cheers to the freakin weekend

Nåå stikker jeg straks til jet på bursdag, det blir kos! 

Ruth Elise feirer

noen bilder er lånt av Ruth Elise 

I går ver jeg som sagt på bursdag hos Ruth Elise. Det var utrolig gøy å danse, og prate med jentene, men det aller morsomste var når rejbej åpna gaven sin! Hele gjengen hadde spleisa på et par rey-ban´s, og hun ble helt sjokkert når hun så det. Det var utrolig koselig at hun ble SÅ glad! Har dere vært i bursdag i det siste? 


Se gladjenta daaa

Gingern kan komme i fengsel

I dag fyller Siril (Gingern) 15 år! GRATULERER MED DAGEN! Nå kan du endelig komme i fengsel, hurra. 

♥ Siril og jeg har vært venner siden vi gikk i 2.klasse elns, og jeg husker ikke hvordan vi ble venner. Men er veldig glad for at min lille andre klasse-hjerne klarte å skjønne at siril var en kul person. Siden vi ble venner har vi havnet i samme klasse hele tre ganger, og blitt utrolig gode venner. Vi går til skolen sammen hver morgen og jeg tror ikke jeg hadde hatt en så bra orden karakter hvis det ikke hadde vært for Siril. Alt i alt, Siril er en herlig person jeg ikke kunne levd uten. Så takk igjen til andreklasse-hjernen min. Jeg syns dere alle sammen burde ønske Siril en god dag! 

 

Bess fyller år!

I dag har bestemor feiret bursdagen sin, selv om den egentlig er i morgen. Jeg vil bare si gratulerer (på forskudd) med dagen til verdens beste bestemor! Kunne virkelig ikke bedt om noen bedre ♥ Bess er best. 

Bursdagsbarnet - rejbej!

I dag alle sammen har denne ↑ nydelige jenta bursdag! GRATULERER MED DAGEN REJBEJ!♥ Og siden jeg ikke er hjemme, tenkte jeg å lage et lite innlegg til henne. Det blir nesten som en klem i virkeligheten. Håper du liker klemmen rej. 

Jeg har kjent deg nå siden 5. klasse, og det begynner å bli en stund! Jeg husker jeg var skikkelig nyskjerring på deg når du starta siden alle sa vi ligna, så da gikk jeg inn for å bli venner med deg. Og det angrer jeg ikke på! Du er en herlig jente, men en elskbar latter og en fantastisk smil. Skulle virkelig ønske jeg var med deg i dag, da skulle du fått en skikkelig klem. Men det får bli på mandag i stedet, gled deg, heh. Jeg håper du koser deg masse med folk du er glad i, i dag! ♥ Husk å spis kake, det er det bursdager er for.

Gratuler henne folkens, da blir hun sikkert glad! 


Glad i deg♥

Ruth Elise har btw en kjempebra blogg - besøk den HER 

ball 2013
// Noen av de øverste bildene er lånt av Rejbej //

Vil tilbake! Guuud, det var så bra. Også alle kjolene! Det er bare jentene i tiende som går med store prinsessekjoler, men det er så sykt gøy bare å se på dem. Gleder meg vilt til nesten år, da er det vi som skal være prinsesser, wii! Har dere hatt ball?

Liten feiring

Hallo! Mamma, simon, pappa og jeg dro på resturant fordi ella skulle feire bursdagen sin så da måtte vi ut av huset. Men siden mamma også har bursdag ble det jo en liten feiring for henne også da. Vi spiste kjempe god sushi og wok! Veldig koselig familiemiddag da, tror mamma ble fornøyd med bursdagsfeiringen. 

Helga mi er stapp full! Jeg skal på konf. greier lørdag og søndag, pluss at jeg skal spille kamp på lørdag og korps greier på søndag. Herregud, det blir mer stress enn på en hel uke, hahah.♥ Har dere mye stress i helga? 

Ella og Mami fyller år!

I dag har disse to godklumpene over bursdag! Mamma og Ella ♥ De ble vekket på senga med kake, sang og gaver. Jeg må bare ønske dere en fantantastisk dag mamma og Ella, dere betyr så utrolig mye for meg begge to! 

Nå skal vi snart ut å spise, så vi snakkes! 

LYKKERUS!

Åhhh, ENDELIG! Har spart til mac nå i et og et halvt år, og det var fantastisk deilig å endelig ha råd! Skal love dere flere videoblogger fremover, wihooo! Livet er herrrlig, er i himmelen akkurat nå♥♥♥ 

og nei det er ingen feiltagelse at dette innlegget er i fest/selskap kategorien fordi det er en feeeest og ha fått mac! hehehe

enda en herlig kveldHallo! Her er noen av bildene fra den herrlige kvelden i går! Det ble desverre bare iPhone bilder (lånt av Victoria) Orket ikke å dra kamera rundt hvertfal ikke når vi satt i jacuzzi'en, for da var det jo vann overalt. Vi var nesten alle jentene i går også, og det var så koselig! Dere vet sånn øyeblikk hvor alt bare er helt perfekt? Sånn var det! 

Først lagde vi taco sammen, og ble egentlig litt overrakset over hvor bra det ble, heh. Det var hvertfal veldig godt! Vi bada i jacuzzi'en til Mathilde nesten hele kvelde, og det var utrolig deilig! Når vi satt der i det varme vannet sa plutselig en:"skal vi snøbade?" Så løp alle ut i sønen og rulla rundt, hahahahah! ♥ Har dere snøbada i år? 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits