Mandag

Heisann. Som skrevet tidligere er Ragni dratt til Paris, så nå har hun en gjesteblogger, som er meg. Oooog jeg er Tonje wohooo!!! Fikk ikke blogget tidligere idag, for jeg sov over hos Mathilde, og vi hadde pll marathon og gjorde sånne ting haha. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive om egentlig, for jeg har ikke noe å fortelle dere. Untatt at det er driit deilig at det endelig er ferie. Men hva har dere gjort idag?:)

Slang med to bilder av meg, sånn at dere skjønte hvem jeg var. Haha! Ha en fin kveld da:)

purple flowers


Tatt av meg (Tonje) // Canon EOS 550d // ikke redigert

Heisann! Tonje her fortsatt. Har ikke noe å blogge om, så jeg bare la ut noen bilder hah. Ragni kommer vell hjem ikveld tenker jeg, så da blogger nok hun. Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best?:)

1.september

Hallo! Tonje heer. Tusen takk for alle kommentarene på forrige innelegget, trodde ikke jeg skulle få så mye respons haha!! Idag har jeg vært ute med Maria, Victoria, Ruth Elise og Mathilde. Føler meg egentlig ganske teit som legger ut bilde av oss, og ikke ragni, men jaja. haha. Syns helt ærlig jeg så ut som en utedo på bildene over, men det får gå. Haha. Hva har du gjort idag?:)

-TONJE

Lørdag

Hei alle sammen! Tonje her, gjestebloggern. Haha. Som det sto i forrige innlegget er ragni borte i helgen, så hun trengte en gjesteblogger. Det ble da meg. De fleste her vet hvem jeg er, ihvertfall dere som har fulgt bloggen en stund. Tror/håper jeg, haha.. Har egentlig ikke så veldig mange planer for dagen, stikker sikkert ut med litt folk. Dere får ha en fin dag da! Blogger sikkert ikveld igjen. Hva skal du idag?


Utrolig glad i deg Ragni! 

- TONJE

Lite pip

Hei alle leserne til Ragni :-) Victoria her! Skulle bare informere om at Ragni blir borte hele denne helga. Hun skal nemlig i sekstiårslag. Tror kanskje Tonje eller noe sånt skal gjesteblogge her i mellomtiden, men er litt usikker. Dere får ha en fin helg da søtinger!


♥ 

God morgen!

Hei søte lesere til Ragni, Tonje her!!! Hehe, lekte modell og fotograf på de bildene over. Veldig fine bilder, og jeg var blid på 2/3!!! Hehe. Okei. God morgen btw! Jeg stikker snart på norway cup, med noen herlige venner som dere ikke kjenner eller vet hvem er, for Ragni er ikke med de. Navnene er Thea og Marie og noen fler. Eller jeg skal dit halv elleve, men jeg må dusje og ordne meg og sånt før jeg drar, så hehe.. Jeg stikker snart setningen blir litt feil.. Jeg kom hjem fra stavern igår, og jeg vil bare fortelle dere at jeg hadde det koselig, både imens og etter Ragni var der. Vi snakkes etterpå! Hva gjør dere idag? Skal dere på nc? isåfall se etter meg, trenger nye venner :D:D:DD

- Tonje

GRATULERER MED DAGEN RAGNI

Hei, Tonje her. Var gjesteblogger for en stund siden. Ragni vet ikke at jeg gjesteblogger, men hehe. Badgirl. Skulle bare stikke raskt innom for å si gratulerer med dagen, så ja. Gratulerer med dagen Ragni! <3 noen andre som vil gratulere?:)
100412

hallo, fin overskrift? takk! Haha. Ragni er fortsatt på tur, så jeg skal gjesteblogge for henne idag også. Yey, jeg vet dere elsker meg så det ekke noe problem. Haha tulla. Idag har jeg vært med Ruth Elise, noe som var kjempekoselig. Og vært på skolen da selfølgelig. Hah, føler mere at jeg blogger på min egen blogg enn Ragni sin, heheh. Merker jeg savner å blogge, men ja. Et ork. Hahah. Nå skal jeg kommentere tilbake til alle dere herlige lesere. Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på bildet jeg la ut igår! Blir sykt glad :D Hva har du gjort idag?

- Tonje

Hos Maria

Hallo! Nå er jeg hos Maria, og det er party hard. Haha. Vi skal sikkert se film eller noe sånt så det blir kos! Dere har vært utrolig flinke med å kommentere det forrige innlegget, så nå jeg har masse å gjøre. Heh. Jeg skal som sagt sove over hos Maria, og jeg kommer nok til å bloggee etterhvert i morgen, om ikke ragni slår på stortromma å gjør det, hahaha. Jeg føler egentlig ikke at jeg har noe å blogge om, som liksom er kult da. aha. Gud jeg er morsom. Hva gjør dere ikveld?:-)


meg og Mariaa .. :D

- Tonje

God morgen!
//Tatt av meg (Tonje) // Canon eos 550D // redigert i picasa

God morgen herlige lesere til Ragni!

Jeg våkna utrolig sent idag.. 12, det er det seneste jeg har våknet i hele påsken tror jeg, haha. Idag er planene at jeg skal se på glee, kommentere tilbake til blogger, være ute med Maria og sove over hos hun, så jeg vet ikke om jeg får blogget så bra, men jeg tipper på at Ragni kan få slengt inn ett innlegg senere.. Maria er grei, så jeg får vel lov til å blogge fra hennes pc også hvis det blir krise. Haha. Dette ordner seg. HA EN FIN PÅSKESØNDAG! Eller første påskedag :-D BTW; husk å meld dere på bloggvurderingen som Ragni har HER

Hva skal dere idag? Syns om bildene? 
- Tonje 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits