vi satt i en park


Parken befant seg rett under meg når jeg stod på en bro og tok dette bildet. 


Parken befinner seg i england, nærmere bestemt skarbour (skrev det helt sikkert feil)


"vi" er i dette tilfellet meg og siril ↑


Det dukket opp noen ender som vil selvfølgelig måtte ta litt bilder av. 


Jeg syns denne parken var veldig koselig, til tross for de litt tvilsomme boligene like ved. 


Måtte ta litt flere bilder av disse endene.


Til slutt ett bilde av meg, hvor jeg ser ekstremt rolig ut, hahah. Dette ble et grønt innlegg, og jeg liker det. Hvis jeg hadde stemmerett ville jeg stemt grønt tror jeg.

 

England Sommer 2013

Korpstur, trenger jeg si mer enn kos? nei, for det er bare kos det. 

take me back


♥♥ Portugal ♥♥

sommer i oslo


likte denne teksten, fant den på en vegg på løkka (som man sier hvis man en megakul, noe jeg er)

Heihei! I dag våknet jeg til strålende sol, og siden det er oslo fashionweek tok siril og jeg turen inn til byen for å se på mennesker å nyte været. Vi kikket litt i butikker og etterhvert bestemte vi oss for å spise lunsj i en park, så vi kjøpte smørbrød fra subway og var helt klare for å sette oss ned da himmelen åpnet seg og det PØSTE ned. Det kom som et sjokk, som regn fra blå himmel, HAHAHA. så da søkte vi ly under en paviljong sammen med alle de andre menneskene i parken, pluss en løshund (den prøvde btw å spise maten min). 

Regnet stillnet og vi gikk vidre. Vi fant en utrolig søt butikk som solgte gamle kjoler og vesker. Jeg prøvde verdens søteste kjole (den blå, to bilder over) og ble helt i ekstase. Hahah, den var så søt den, følte meg som en liten jente og en prinsesse på samme tid. Kjøpte den ikke, hah, når skulle jeg brukt den? Kjøpte med faktisk noe da, fra velouria vintage, en olajakke. Kanskje jeg viser den senere, vi får se om jeg er inne i en bloggbølge eller om dette bare er et engangstilfelle. 

sjallabais

Heihei blogæææn! Bildene over er gamle bilder, som er tatt på forhånd for akkurat nå ser jeg ikke så pen og velstelt ut i det nokså lange ansiktet mitt. Jeg er nemlig på vei ut på skitur med familien min. Og neida, det er ikke bare en vanlig skitur, den skal vare i hele to dager, med overnatting og greier. Kan det bli bedre? De siste to dagene av vinterferien på et søkt sted langt utti skauen med familien som jeg har trøkket oppå hele ferien, når jeg heller kunne vært hjemme og faktisk sosialisert med andre mennsker? Nei jeg tror nesten denne skituren er toppen av lykke. Gud som jeg gleder meg til å svette ihjel opp bakkene og komme til en kald, kald hytte, for så å legge meg ned i lakenposen på en tynn madrass og ha en ræva nattesøvn. Og enda deiligere blir det å gå hjem igjen dagen etter, komme sent hjem til et rot av skolebøker, papirer og klær, legge med altfor sent, og måtte pine opp meg selv på mandag når skolen starter. Yes, dette blir bra dere. 

Oi dette ble et veldig lagt klage innlegg, creds til deg hvis du gadd å lese alt! Jeg håper alle dere søte leserne mine koser dere i helga, og hvis du har ferie burde du kose deg ekstra masse! Sånn at dere kan kose dere for meg også, heheh. Hadeee! 

SuperbarnevakteneHallo! I går kveld satt jeg og ella barnevakt for lillebror. Vi dro han med på kino, som de supre søstrene vi er. Filmen vi så het Rive Rolf (heheh) og det var faktisk veldig bra! Blir like overrasket hver gang jeg går på kino med simon, for jeg tror at alle filmene vi ser skal være kjedelige osv. men de fleste viser seg og være søte og spennende, hahah. Så den anbefales til alle dere som har småsøsken eller bare syns barnefilmer er kos. 

Når vi hadde lagt simon ble det selvfølgelig litt belønning til barnevaktene, i form av snacks. En venninne av Ella kom, og det ble bare koselig prating resten av kvelden. hva gjorde dere i går kveld? 
Hjemme igjen

Hallo! Da er jeg tilbake igjen fra Gjøvik. Et lite bildedryss derfra over her ↑. Som dere ser går det i gamle ting og syke tapeter, hahah. Det er så gøy å prøve alle de gamle klærne, har faktisk funnet meg noen brukbare plagg som jeg har tatt med hjem. Men det er ikke bare klær vi finner, det er også utrolig mange bilder. Og det er koselig! Har sett gjennom hele baby-dommen (barndommen, ikkesant, heh. er jo fortsatt barn) min jeg. Liker dere gamle ting, hahah? 


Se her a! Såå koselig. Ella er også med, så den søte blonde jenta til høyre er ikke meg. Det blir bare iphone bilder, som er lånt av ella, fordi jeg ikke tok med kamera. Egentlig helt idiotisk akkurat det, for det har vært så mye kult å ta bilder av... 


En liten lookalike av bebbi - meg og ella og nå- meg og ella, syns dere vi har forandra oss mye eller? 

 

Bilder fra konf. leir

Åh, herregud som jeg savner det! Som dere ser daffa vi for det meste rundt inne forran peisen hvis vi ikke var ute og hadde et opplegg med resten av konfen. Jeg hadde ikke med kamera selv så alle bildene er lånt av enten Victoria eller Ruth Elise. Konf. leir er noe av det koseligste jeg har opplevd, sånn serr, hahah! Så hvis dere ikke er konfirmert enda, GLED DERE! Til våren skal vi ha en ny leir, og jeg gleder meg så mye at jeg sprekker, hahah! ♥ Har dere vært på konf. leir?

En slapp dag

Hei på dere! Litt sen blogging i dag, woooopsi. Har vært hos Maria store deler av dagen, og det var så koselig å se henne igjen! Altfor lenge siden jeg har sett alle vennene mine... :(( Hjem fra Maria tok jeg med meg onepiecen hun hadde, og den er sååå GOD! Herregud, skjønner egentlig litt hvorfor det var så populært før. Jeg solgte min på loppemarked, wtf? Angrer nåå!! 

Resten av kvelden skal jeg vel bare sitte her i sofaen i onepiecen og ikke gjøre stort. Det blir deilig det. ♥ Hva skal dere gjøre i kveld? 

Hjemme igjen!

Hallo! I går kom jeg hjem fra hytta. Det var utrolig koselig å feire jul med familie og ta en liten pause fra alt egentlig, hahah. Men det var veldig deilig å komme tilbake også. I går kveld dro jeg til Tonje, og det var veldig koselig. Har savnet venner helt sykt! 

I dag dro mamma, tanta mi og jeg på strømmen for å fikse litt ting. Jeg trengte blant annet ny jakke. Tror ikke jeg gidder å lage et innlegg om det, for det var bare helt basic alt sammen. Men det var veldig hyggelig, vi spiste på en asiatisk kafè. Vi drakk også kaffe (hoho, hør stjerna drikker kaffe) eller det var kanskje mer en kakaogreie med litt kaffe i, hehehe. ♥ Er dere hjemme, eller borte? 


Dems kaffe ↑

Min kaffe ↓ Hvem så best ut liksom, heh
tilbake til hverdagen

Hallo! Da var jeg hjemme igjen fra Paris. Kom egentlig hjem i går, men da orka jeg rett og slett ikke å blogge. Jeg har hatt det utrolig fint, jeg har opplevd så mye og tatt utrolig mange bilder og videoer. Tror kanksje jeg skal lage videoblogg, men macen til ella klikka litt i stad så har ikke fått starta. 

I dag var det på skolen igjen da. Var passe trøtt på morningen i dag, men det var kjempe hyggelig å se alle igjen. Har jo tross alt ikke sett dem på en uke. Nå har jeg akkurat gjort litt lekser (skikkelig tilbake til hverdagen, med en gang) og i kveld skal jeg på trening. Så vi snakkes senere. 

Her er litt bilder fra Paris: ææ, jeg svaner det allerede! Leiligheten vi bodde i var så fin, og perfekt, og maten var så god, og folka var så kule og fransk er så fint!! omg, jeg må flytte dit en gang. Dette ble et litt rotete innlegg. Har helt glemt hvrodan man blogger, hahah. 

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Mai 2013
hits