tilbake til hverdagen

Hallo! Da var jeg hjemme igjen fra Paris. Kom egentlig hjem i går, men da orka jeg rett og slett ikke å blogge. Jeg har hatt det utrolig fint, jeg har opplevd så mye og tatt utrolig mange bilder og videoer. Tror kanksje jeg skal lage videoblogg, men macen til ella klikka litt i stad så har ikke fått starta. 

I dag var det på skolen igjen da. Var passe trøtt på morningen i dag, men det var kjempe hyggelig å se alle igjen. Har jo tross alt ikke sett dem på en uke. Nå har jeg akkurat gjort litt lekser (skikkelig tilbake til hverdagen, med en gang) og i kveld skal jeg på trening. Så vi snakkes senere. 

Her er litt bilder fra Paris: ææ, jeg svaner det allerede! Leiligheten vi bodde i var så fin, og perfekt, og maten var så god, og folka var så kule og fransk er så fint!! omg, jeg må flytte dit en gang. Dette ble et litt rotete innlegg. Har helt glemt hvrodan man blogger, hahah. 

2 kommentarer

voiceofmartine'

09.10.2012 kl.16:57

Åå, jeg vil til Paris igjen! Utrolig fint der :-)

Sunniva :*)

09.10.2012 kl.17:11

Hei! Du husker kanskje at du deltok i konkurransen min om å vinne et personlig deksel fra caseapp? Da jeg trakk en vinner ble du dessverre ikke den heldige, men nå har jeg satt i gang en ny konkurranse. Denne gangen er det forresten 3 vinnere, så du må gjerne sjekke den ut.

Jeg sier dette til deg bare fordi du deltok i min forrige konkurranse, og jeg tenkte du kanskje ville bli med på denne også. Ha en fin dag videre! :)

Skriv en ny kommentar

hits