for en herlig fredagHallo! Først og fremst: Gratulerer med dagen alle jenter! Det er kvinnedagen i dag (eller i går da..), hurra! ♥ Da var det helg igjen dere, wiho for det! Jeg har jo vært på bygg&anlegg de to siste dagene så denne uka har vært kort, morsom, og lærerik.

På morningen før skolen dro jeg til maria på frokostdate. Vi hadde tenkt til å ha en skikkelig idyllisk og koselig pannekakefrokost (dere vet, sånn som de har på film), men det endte selvfølgelig med at vi fikk sykt dårlig tid, heiv i oss et par pannekaker og løp til bussen. Så typisk. På bygg&anlegg brukte vi dagen i dag til å male hver vår dør. Hahah, det høres kanskje litt dumt ut, men det var utrolig gøy! Vi fikk lov til å velge farger, møster og alt selv. Har bilde av verken min eller maria sin dør akkurat nå, men tror kanskje jeg viser det senere. 

 dagens antrekk ↓Kvelden startet med en liten general prøve med korpset, med tanke på oslo mesterskapet som er på søndag. Det gikk helt greit, følte det kunne gått bedre, men jaja. Etter det dro jeg til Mathilde på en liten jentekveld. Vi var ikke alle sammen, men det var utrolig koselig forde! Nå må jeg legge meg, så natti alle sammen ♥

edit: dette innlegget skulle egentlig vært postet i går kveld. 

Én kommentar

Haha, søte jenter!

Skriv en ny kommentar

hits