager slutter vi tidlig, beste dagen i uka! Jeg meldte meg frivillig til å lage middag i dag, så etter skolen dro vi på butikken og kjøpte inn til tacooo. slutter dere tidlig i dag?

Senere i dag skal jeg på trening, men før det har jeg en del store skoleoppgaver jeg må gjøre. Skolen er virkelig ikke noe jeg savnet i ferien.... Dagens antrekk kommer senere i dag, så stay tuned, hahah. 
vinteraktivitetsdag


Hallo! I dag har skolen min hatt vinteraktivitetsdag, og jeg var i bakken. Står nesten aldri i bakken, men det var overraskende gøy! Siden jeg ikke er så flink stod jeg med maria, som bare har stått en gang før så slapp jeg å bli hengede etter noen superflinke uten å kose meg noe. Det passet veldig bra at jeg og Maria stod sammen, for de andre suste ned bakkene, mens vi falt og falt, hahah. Det var fantastisk vær også, frøys ikke et sekund og sola skinte hele dagen! Rett og slett en herrrlig dag! har dere hatt vinteraktivitetsdag? 

Nå hiver jeg meg i en omelett, og tenker jeg skal på tening i kveld hvis jeg finner en måte å komme meg dit på, heh. 

 

sola tok en tur innom

Hallo! I dag har det vært så herrrlig vær! Jeg har fått skikkelig vårstemning, man har faktisk kunne kjenne sola varme, og det betyr vååår! Gleder meg vilt til sommern nå, og det hadde ikke gjort noe om den kom tidlig for å si det sånn. er det vårstemning hos dere? 

I morgen er det vinteraktivitetsdag, og jeg skal i bakken. Brettet mitt er altfor lite, men heldigvis har jeg fått låne et av en venninne. Bretter jeg låner er også litt for lite, men det går fint, for jeg gidder ikke bruke 200 kr (dyyyrt) på å låne der. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening så jeg hopper i dusjen, vi snakkes! 

sura på tur

Heihei! I helga så var familien på skitur som nevnt tidligere, og bildet over beskriver veldig bra hva jeg følte om den turen. Hohoh, sura på tur. Selv om jegf ikke likte turen tok jeg med kamera (klapp på skuldra ragni) og tok en del bilder, som jeg nå har planer om å dele med dere. hva syns dere om bildene?Vi snakkes senere i dag folkens, hadee ♥

 

Byebyeee

God morgen allesammen! Dette blir et kort innlegg for jeg er nemlig på vei ut døra med familien. Vi skal til huset til farmor og rydde ut der. Blir sikkert litt kjipern med tanke på at det er litt triste tanker rundt det at farmor et død. Men det blir sikkert også litt spennede. Det er så mye gammelt rart i det huset. Håper vi finner flere amerikakofferter, det er det som er mest gøy, heh. 

Har forhåndsskrevet noen innlegg for dere, men det blir ikke så mye som til vanlig. Tror jeg har klart å fikse ett innlegg per dag, så dere får klare dere med det. Jeg håper alle koser seg masse i ferien, så snakkes vi på torsdag trooor jeg, hadeee. Skal dere bort i ferien?

min lørdag

Hallo! åå, overskriften min eier, jeg vet.... På starten av dagen var jeg ute med Rejbej, Tonje og Maria. Vi spiste en bolle før vi stakk ut og gikk litt, men så gikk det opp for oss at det var ganske kaldt, så vi gikk inn igjen. Vi satt bare å prata hos meg før de måtte gå fordi jeg skulle ut med familien. 

Familen dro på middagbesøk hos bestefar. Koselig som alltid det, og god mat! Simon ble litt kvalm så vi dro hjem litt tidlig. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. I morgen drar vi til Gjøvik så skal prøve å få forhånds blogga litt for dere. Vi snakkeeees. hva har dere gjort denne lørdagen?

Ballsnakk

Hallo! Ble visst ikke noe blogging i går. Hadde rett og slett ikke tid. Eller jeg hadde tid jeg bare brukte den på andre ting. Vi hadde ball i går, så dagen gikk til å dusje ogsånt, hahah. Dere vet. Før ballet dro alle girlsa til Hedda, og det var så bra stemning! Så dro vi på ballet sykt gira alle sammen. Med tanke på ballet i fjor hadde jeg ikke så høye forventninger, men ballet i år var tusen ganger bedre! Så mye bedre mat, musikk og dansing, egentlig så var alt litt bedre. Ble faktisk kåret til "årets blogger" hahah! Ganske kleint, og veldig koselig da. 

Tok faktisk med kamera i går (fliiink blogger) så skal få lagt ut bilder. Må bare gå gjennom alle, så det kommer nok i morgen elns.


Fikk diplom og greier 

Nå er det viterferie folkens! Har nesten ikke tenkt over det før nå, men det blir deilig, som alltid. Sååå, GOD VINTERFERIE ALLESAMMEN! ♥

øveøveøve

Holaaa! Hahah, det er helt stygt hvor sykt død jeg ser ut på det øverste bildet. Klarte liksom ikke å smile litt mer livlig, hah. Som dere sikkert skjønner har jeg spilt gitar i dag. Jeg har fremføring i morgen til tross for at jeg bare har en halvtime skole. Jaja, lærern klarte å mose det inn... Så i dag har jeg øvd som den gris, for dette var en fremføring jeg tenkte at jeg kom til å slippe å ha. Krysser fingrene for at det går bra, musikk er jo avsluttende fag! har dere gitar på skolen? 

I morgen blir en herrlig dag selv om jeg har fremføring, for det blir ball på kvelden! Wiii, jeg gleder meg! Men nå er det altfor sent, og jeg må legge meg! Vi snakkes senere, natti ♥

Btw en som lurte på hvor jeg så "girls" seiren på nettet, så legger bare en liten link til det HER

siste dag sykHallo! Dette ↑ er det jeg har brukt dagen min i dag på. Har vært hjemme i dag også så måtte jo fylle den med noe, hahah. Har aldri brettet så mye klær alene noen sinne før tror jeg, og jeg hater det. Gjorde det fordi jeg ville gjøre mami glad elns, søt sant? Jajaj, gullungen det er meg. I morgen så blir det skole, og det blir litt deilig egentlig. Det blir litt kjedelig å være hjemme i lengden. hva har dere brukt dagen deres på?

I morgen har jeg kort dag (beste dagen i ukaa) og på torsdag er det elevsamtaler, som gjør at vi bare må være en halvtime på skolen, og så er det ball! Wihooo, jeg gleder meg! 

Her har dere pena sjæl, #nomakeup XDXDXD <33333 hahahah, ok glem det. Med det sier jeg over og ut for i kveld, natti alle søte lesere. 

morn

Hallo! Jeg er fortsatt syk, som dere sikkert skjønner med tanke på tidspunktet jeg blogger på. Jeg er nesten frisk, så jeg kunne vært på skolen, men det er ball på torsdag og jeg vil ikke ta sjangsen på å bli mer syk igjen. Men det er jo herlig da, når man er akkurat litt for syk til å gå på skolen, da blir jo dagen hjemme som en fridag! Og jeg føler jeg mista helgen min, så dette er vel fortjent, heh. Andre som er nesten friske, men ikke nok til å gå på skolen, hahah?

vi snakkes sikkert mer i dag, nå skal jeg gjøre litt ting som må gjøres, hadeee! 

jeg hater å være syk, særlig i helgaGrunnen til at jeg ikke har blogget de to siste dagene er fordi jeg ikke har hatt overskudd nok, fordi jeg har vært syk. Jeg hater å være syk, særlig i helga! Hva er det for noe liksom, når man endelig kan ha det litt gøy, nei da  må man ligge i senga hjemme å nesten grine hver gang man svelger. Jeg har nemlig så hovne mandler at jeg nesten ikke klarer å svelge noe i det hele tatt. Noe som gjør det ganske vanskelig å gjøre noe som helst, med tanke på at man svelger sitt eget spytt HELE tiden!! Nei, å være syk er virkelig ikke gøy...

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Mai 2013
hits