F R E Ebilde tatt av meg i England, første uka i sommerferien. canoneos 600d - f/1.8 50mm. 

ganske søt


Når motiver som dette dukker opp skulle jeg virkelig ønske jeg hadde en ordentlig zoom-linse, (øverst på ønskelista!!) Denne søte skapningen spiser faktisk ganske ofte utenfor kjøkkenvinduet mitt, hvor koselig er ikke det? Eller det er ikke koselig i den forstand at vi har et forhold og jeg klapper den, neinei, med koselig mener jeg at han(?) ser skremt ned på meg mens jeg i ekstase tar altfor mange bilder. Ganske søt da, eller?

fisheye

Tatt i en godteributikk utenfor hotellet vårt i Svergie. Nesten dagelig stopp på den altsååå. Digger fisheye effekten, her er det bare et speil i taket, men skulle virkelig ønske jeg hadde en linse med sånn effekt! hva syns dere om fisheye? 

let the wind take you

(hahahha, ser ut som jeg står med en vindmaskin elns) 

Hallo! Da rakk det å bli første mai før jeg blogga igjen. Pausen var ikke på noen måte planlagt, men i det siste har jeg bare hatt nok med venner og lekser. har hatt det så gøy den siste tiden! Livet mitt er virkelig bra nå, og det mener jeg ♥ Og som jeg har sagt før så skal jeg bare blogge når jeg vil, og i dag våknet jeg opp, utvilt og helt sikker på at jeg ikke skulle på skolen, og med en blogglyst! Det er så deilig at det er fri i dag, det gjør uka mye kortere på mange måter. Skal egentlig ikke noe kult i dag, blir prøvetog (med korpset) og øving til mat&helse prøve. woho, megagøy er det ikke, men det går helt fint det, hahah. Er i så bra humør i dag! 

Bildene er tatt av meg, med canoneos 600D - 50 mm f/1.8, og redigert litt i iPhoto. Likte dere de? 

stop for a minute and smile

Noen ganger må man stoppe litt opp for å innse hvor bra man faktisk har det. Så jeg oppfordrer alle til å ta et minutt, og bare tenke på alt som er fint, glem det som er vanskelig og vondt og bare smil litt. Det er deilig å smile ♥


Du kan melde deg på ukas blogg HER 

MK-uke

Hallo! Disse bildene er fra et fotoprosjekt vi hadde på skolen i dag. Vi har utdanningsvalg i 3 dager og jeg har valgt Medier og Kommunikasjon. Og det er utrolig gøy, hvertfal hitttil! Det er veldig deilig å gjøre noe litt annerledes fra det vanlige skolearbeidet. Det er btw jeg og simen som poser så utrolig fint på bildene, hahah. hvilket bilde likte dere best? 

karlsvogna


// tatt av meg - canoneos 600D - f/1.8 // redigert i iPhoto // 

ser dere den? 

SelfportraitVi hadde oppgave i Kunst&Håndverken hvor vi skulle tegne selvportrett, og dette er da mitt resultat. Ligner ikke så veldig på meg, men ble fornøyd forde. Likte veldig godt å tenge når jeg var liten, men vokste liksom litt fra det i en periode.. Egentlig ganske synd, for jeg syns det er gøy fortsatt, hahah. liker dere å tegne? 

oss to på en fjelltopp


//tatt av meg // canoneos 600D - f/1.8 // redigert i iphoto //

Dette paret måtte jeg bare ta bilde av når vi kom forbi dem på vei til en eller annen topp. De ba jo om å bli tatt bilde av sånn som de poserte, hahah. Jeg syns i hvertfal de var ganske søte, hva syns dere?

hearts
Åå, jeg har begynt å bruke weheartit igjen, og det er en sååå herlig side! Følg meg HER 

Kvelden har vært herlig, har hatt filmkveld meg tonje, Mathilde og noen kompiser. I morgen skal jeg på konf. møte kl 10.... natta ♥ legg igjen navnet deres på weheartit, så får jeg mer å sjekke! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits