Utplassering dag 1

Hallo! I dag har vært ganske så annerledes. Jeg har nemlig vært på utplassering på en vidregående skole for å få et innblikk i hvordan skolehverdagen til de forskjellige linjene er. Jeg og Maria hadde valgt bygg og anlegg- linja. Og jeg sitter igjen med et veldig possitivt inntrykk. Vi startet 9 og slutter 14.30 og det eneste vi gjorde var å lage en lysestake, men det var utrolig morsomt! Læreren vår var også kjempe koselig, på slutten av dagen gikk han å kjøpte boller og brus til alle sammen! Syns det virker veldig gøy og ikke så slitsomt å gå bygg og anlegg, og man kommer jo rett ut i jobb etter utdannelsen! Vi skal dit i morgen også, gledeer meg. 

Vi gikk rundt i sånn arbeidsdresser, som btw er tuuusen ganger mer behagelig enn vanlige bukser. Jeg og Maria ble helt forelska i jakkene! hHAHAH, det høres kanskje litt dumt ut men de var drit fine! Kunne brukt de som en ola jakke liksom, hahah. har dere vært med på noe lignende? 

Dette er lysestaken jeg lagde, kul sant? 

3 kommentarer

Aile

07.03.2013 kl.16:13

Sykt kul lysestake! :D

BTW, du er sykt pen.. ;)

Maria Lynne

07.03.2013 kl.16:15

Så morro! Ja har vært på noe lignenes, men jeg valgte studiespess og helse og oppvekstfag da. Fine bilder og fin lysestake!

ezel - helene og michelle

07.03.2013 kl.16:16

jepp, vi var på IB :-)

Skriv en ny kommentar

hits