bloggfri

inspirasjonen er ikke på topp i dag, tar en liten pause.

blogger jeg leser

// silkybow // krisssy // marenviks // 

// vbr // matholck // reej // 

// ssbk // wanda // explode // 

//myrubygoodis // wossa // ezel // 

Her er innlegget veldig mange av dere har ventet på, nemlig bloggene jeg lesere fast. Nå leser jeg ikke alle disse hver eneste dag, men de går innenfor kategorien jeg kaller fast. ♥ Leser vi noen av de samme? 

hei og hade

Hallo! Ble ikke noe blogging i går og blir nok ikke så veldig mye mer før uka er over. Er utrolig stressa for tiden og har altfor mye å gjøre, så har ikke til eller overskudd til blogg. Sorry, men vi snakkes om ca. en uke da! ♥

Konkurranse på blogg.no

Hallo! Meldte meg på en kunkurranse hvor man kan vinne parfyme på blogg.no. Dette innlegget blir helt sykt stygt siden bildet er for lite i forholdt til deigent.... men jaja. 

 Skal dere melde dere på? 

escvinn2sg

Stikkord:

Følg meg!

INSTAGRAM:   ragniflag

 

BLOGLOVIN:   >HER <

 

YOUTUBE:   ragniflag

 

BLOGKEEN:  HER <

 
 


Blogger jeg leser

// fannyba // love // krisssy // vbr // reej // auroramohn // kristineam // emmci //

 

 

Dette er blogger jeg leser FAST. Er jo selfølgelig innom andre av og til, men disse er de jeg liker og leser hver dag. Leser vi noen av de samme?

Blogkeen

Hallo, i går så jeg en ny side på Ruth Elise sin blogg. Blogkeen. Det er samme greia som bloglovin, men jeg syns det er litt bedre. Du kan se statesikken din og følge blogger du leser. Jeg har bloglovin men jeg bruker det aldri, tror jeg kommer til å bruke dette litt mer hvertfal.

 

Hadde blitt kjempe glad om dere fulgte meg >HER<  ♥

 


Digga i klassisk syke sveis, der har dere meg.

 

Ny header!

 

Hallo nå er jeg hos Victoria, og hun har laget ny header til meg. Er kjempefornøyd, så tusentakk til henne! Var så lei den andre, så trengte virkelig en ny. 

♥ - Hva syns dere om den?

Svar på spørsmålsrunden

Når begynte du å blogge? - Jeg begynte å blogg 19. mai.

Hvor lenge har du blogget? - Jeg har blogget i 6 måneder.

Favoritt mat og drikke? - Hjemmelaget pizza og sprite (brus)

Favoritt dyr? - Katt tror jeg ;)


Hvem synes du er den flinkeste til og blogge? - Jeg syns fannyba.blogg.no blogger veldig bra.


hvorfor blogger du? - Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy.

hvem er dine beste venner? - Mine to aller, aller beste venner er Siril og Victoria. Men jeg har også andre veldig gode venner.

Har du kjæreste? - Nei, jeg er singel.

Hvilken blogger leser du fast? - Jeg leser: reej, vbr, l0ve og fannyba, det er de jeg leser helt fast.

Hvor er genseren fra det bilde i sidemenyen? - Den er fra cubus, kjøpte den for 200 kr.


Har du kjeledyr? - Ja, en katt som heter Tassen.

Yndlings sang? - Vet ikke, Kanskje misteltoe. Men jeg tror jeg kommer til å være lei den når det faktisk er jul. Noe som er litt dumt siden det er en julesang ;P

Favoritt klesbutikk? - BikBok.

Hvordan kamera bruker du? - Jeg bruker canon eos 600d, som jeg kjøpte igår :DHva liker du med å blogge? - Jeg liker når statesikken er høy, og jeg får positive og hyggelige kommentarer.

Beste film og serie? - GLEE er hvertfal beste seire♥ film vet jeg ikke helt.

Har du søsken? - Jepp, en soresøster og en lillebror.

 

Gadd ikke å svare på mer enn det, men håper dere fikk svar på det meste da. Jeg svarte i vanelig innlegg fordi det var noe feil med fliminga på kameraet. Men når jeg finner det ut blir det sikkert en video ;) - Hvordan video vil dere ha?
 

 

Spørsmålsrunde!

Tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde så bare spør i vei, vet ikke om jeg svarer på video eller vanelig innlegg. Men det finner jeg ut av ;) ♥


nytt design!

Hei, nå har jeg fått nytt design. Som dere ser er det ikke helt ferdig, men jeg trenger litt hjelp så det kommer senere. Det er Ruth Elise som har hjulpet meg med å sette det inn, så tusen takk til deg Ruthii <3 Gleder meg sikkelig til det er ferdig, trengte virkelig noe nytt. Har hatt det gamle helt siden i vår, her holder vi oss oppdaterte ja... - Hva syns dere om designet?

 
Det er forreseten laget av Ida Wisth. 

Hallo, igjen

Jeg har begynt å blogge igjen, joho! Haha neida, men jeg fant ut at jeg hadde altfor mye fritids til ikke å blogg også har jeg jo savna det litt da. Så nå er jeg tilbake med innlegg hver dag

I pausen har jeg bla. vært på min første innebandy turnering. Det var sinnsykt gøy! Vi kom helt til finalen og jeg scorte to mål, gleder meg utrolig til å trene mer, bli flinkere og spille flere kamper!


Bilde fra cupen, snap the moment liksååm. -Ragni ♥

Oslo

Hello, idag har jeg vært inne i Oslo med familien min. Det er helt spesiell stemning der etter terror angrepet. Alle går rundt og ser på knuste vinduer, tenner lys, gråter og legger fra seg blomster og kort. Det var helt fælt og se alle de vinduene og bygningene som var ødelagt! Selv om jeg stod og så på det, rett foran meg, virket det liksom veldig fjernt og uvirkelig.Jeg har aldri forestilt meg at noe sånn kunne skje i Norge, 09.11 i USA var sykt liksom. Men det at det skulle skje her i norge, bare et kvarter unna, nei det er bare helt uvirkelig. Jeg har fremdeles ikke tatt det helt innover meg.


ca. der den gule krana står stod bilen med bomba i.

"22.07.11 -en dag uten ord..."

Det var knuste vinduer nesten overalt hvor vi gikk, også langt unna der bomba hadde eksplodert.

Inne i dom kirka var det utrolig mange som hadde tent lys. Kirka var nesten helt stappfull når vi var der.

Utenfor dom kirka. Helt sykt trist og lese på alle kortene, det stod de mest hjerteskjerende ting på dem...

Men nå må skal jeg på kino med mamma, skal se "bridesmaides" eller no tror jeg. Håper tankene kan gå litt bort fra alt det fæle en stund.
- Ragni♥

Helt forferdelig!

Hallo, i går så skjedde det noe forferdelig! De fleste av dere har sikkert fått det med dere, det var bombing i Oslo og skyting på Utøya. Utrolig mange døde og flere skadet, jeg syns det er helt sykt at noen klarer og gjøre så forferdelige ting. De har vist tatt han som skøyt på Utøya, men det kan jo fremdeles være flere der ute. Jeg syns hele greia er døds skummel! Jeg håper ingen av dere har mistet noen eller vært der selv. Alle dere som er berørt av hendelsen vil jeg bare si at jeg føler med dere, syns utrolig synd på dere. Jeg hadde selv en i familien min på Utøya i går, men jeg viste det ikke før i dag når vi satt i bilen på vei hjem. Det var veldig ekkelt og tenke på at noen jeg kjente hadde vært der, nesten helt uvirkelig. Hun i familien min kom seg unna og overlevde, heldigvis. Jeg håper bare de får tatt alle terorristene sånn at hele greia skal være over, følger med på nyhetene. Jeg håper indelig de finner alle de savnede i live, og at antall døde ikke stiger mer. Har sett så mange fæle vidioer hvor ungdom forteller om at de har måtte hjemme seg mellom døde venner for at terroristen skulle tro de var døde, løpe for livet, kaste seg på svøm og håpe de ikke ble skutt, helt forferdelig!


Vet det ble litt kjipt innlegg, men følte det ble litt feil og bare blogge sånn " jeg har hatt det supert på Sørlandet!" liksom når alle disse fæle tingene har skjedd.

Hello guys, this is Miranda

Hei♥

I dag skal jeg ikke gjøre så mye, har vært på skolen og etterpå skal jeg på trening.
men jeg må vise dere en video, den er sykt morsom!Haha, hun er såå morsom! Hun synger mange andre sanger også bare søk på "Miranda" på youtube.
Herregud, jeg håper virkelig hun tuller hvis ikke synes jeg synd på henne...

- Hva skal du i dag?
- Har du sett noen andre videoer av henne?

-
Ragni

Victoria :D

Hei, hei♥

I dag har jeg vært hos Victoria (vet ikke hvordan jeg lager link.. haha, jeg er så nybegynner. Men bloggen hennes er vbr.blogg.no), vi gjorde ikke så mye. Hun hjalp meg med å lage blogg da, også tok vi header bilder til meg og henne.
Her er noen av bildene:


glad i deg♥

- Hva har du gjort i dag?
-
Ragni

Ny blogg!

Hei♥

Dette er da min blogg... Jeg har ikke hatt blogg før, men jeg skal prøve det beste jeg kan:)

Dette er meg, jeg er en 12 (13 i juni) år gammel jente som kommer fra Oslo. På fritiden driver jeg med konkurranse turn og er med venner. Håper du liker bloggen min :D

Ragni

Om meg

Jeg er 13 år og går første året på ungdomskolen. Jeg spiller trommer og innebandy, har akkurat starta på innebandy så kan ikke akkurat si jeg er kjempe god. Men det er veldig gøy, og jeg tror jeg kommer til å fortsett med det lenge. Jeg liker også og være med venner og ta bilder. Kameraet mitt er canon eos 600d. 

 

Håper du liker bloggen min! ♥

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Mai 2013
hits